Gå til indhold

Argon Audio 

PRIS, BRUGERVENLIGHED
OG DESIGN
I SKØN HARMONI

Danske Argon Audio manifesterer sig selv ved at lave seriøst hi-fi, hvor pris, brugervenlighed og design er i harmoni. Missionen er at udbrede højkvalitets produkter til en god pris, og de er godt i gang. Med Argon Audio på banen er der ingen undskyldning for at lade dårlige produkter og dårlig lyd forurene din hverdag!

  • Suveræn kvalitet til prisen
  • Gennemtænkt design
  • Gennemtestet af HiFi Klubben

87 produkter

HiFi Klubbens eget mærke

I dag findes der et svimlende antal elektronik-producenter i Fjernøsten, heriblandt også en lille håndfuld, som er i stand til at levere produkter af meget høj kvalitet til meget små penge. HiFi Klubbens erfarne indkøbere har gennem årtier gennemtrawlet markedet og efterhånden fundet de leverandører, som kan opfylde vores krav til specifikationer og byggekvalitet og dermed gøre sig fortjent til navnet Argon Audio. 

Fintunet til dit behov og din smag

I mange tilfælde er det HiFi Klubben selv, som står bag både design og teknisk konstruktion på Argon Audio-produkterne. Dette gælder for eksempel vores testvindende og utrolig populære DAB-radioer. Fordi vi har fuld kontrol over hele processen, kan vi give produkterne præcis de funktioner, som er relevante, og vi kan fintune lydkvaliteten optimalt. Det vil du sætte pris på, når musikken spiller.

Enestående valuta for pengene

I kraft af de høje styktal og de lave produktionsomkostninger i Fjernøsten kan vi sælge Argon Audio til en utrolig lav pris. Hvis du vil have et ægte kvalitetsprodukt, men ikke ønsker at ofre mere end højst nødvendigt på sagen, er du altid i gode hænder med Argon Audio – ellers ville vi nemlig ikke sælge det. Bare sammenlign med konkurrerende produkter. Så vil du opdage, at du altid får forrygende valuta for pengene!