Gå til indhold
VESTLYD V15C Gulvhøjtaler

VESTLYDV15CGulvhøjtaler (par)

Flyt livekoncerten hjem i din egen stue. Denne unikke 15” powermonitor går lige i øret, hjertet og mellemgulvet på én gang. Skal opleves!
par13.998,-
Forventes på lager 2. februar 2023
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Vestlyd V15C – unik 15” powermonitor med massive kræfter og flotte hi-fi-kvaliteter

Vestlyd V15C er en stor og kompromisløs gulvhøjtaler, som kan få væggene til at ryste hjemme i din stue og give dig det fysiske tryk i brystet, som du kender og elsker fra en rigtig livekoncert. Med sin massive 15” coaxial-enhed og store kabinet er den klar til at levere et tordnende lydtryk, men den spiller samtidig imponerende rent og velopløst for en højtaler af denne type, selv ved moderate lydstyrker.

Tilbage til de gamle dyder

Vestlyd V15C er bygget som en hyldest til de klassiske monitorhøjtalere, som var et must-have både i pladestudier og hos mange private hi-fi-entusiaster tilbage i 1980’erne. Det var en tid, hvor lydkvalitet og lydstyrke var vigtigere, end om designet passede ind i din minimalistiske dagligstue.

V15C kræver sin plads, og den er ikke just diskret i sin fremtoning. Til gengæld leverer den store 15” enhed en langt mere fysisk lyd end dagens typiske slanke gulvhøjtalere med to eller tre mindre basenheder, og du har derfor alle muligheder for at gøre din musiklytning til en fest, hver eneste gang du tænder op for anlægget. Hvis du virkelig nænner at gemme alle herlighederne væk, kan du bruge den medfølgende stoffront, så dine øjne kan hvile på en neutral sort boks.

I forhold til gængse ”powerhøjtalere” spiller V15C langt mere stramt, musikalsk og detaljeret, uden at den halter bagud på lydtrykket af den grund. Og den er langt mere tilgivende og underholdende end rendyrkede studiomonitors, uden at du mister detaljer af den grund. Du får faktisk en stor del af det bedste fra begge verdener. Derfor har vi valgt at kalde V15C for en ”powermonitor” – og du skylder dig selv at opleve den!

Ukompliceret og solid

V15C er relativt let at drive på trods af størrelsen og den massive 15” enhed. Følsomheden er hele 95 dB, så du kan faktisk spille imponerende højt med en helt almindelig hi-fi-forstærker eller receiver. Men det hele bliver meget sjovere, hvis du giver den en solid og strømstærk forstærker på 100 watt eller mere.

V15C æder alle de rå watt, du kan fylde i den – den spiller bare bedre og bedre i takt med, at du fodrer den mere og mere. Hvis du endelig skulle gå hen og overdrive lidt, skal du bare give den et par minutters pause, mens diskanten køler af. Du skal ud i helt ekstreme lydtryk – eller et voldsomt forvrænget signal – før din Vestlyd højtaler kaster håndklædet i ringen.

Gør din musik til en fest – og vis hensyn

Vestlyd giver dig fed lyd og underholdning på højeste niveau. Sammen med en kompetent forstærker får du et anlæg, som vil give dig mange års stærke musikoplevelser og masser af lystne blikke fra dine misundelige venner. Men husk: Med store kræfter følger stort ansvar. Vestlyd spiller så rent, at dine ører ikke nødvendigvis fortæller dig, at de er oppe i det røde felt. Højtalernes ekstreme egenskaber i kombination med lidt for livlige fester eller timelange stadionlydtryk kan også nemt bringe dig på kollisionskurs med børn, voksne og dyr i hele nabolaget. Vis hensyn!

Vestlyd V15C fås i sort finish (kunstlæder). Frontgrill i sort stof medfølger, specialdesignet gulvstander fås som ekstratilbehør.

Test af VESTLYD V15C

Flere billeder af VESTLYD V15C

VESTLYD V15C Gulvhøjtaler

Highlights

 • Kan spille tordnende højt selv i store rum
 • Punchy og præcis bas med masser af dynamik
 • Suveræne musikalske allround-kvaliteter for en højtaler af denne type
 • Meget robust over for overbelastning
 • Kræver ikke nødvendigvis et kraftværk for at spille højt
Peter Ingemann
Hillerød
99 butikkerFind nærmeste butik
Peter Ingemann

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Kan spille tordnende højt selv i store rum
 • Meget dynamisk, musikalsk og realistisk lyd med masser af detaljer
 • Flot lydspredning for en coaxial højtaler
 • Kræver ikke nødvendigvis et kraftværk for at spille højt
 • Meget robust over for overbelastning
 • Solidt og velafstivet kabinet
 • Både skrueterminaler og Neutrik Speakon til professionelt brug
 • Frontgrill i sort stof medfølger
 • Matchende gulvstander fås som ekstratilbehør

Videoer om VESTLYD V15C

Tekniske specifikationer

Antal bas-enheder1
Antal diskanter1
Bas størrelse15"
Delefrekvens1100 Hz
Diskant størrelse1"
Følsomhed95 dB
Frekvensområde (-6dB)36-22.000 Hz
Impedans4 ohm

Tilbehør til VESTLYD V15C

NAD C700 Kompaktanlæg med Streaming
Kompaktanlæg med Streaming
12.999,- / stk

Anbefalede produkter