Gå til indhold

7 produkter
 • B&W subwoofere

  Som en af de helt store spillere på lydmarkedet har engelske Bowers & Wilkins selvfølgelig også bevæget sig ind på markedet for subwoofere. Kvaliteten er i topklasse, da den gode teknologi fra B&W højtalere er implementeret i subwooferne, så du får den absolut bedste lyd derhjemme. Selvom du finder den klassiske B&W lyd i din subwoofer, udfordrer brandet designet i nogle af modellerne, så du kan få en subwoofer, der ikke er som alle de andre.

  Når du leder efter ny lyd til hjemmet, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med hverken lydkvalitet eller design, og en B&W subwoofer har det hele. Bowers & Wilkins laver både klassiske, firkantede subwoofere, ovale subwoofere med spændende finish, trådløse subwoofere og subwoofere til indbygning i væggen.

  Bowers & Wilkins aktiv subwoofer

  Muligheden for at få en subwoofer med forstærker er en stor fordel og efterhånden det foretrukne for mange, og heldigvis kan du også finde en aktiv Bowers & Wilkins subwoofer i sortimentet. En aktiv subwoofer er helt grundlæggende en subwoofer med indbygget forstærker, så du slipper for at skulle købe en ved siden af, som det er tilfældet med en passiv subwoofer. Netop fordi mange forbrugere har fået øjnene op for det smarte ved den indbyggede forstærker, er størstedelen af udvalget i dag aktive subwoofere.

  Udvid dit lydsystem med en B&W subwoofer

  En B&W subwoofer er ideel til at udvide dit eksisterende højtalersystem. Passive og aktive subwoofere kan bruges sammen med eksempelvis gulvhøjtalere, men er gode til alle typer højtalere. Det skyldes, at selv hvis du i forvejen har god lyd derhjemme med nogle imponerende, store højtalere, vil en subwoofer næsten altid give et godt skub til lyden, så du får dybere og finere nuancer frem.

  Bowers & Wilkins er en perfekt forening af det traditionelle og det moderne. Brandet bygger på en lang historie og masser af erfaring, men de er ikke bange for at forny sig for at følge med tiden. Det betyder blandt andet, at hvis du er til det lette og kabelfri, kan du vælge en trådløs B&W subwoofer, der kan kobles sammen med trådløse højtalere – meget gerne fra B&W, så du holder dig til samme brand og dermed sikrer dig det bedst mulige samspil mellem komponenterne.

  Find den bedste B&W subwoofer for dig

  Hvis du har bestemt dig for at udvide dit system med en sprød, dyb og nuanceret bas fra en B&W subwoofer, er du nået til det punkt, hvor du skal finde den helt rigtige. Der er mange modeller i sortimentet, og du kan derfor helt sikkert finde en, der opfylder dine behov. Når du skal vælge en B&W subwoofer, kan du med fordel tænke på budget, størrelse og frekvensområde.

  Den dyreste subwoofer er ikke nødvendigvis den bedste, men der kan være nogle smarte funktioner eller noget designmæssigt, der gør, at du går efter den højere ende af prisskalaen. Endnu vigtigere er dog størrelsen. Du kan se de specifikke mål i de tekniske specifikationer for den enkelte B&W subwoofer, så du kan tjekke, om du har plads til en af de helt store, firkantede subwoofere, eller om du skal kigge på en af de mindre modeller. En god tommelfingerregel er også, at små højtalere taler bedst med en lille subwoofer, mens store højtalere taler bedst med en stor subwoofer. De passer ganske enkelt bedst sammen, både når det kommer til det lydmæssige og det visuelle.

  Frekvensområdet siger noget om, hvor godt din B&W subwoofer håndterer de dybe basfrekvenser og jo mere du betaler, des mere kraft får du i subwooferen. Det betyder dog ikke, at du nødvendigvis skal gå efter den dyreste.

  I nogle tilfælde kan det være en udfordring at købe elektronik hjemme fra sofaen, så du kan med fordel kigge ind i en af vores butikker, hvor vores medarbejdere kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige B&W subwoofer med den rette balance mellem pris, frekvens og størrelse. Vi svarer også gerne på alle de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med dit køb.

  Se også:

  DALI subwoofereDenon soundbarSonos soundbarArgon Audio højtalereBang & Olufsen højtalereDALI højtalere – SOUNDBOKSSoundbar – VæghøjtalereHvide højtalereVandtætte højtalereMinihøjtalereAirPlay højtalereGoogle højtalereAlexa højtalereSmarthøjtalereMultirumshøjtalereTransportable højtalereCenterhøjtalereUdendørs- og indbygningshøjtalereKompakthøjtalereWi-fi højtalereAlle højtalere