Gå til indhold

13 produkter

Stilrent og tidløst design

Bang & Olufsen højtalere er kvalitetshøjtalere, som du kender dem. Designet er eksklusivt, stilrent og tidløst, og lydkvaliteten er kendetegnet af den nyeste teknologi. Bang og Olufsen har altid været et skridt foran i branchen, og i de tidligere år beskrev man B&O højttalere som futuristiske. Når du vælger en Bang & Olufsen højtaler, er du sikker på, at du ikke går på kompromis med hverken design eller lyd.

Bang og Olufsen højtalere – elegance i hjemmet

For Bang og Olufsen har æstetik altid været vigtigt. Filosofien bag det velkendte og eksklusive design er, at lydenhederne skal være lige så smukke som enhver anden genstand, du har stående i hjemmet. En Bang og Olufsen højtaler er derfor ikke blot en lydkilde, men en eksklusiv del af indretningen, som er blevet forfinet ned til mindste detalje.

Fælles for alle B&O design er, at de rene linjer bliver integreret i det pæne hjem. B&O højtalere er skabt til at inspirere øjet uden at være for prangende, så de stadig kan glide i baggrunden og være en diskret del af indretningen, når de ikke bliver brugt. Derfor er B&O højtalere aldrig bombastiske, men elegante og tidløse, så de hverken kræver for meget plads eller opmærksomhed.

Lydteknologi i særklasse

Bang og Olufsen adskiller sig også fra andre store producenter ved at indtænke lytterens oplevelse i hele designprocessen. Design og lydkvalitet går på den måde hånd i hånd, og du skal aldrig gå på kompromis med det ene for at få det andet. De senere år er der kommet mere fokus på at skabe så små og kompakte enheder som muligt, så højtalerne kan flyttes rundt i hjemmet og tages med på farten. B&O er naturligvis med på denne tendens, så de har sørget for at videreudvikle grundtanken om, at den bagvedliggende teknik har brug for en vis plads for at afgive den bedste lyd. En kompakthøjtaler får aldrig samme klang og dybde som en stor gulvhøjtaler, men B&O har udviklet nogle ganske gode højtalere i kompakte størrelser.

B&O Bluetooth højtaler

At B&O højtalere er en klassiker, betyder langt fra, at de ikke er med på beatet, når det kommer til funktioner. Mange af modellerne er med Bluetooth, så du kan afspille din musik trådløst fra eksempelvis din smartphone.

Med en kompakt B&O Bluetooth højtaler kan du tage musikken med dig rundt i huset eller ud i haven, hvis I skal have stemningsmusik til grillfesten. Når først du har parret din B&O Bluetooth højtaler med din smartphone, kan du styre det hele på afstand, så højtaleren kan stå på en hylde eller et bord, og du kan bevæge dig frit rundt og styre afspilningen, så længe du har din telefon ved hånden.

Fleksibiliteten ved en B&O Bluetooth højtaler kommer jer også til gode, hvis I er flere, der deles om højtaleren. Den kan nemlig forbindes til flere smartphones, så I kan skiftes til at stå for spillelisten. Så snart I har parret jeres enhed med højtaleren, kan I lynhurtigt oprette forbindelse, næste gang I skal bruge højtaleren. Afhængigt af modellen kan I endda være flere koblet på samtidig, så I kan være flere om at styre musikken.

Beoplay App

Hvis du endnu ikke ejer en B&O højtaler, og du har svært ved at forestille dig, hvor og hvilken der passer bedst ind, kan du bruge Bang & Olufsens smarte app, der lader dig lege med alle deres produkter hjemme i privaten. Du finder blot en højtaler i appen, hvorefter du kan se den på din væg, på dit gulv, i din reol, eller hvor du har brug for det. Du kan nemt skifte mellem de forskellige farver og modeller, så du kan afprøve alle muligheder i jagten på den perfekte kombination af farver, design og placering.

Hvis du allerede har en eller flere B&O højtalere, kender du måske allerede Beoplay appen – hvis du ikke gør, er det i høj grad på tide med en introduktion. Du kan bruge appen til at konfigurere din B&O højttaler, så funktionerne kommer til at passe til dine personlige præferencer. Gem dine personlige lydindstillinger, og gør din smartphone til en samlet kontrolenhed, hvorfra du kan styre alle dine B&O højtalere samtidig.

Bang & Olufsen højtaler med mikrofon

En række B&O højtalere har indbyggede mikrofoner, så du kan tale i telefon direkte i højtaleren. På nogle modeller er mikrofonerne placeret, så de opfanger din stemme helt klart, uanset hvor du befinder dig i forhold til højtaleren. Det betyder, at du går tydeligt igennem til modtageren, som også får lettere ved at skelne stemmerne fra hinanden, hvis I er flere, der taler i højtaleren samtidig.

B&O højtalere til alle hjem

B&O er i høj grad et kvalitetsmærke, som de fleste kender. Det betyder dog ikke, at du nødvendigvis skal sprænge budgettet for at få B&O højtalere hjem i stuen. Kvalitet og pris hænger ofte sammen, så hvis du er på udkig efter højtalere på budget, er det nok ikke hos B&O, du skal lede. Hvis du til gengæld vil have suveræn lyd pakket ind i lækkert design og til en pris, hvor de fleste alligevel kan være med, er du landet det helt rigtige sted. B&O højtalere er nemlig for alle, så selvom de ikke er blandt de billigste på markedet, kan du sagtens finde B&O højtalere til en ganske god pris. Hvis du går bare det mindste op i lyd, vil du helt sikkert ikke fortryde dit køb.

Beosound, Beolit og Beoplay højtalere

B&O højtalere findes i forskellige serier: Beosound, Beolit og Beoplay. Fælles for alle tre er den gennemførte kvalitet i både lyd og design samt variationen i højtalertyper. Udvalget af B&O højtalere i HiFi Klubben skifter løbende, så i nogle perioder finder du en række transportable højtalere og trådløse højtalere, mens du på andre tidspunkter kan finde flotte gulvhøjtalere til stuen.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gå efter, eller du gerne vil opleve de forskellige højtalere i virkeligheden, før du beslutter dig, er du altid velkommen til at lægge vejen forbi en af vores fysiske HiFi Klubben butikker. Her finder du de forskellige B&O højtalere, og du kan løfte, mærke og lytte, så meget du vil, så du kan finde frem til den helt rigtige model.

Se også