Gå til indhold

25 produkter

Argon Audio højttalere – god stil og god lyd

Argon højttalere er udtænkt ud fra Argon Audios vision om høj ydelse, fantastisk lyd og gode priser, så alle kan være med. Det betyder, at du ikke behøver gå på kompromis med kvaliteten, hvis du har et begrænset budget til din Argon højttaler, og du får samtidig et stilet design, uden det koster hele din opsparing.

Du finder både passive og aktive Argon højttalere. Argon aktive højttalere har indbygget forstærker, mens du skal investere i en ekstern forstærker, hvis du køber en passiv Argon højttaler. Aktive højttalere vinder frem på markedet, og Argon aktive højttalere har derfor en vigtig plads i sortimentet hos Argon Audio, som hele tiden sørger for at have fingeren på pulsen inden for hi-fi verdenen.

Argon højtalere i teknisk særklasse

Hvis der er noget, Argon Audio har styr på, så er det, hvad der kendetegner god lyd. Derfor kan du altid være sikker på, at Argon højtalere imponerer på lydfronten og kan konkurrere med mange af de andre, dyrere kvalitetsmærker på markedet. Lyden i Argon højtalere imponerer selv ved siden af større, dyrere højtalere med en klar og lækker lyd. Nogle modeller har en smart funktion, der korrigerer bassens frekvenser, så du kan spille højt uden at miste noget af kvaliteten – og det er her, at Argons mission om mere valuta for pengene virkelig kommer til udtryk.

Når du skal vælge dine Argon højtalere, bør du også overveje, hvad du vil have ud af lyden. Skal der være fuld knald på og høj, dunkende bas, er det måske en lidt anden model, end hvis du bare gerne vil have en lille Argon højtaler stående derhjemme til lidt god baggrundsmusik, når du hjælper børnene med lektier.

Udvid lyden i hjemmet

Selvom de forskellige Argon højtalere kan noget forskelligt, alt efter om du vælger en af de store højtalere eller en af de små højtalere, der især gør sig godt hængende på væggen eller stående på en hylde, har de alle det samme tilfælles: Argon højtalere vil altid have en kvalitet, der udstråler en langt højere pris, end de i virkeligheden har.

På det tekniske område er der også tænkt på at udvide dine Argon højtalere med andre Argon produkter. For eksempel tilbyder nogle modeller muligheden for at tilslutte en Argon pladespiller ved hjælp af en pickup-forforstærker (RIAA), der er indbygget i højtaleren, og nogle modeller har så gode forstærkerkanaler, at de nærmer sig kvaliteten ved nogle af de meget større og dyrere modeller.

Uanset om du har store eller små Argon højtalere, kan du med fordel tilføje en Argon subwoofer, der virkelig sætter gang i bassen og den gode, dybe lyd. Hvis du vil have bedre lyd på dit TV, kan du tilføje en soundbar, så lydkvaliteten kan følge med det gode billede.

Argon Bluetooth højtaler

Mange Argon højtalere er trådløse og forbindes via Bluetooth. Fordelen ved Bluetooth er, at du kan tilslutte næsten enhver enhed til dine Argon højtalere, så længe de er kompatible med Bluetooth. Det er derudover også nemt at skifte mellem enheder, så hvis du bruger din smartphone, men bliver nødt til at lægge den til opladning i et andet rum, kan du bare skifte til at streame musik eller andet fra en tablet eller computer.

Når du vælger de designmæssigt lækre Argon højtalere, er det ærgerligt ikke at kunne nyde den fuldt ud, fordi der ligger kabler over det hele og roder. Det problem undgår du ved at købe en Argon Bluetooth højtaler, der med sin trådløse tilslutning gør det muligt for dig at beholde det ordentlige, opryddede udtryk i rummet. Desuden kan du, hvis du har en lille model, tage din Argon højtaler med på tur, for eksempel på en picnic eller bare ud i haven.

Køb Argon højtalere i HiFi Klubben

Kom ind i HiFi Klubben og hør mere om de mange Argon højtalere, som udspringer af en passion for fantastisk lyd til gode priser. Du finder Argon højtalere til ethvert behov og i en prisklasse, der er til at betale – og med en blåstempling fra vores mange års erfaring med netop højtalere og god lyd.

Gå på opdagelse i vores udvalg af Argon højtalere og find den løsning til dig og dit hjem. Har du brug for hjælp, står vores medarbejdere altid klar med en hjælpende hånd og gode råd, både online og i din nærmeste HiFi Klubben butik. Vi hjælper dig også gerne med at afprøve de forskellige Argon højtalere, så du er sikker på at få den helt rigtige med hjem, uanset om du er på udkig efter en enkelt højtaler, et fuldt system eller noget derimellem.