Gå til indhold

106 produkter
RUBICON 8
DALI RUBICON 8
Gulvhøjtaler
48.998,- / Par
EPICON 8
DALI EPICON 8
Gulvhøjtaler
133.998,- / Par

Store højttalere til store lydoplevelser

Er det blevet tid til nye højttalere, og skal du både have knald på lyden og lækkert design, bør du overveje et sæt store højttalere. Med en stor højttaler får du hele pakken, men især en fantastisk lyd med fuld kraft på. Som regel er der nemlig en sammenhæng mellem størrelsen på højttaleren og kraften af lyden, der kommer ud af den.

Der er store højttalere for alle, og du kan nemt gå på opdagelse i HiFi Klubbens store sortiment for at finde en, der er lige det, du drømmer om. Kigger du med et budget, kan du sagtens finde relativt billige store højttalere, og leder du efter en særlig farve, har vi et stort udvalg af for eksempel hvide højttalere samt andre fede finishes såsom forskellige træsorter og materialer.

Lille vs. stor højtaler

Den gode og kraftfulde lyd hænger som regel sammen med størrelsen på højtaleren. Det skyldes, at en stor højtaler helt lavpraktisk kan flytte mere luft og har mere plads indeni til de dybe bastoner. Der er også plads til at komponenterne i store højtalere kan være større, hvilket også har en positiv effekt på kraften og kvaliteten af lyden.

Små højtalere kan også have god lyd, men du skal typisk op i en noget højere prisklasse, hvis du skal finde en lille højtaler, der kan matche lyden i en stor. Det handler også om, hvor langt lyden skal rejse. Skal din højtaler stå i et stort rum, kan størrelsen have en langt større betydning, fordi store højtalere også typisk kan sende lyden længere, før kvaliteten forsvinder.

Når du skal vælge mellem små og store højtalere, er det derfor vigtigt, at du tænker over dine behov. Har du et stort rum, vil store højtalere klart være det bedste valg, men går du mere op i æstetikken og diskretionen i en lille højtaler, skal du måske gå lidt på kompromis med lydstyrken og vælge en mindre model. En lille højtaler kan ikke spille lige så højt eller give lige så meget bas som en stor, men det betyder ikke, at lyden ikke kan være lige så god – eller bedre.

Stor Bluetooth højtaler

Din højtaler skal selvfølgelig tilsluttes på en eller anden måde. Det kan du enten gøre med et kabel eller via en trådløs forbindelse som wi-fi eller Bluetooth. Wi-fi højtalere er et rigtig godt valg, hvis du gerne vil nyde den trådløse mulighed, men ikke vil risikere at miste noget af lydkvaliteten. En højtaler med Bluetooth er til gengæld et populært valg, fordi Bluetooth er både udbredt og fleksibelt – selvom du risikerer at miste en smule af lydkvaliteten.

En stor Bluetooth højtaler giver dig mulighed for at tilslutte alle enheder, der er kompatible med Bluetooth, uden du behøver tænke over, om din store højtaler nu også understøtter dit styresystem eller platformen, du vil streame over.

En stor højtaler med Bluetooth eller en anden trådløs forbindelse giver dig derfor mulighed for nemt at få forbindelse til din enhed uden at skulle se på kabler, der ligger og på gulvet og hænger op ad væggen.

Gulvhøjtalere – populære store højtalere

Hvis du har brug for lidt inspiration, er gulvhøjtalere gerne de højtalere, der først falder en ind, når det handler om store højtalere. Det er ikke længere kun de store, rustikke kasser, der fylder hele stuen. Der findes også høje, elegante gulvhøjtalere. Uanset hvordan de ser ud, køber du dem typisk i par, og stiller dem direkte på gulvet – dog gerne med spikes eller et gummiunderlag under. Netop på grund af deres størrelse er der de bedste betingelser for et komplet lydbillede med dyb og stærk bas.

En gulvhøjtaler lever op til de krav, der er til en god stor højtaler, og det er samtidig noget, der klæder indretningen. Selvom de er store, kan de sagtens være elegante og lavet til at være en flot tilføjelse til enhver stue. Vil du spare plads, kan du investere i en aktiv højtaler, som du også finder som gulvhøjtaler, så du ikke skal have en separat forstærker stående, men blot skal finde plads til selve højtaleren.

Stor højtaler til fest

Fordi der er så god lyd og gode betingelser for at skrue ordentligt op for lydstyrken, er en stor højtaler også et rigtig godt valg til fest. Her vil du gerne kunne skrue højt op for lyden uden at miste kvalitet eller kunne høre en forvrængning. Det gør du bedst med en stor højtaler, der er lavet til lige netop festlige begivenheder.

Når vi tænker på store højtalere til fest, er der et bestemt mærke, der skiller sig ud: SOUNDBOKS. En SOUNDBOKS er den perfekte store højtaler til fester, hvor du virkelig vil have knald på lyden. De er lavet specielt til at spille utroligt høj musik og samtidig kunne holde til de strabadser, en højtaler kan blive udsat for til en fest – eller en festival, som Soundboks oprindeligt er tiltænkt.

Hvis du er mere til autentiske hi-fi højtalere, kan du for eksempel kigge hos DALI. Her finder du flotte gulvhøjtalere, der kan spille lige så højt som SOUNDBOKS, men i ægte hi-fi kvalitet, der lever op til selv de mest krævende lydentusiasters forventninger.

Uanset om du tænker i retning af en SOUNDBOKS, DALI eller noget helt tredje, har vi masser at vælge imellem i vores sortiment. Har du brug for hjælp, eller vil du teste de forskellige store højtalere, før du køber, er du velkommen i din lokale HiFi Klubben butik, hvor både produkter og medarbejdere er klar til at hjælpe dig med at finde frem til den bedste højtaler til dit behov. Kom ind og find den bedste lyd til dig og nyd den gode kvalitet i en stor højtaler fra HiFi Klubben.