Gå til indhold

197 produkter

Hvide højtalere – elegance og stil

En højttaler er ikke længere bare noget funktionelt, som vi køber for at få bedre lyd – det handler i høj grad også om det stilmæssige, og det fås næsten ikke mere stilrent og lækkert end med en hvid højttaler. Det gælder både for diskrete væghøjtalere og høje gulvhøjtalere, som i en hvid udgave fuldstændigt ændrer udtryk.

Det er desuden nemt at få en hvid højttaler til at passe ind i ethvert rum, lige meget hvordan indretningen ellers er. Lige meget om rummet er fyldt med charmerende genbrugsfund eller de nyeste, mest moderne high-end møbler, vil en hvid højttaler komplementere indretningen med sit nedtonede og enkle udtryk.

I HiFi Klubben kan du finde hvide højttalere fra mange af vores mest populære brands. Du har derfor altid et stort udvalg at vælge imellem, hvis det lige er en hvid højttaler, der skal til for at fuldende indretningen og den gode lyd hjemme hos dig.

Hvide højtalere med smarte funktioner

Bare fordi du vælger en lækker og elegant hvid højtaler, betyder det ikke, at du går på kompromis med kvaliteten eller funktionaliteten. Mange af vores mest populære højtalere fås nemlig også i hvid, så du kan få de fedeste funktioner i din hvide højtaler. Vores sortiment at hvide højtalere tæller blandt andet vandtætte modeller, som du kan tage med dig ud på badeværelset uden at frygte fugt, eller måske med på cykeltur, uden du skal være bange for nogle dryp fra oven.

Du finder også masser af hvide smart højtalere, hvor du blandt andet kan bruge stemmestyring til at tjekke nyhederne, sætte alarmen og sætte musik på eller pause det, du hører – for eksempel med Google Assistant, Siri eller Alexa. Du kan også nyde den fleksibilitet en hvid højtaler fra eksempelvis Sonos giver i forhold til at kunne høre musik samtidig i flere rum. Der er med andre ord tale om multirumshøjtalere. Det bliver mere og mere populært, hvorfor du finder et stort udvalg hos os i hvid, så det både er smart og lækkert i designet.

Omfavn den minimalistiske elektronik

En hvid højtaler er altid et hit, men du kan sagtens få andet elektronik i den minimalistiske, hvide stil. Du kan for eksempel kigge efter et par hvide høretelefoner, der på samme måde som en hvid højtaler sætter prikken over i'et på din enkle, rolige stil – lige meget om der er tale om din personlige tøjstil eller din indretning derhjemme, hvor højtaleren skal stå.

Skal du investere i en soundbar eller en højtaler med forstærker, kan du også med fordel vælge en hvid model, så den passer til en hvid højtaler. Du giver nemlig ikke kun ro til rummet med en hvid højtaler, men ved generelt at holde dit tilbehør i lyse, rolige farver. Den hvide, minimalistiske elektronik passer som sagt ind i ethvert hjem, men gør sig især rigtig godt til en skandinavisk indretning med blottet, naturligt træ på overflader og møbler, hvor du kan placere en hvid højtaler eller andet hvidt, minimalistisk elektronik.

Hvide trådløse højtalere

Trådløse højtalere er utroligt populære, fordi du slipper for rodede kabler på gulvet og op ad væggene til dit TV eller mellem højtalerne. Der er masser af muligheder for at finde en hvid trådløs højtaler i vores sortiment, og lige meget hvilken størrelse du leder efter, og om du er ude efter Airplay højtalere eller stereo højtalere, finder du det hos os.

Der er to måder at tilslutte en højtaler trådløst, og der er fordele og ulemper ved dem begge. For det første kan du tilslutte med wi-fi, som du normalt ville gøre med andre enheder derhjemme. Det giver mere fleksibilitet, da wi-fi-forbindelsen går gennem vægge, så du ikke behøver være tæt på højtaleren med din telefon for at få forbindelse. Den anden mulighed er Bluetooth, som du finder overalt, og som gradvist bliver bedre og bedre i både rækkevidde og lydkvalitet.

Hvid Bluetooth højtaler

Bluetooth er efterhånden standard i flere produkter såsom smartphones og trådløse høretelefoner, og derfor er det også muligt for dig at vælge en hvid højtaler med Bluetooth. Investerer du i en hvid Bluetooth højtaler, kan du forbinde alle enheder, der er kompatible med Bluetooth, til din højtaler. Det vil sige, at du ikke skal være bekymret for, om din smartphone eller din computer kan tilsluttes dine hvide højtalere, for så længe de har Bluetooth, er det ikke noget problem.

Rækkevidden med Bluetooth er mere begrænset end wi-fi, men hvis du skal bruge en lille hvid Bluetooth højtaler, du nemt kan tage med i haven, i køkkenet, osv., kommer du ikke i problemer med forbindelsen.

Hvide højtalere for enhver smag

Det er vigtigt for os, at din nye højtaler giver dig lyst til at fyre op for den gode musik, for når du investerer i et godt stykke elektronik, er det surt, hvis det bare står og samler støv i hjørnet. Og god elektronik er det, vi specialiserer os i – så mangler du en hvid højtaler, kan vi uden tvivl hjælpe dig med at finde den helt perfekte for dig.

Vi kan måske ikke hjælpe dig med at definere din stil derhjemme, men til gengæld er vi altid klar til at hjælpe med at finde en hvid højtaler, der på de tekniske specifikationer er helt i top og er optimeret til dine ører. Du må nemlig altid gerne lytte til de forskellige højtalere i din lokale HiFi Klubben butik, inden du køber, så du er helt sikker på, at det er den bedste højtaler for dig.