Gå til indhold

10 produkter

Festhøjttalere til alle anledninger

Grillfester, husfester, gymnasiefester, festivaler – vi har altid en god grund til at skrue op for noget fedt musik, slippe hæmningerne og bare nyde det med alle dem, vi holder af. Det kræver dog ét meget vigtigt element: en fed festhøjttaler! En festhøjttaler er det, der sætter stemningen og skaber lige den atmosfære, du ønsker til din fest. Skru helt op for de fedeste beats til en vild dansefest, eller sæt noget friskt og lækkert på til en hyggelig fest, hvor I stadig gerne vil kunne høre hinanden tale.

Lige meget om du skal bruge din festhøjttaler til det ene eller det andet, er det vigtigt, at kvaliteten er i top, og at den kan det, du har brug for. Skal det være en ordentlig fest, bør du tænke over, hvilken højttaler du køber til formålet. Det er ikke alle modeller, der er lige gode som festhøjttalere, og det handler ikke kun om, hvorvidt de har fedt, indbygget neonlys eller en medfølgende diskokugle – det handler om, hvorvidt din festhøjttaler kan klare mosten og give dig den fest, du har lyst til.

Kraftfulde festhøjtalere

Højtalere til fest skal som sagt kunne lidt mere end en almindelig højtaler, som du bruger under madlavningen, eller når du bare går rundt derhjemme og nyder lidt baggrundsmusik. Ofte er festhøjtalere store højtalere, men det vigtigste er, at der er masser af kraft bag lyden, så du kan spille højt og godt nok til, at dine gæster kan høre musikken tydeligt. Samtidig skal højtaleren kunne balancere lyden godt nok til, at den ikke bliver helt forvrænget, når du skruer op.

Uanset hvilken højtaler du er ude efter, har du to muligheder: en aktiv højtaler, hvor du har en forstærker indbygget i højtaleren, eller en passiv højtaler, hvor du skal tilkøbe en forstærker. En forstærker hjælper med at håndtere højtalerens frekvenser, og du får ganske enkelt ingen lyd fra højtaleren uden en forstærker.

Wi-fi, kablet eller Bluetooth festhøjtaler

En anden vigtig del af at vælge en god festhøjtaler er tilslutningen. Er du indenfor, kan det være fedt at kunne tilslutte din enhed og festhøjtaler til dit internet derhjemme, og i så fald er du ude efter en wi-fi højtaler. Skal den med udenfor, eller kan du godt lide det smarte i, at alle dine gæster nemt kan koble sig på fra deres egne telefoner, er du måske mere ude efter en Bluetooth højtaler.

Fordelen ved wi-fi er, at det er en af de trådløse tilslutningsmuligheder, der opretholder mest af lydkvaliteten, mens Bluetooth godt kan risikere at miste noget kvalitet undervejs.

Du kan også vælge din festhøjtaler med kabel, hvis du vil være sikker på slet ikke at tabe noget som helst undervejs, men hvis det er en festhøjtaler, som du gerne vil kunne tage med dig rundt, er det ikke den bedste mulighed.

Ved festhøjtalere er det ofte lydniveauet og bekvemmeligheden, der er vigtigst, så det er ofte Bluetooth, der bruges. Det er det oplagte valg til en festhøjtaler, da det er utroligt udbredt og derfor er nemt at bruge for alle til en fest, hvor musikken spiller, og alle har en mening om, hvad der skal komme ud af højtalerne.

Udendørs eller indendørs fest?

Hvis du holder fest udendørs, er der lidt mere at tænke over, end hvis det er en almindelig fest indendørs. Indenfor skal du kun tænke på naboerne, mens du udenfor også har vind og vejr at tænke på. Hvis det regner, er fugtigt af dug eller høj luftfugtighed, eller hvis det er utroligt varmt eller koldt, er det ikke sikkert, din festhøjtaler kan holde til det. En del højtalere er dog lavet specielt som udendørshøjtalere, der kan holde til lidt af hvert.

Start festen med en festivalhøjtaler

Skal du bruge en højtaler til festival, er der lidt mere at overveje. Her kan den blive udsat for alt slags vejr, klistret alkohol og festglade mennesker, der vælter ind i den. Her er der et stensikkert valg: en SOUNDBOKS. Den er specielt udviklet af unge iværksættere, som så behovet for en festivalhøjtaler, der kan holde til alt. Den har både batteritiden, modstandsdygtigheden, lydkvaliteten og kraften bag sig til at være det perfekte valg til festival.

Det er selvfølgelig også muligt at bruge andre højtalere til festival end SOUNDBOKS. Du skal blot sikre dig, at den kan holde til strabadserne på en festival, og at du ikke løber tør for strøm efter et par timer. Tjek, om du kan tage et ekstra batteri med, eller om det er en højtaler, du hurtigt kan lade op et sted på festivalen. Til slut er det vigtigt også at tjekke lydkvaliteten hjemmefra, så du ikke står med en skrattende festivalhøjtaler, der ikke kan følge med de andre højtalere omkring din egen lejr.

Find den bedste partyhøjtaler i HiFi Klubben

Der er derfor flere ting at overveje, når du går og drømmer om en fed partyhøjtaler til at fyre op under festen derhjemme. Skal den bruges til vild fest eller stille og rolige hyggestunder? Skal den tilsluttes trådløst, og i så fald hvilken type trådløs? Skal den kunne holde til vind og vejr, eller er den bare til fester hjemme i stuen? Hvis du ikke helt ved, hvordan svaret på de spørgsmål ender ud i et køb, skal du endelig tage fat i de dygtige medarbejdere i HiFi Klubben. Her finder du altid gode råd til lige præcis dine behov, så du får den partyhøjtaler, du bliver gladest for.