Gå til indhold

Dali højtalere

77 produkter
RUBICON 8
DALI RUBICON 8
Gulvhøjtaler
36.998,- / 48.998,- / Par
RUBIKORE 2
DALI RUBIKORE 2
Kompakt højtaler
18.998,- / Par
EPICON 8
DALI EPICON 8
Gulvhøjtaler
133.998,- / Par
Viser 42 produkter ud af 77

Dansk design i høj kvalitet

DALI er et dansk mærke med en stor passion for lyd, som efter kun nogle årtier på markedet er et veletableret brand med blandt andet imponerende højtalere, som passer til enhver audiofils smag. En DALI højtaler kombinerer perfekt uovertruffen lydkvalitet med lækkert design, som passer ind i ethvert hjem.

Du kan købe DALI højtalere i mange størrelser, så lige meget om du er ude efter en diskret mini højtaler eller en stor gulvhøjtaler, kan du finde en i sortimentet, der passer til dit behov. Og uanset om du kigger mest efter design, eller hvor højt den kan spille, kan du finde de bedste DALI højtalere til dit hjem i HiFi Klubben.

DALI trådløse højtalere

Flere og flere højtalere bliver trådløse, og derfor kan du selvfølgelig også få en trådløs DALI højtaler. En af de største fordele er, at du ikke skal kæmpe med kabler, der ligger og roder på gulvet eller skæmmer væggen, hvis du har TV og højtalere hængende der. Der er forskellige typer trådløse højtalere, blandt andet Bluetooth og wi-fi, som de fleste kender. Nogle trådløse DALI højtalere gør brug af en anden trådløs forbindelse, nemlig en trådløs signaloverførsel med 24-bit/96kHz.

Det sikrer den bedst mulige overførsel til og fra din DALI højtaler, så intet signal går tabt i overførslen, og lydkvaliteten er topklasse. En trådløs DALI højtaler tilsluttes altså forskelligt, alt efter hvilken model du vælger. Typisk tilsluttes de større trådløse højtalere via den særlige trådløse signaloverførsel, mens andre modeller tiltænkt en fleksibel på-farten-funktion typisk har Bluetooth, så du nemt kan koble til smartphone eller andre enheder.

DALI Bluetooth højtalere

Bluetooth vinder frem på markedet som den foretrukne trådløse tilslutning, og det skyldes især den fleksibilitet, der er forbundet med det. Du kan bruge enhver smartphone og andre enheder med Bluetooth – de arbejder nemlig sammen uden problemer på trods af forskellige styresystemer og platforme. Så længe begge enheder har Bluetooth, kan de kobles sammen.

DALI er selvfølgelig med på noderne, og derfor kan du også få en DALI Bluetooth højtaler, så du kan tage den med på tur – hvad enten den tur går til haven, til stranden eller til karbadet i badeværelset.

Du kan sagtens nyde godt af en DALI Bluetooth højtaler, selvom du blot bruger den derhjemme, netop fordi du kan tilslutte alle enheder med Bluetooth til den, så du kan tage den med dig fra rum til rum. Bluetooth har ikke så stor rækkevidde som andre trådløse forbindelsestyper, men du kan sagtens bevæge dig flere meter væk fra din DALI højtaler, uden det gør noget – og ellers kan du gå efter en af de små transportable højtalere, du nemt kan tage med dig.

Aktive DALI højtalere

Der findes to typer højtalere: passive og aktive. Aktive højtalere er blevet meget populære, fordi det for mange er den nemmeste løsning. En aktiv højtaler har nemlig en indbygget forstærker, så du ikke skal tænke på at købe sådan en ved siden af. Derfor kan du selvfølgelig finde et stort udvalg af aktive DALI højtalere i HiFi Klubben, så du kan få den nemme og lækre lyd ind i dit hjem.

Du får lige så mange muligheder med aktive DALI højtalere som med passive, for eksempel når det kommer til at forbinde trådløst med eksempelvis Bluetooth. Der er også flere størrelser at vælge imellem, så du ikke skal gå på kompromis med det, du vil have ud af din næste DALI højtaler, uanset om du vil have den enkle løsning med en aktiv DALI højtaler, eller du vil bygge større og få mere lyd med en passiv DALI højtaler i selskab af en forstærker.

Byg et system med DALI højtalere

Når først du er blevet vant til god lyd, er det nemt at blive fristet til mere af det. Hvis du overvejer at udbygge lyden derhjemme, anbefaler vi, at du holder dig til højtalere af samme mærke, og hvis du allerede er forelsket i en DALI højtaler, er det jo intet problem. Der kan nemlig være forskel på, hvordan lydklangen er i de forskellige højtalere, og det er ærgerligt at kunne høre forskellen eller bruge en masse tid på at prøve at ensrette den. En god løsning er at investere i et højtalersystem, hvor alle højtalerne er fra samme mærke og designmæssigt desuden passer sammen.

Hvis du ikke vil have et af de helt store systemer, kan du også udbygge med enkelte højtalere. Hvis bare du vælger DALI højtalere hele vejen igennem, kan du altid tilføje flere, hvis du vil have udbygget dit system hen ad vejen.

En DALI subwoofer er en rigtig god måde at give dine DALI højtalere et ekstra skud kvalitet i lyden. En subwoofer sørger for, at de allerdybeste bastoner kommer med, så du får alle niveauer med i både musik og film – og så gør det desuden også spiloplevelsen bedre, hvis du har en subwoofer til at fange alle lydeffekter i spillet.

En DALI soundbar giver lyden fra dit TV et kæmpe boost. Bassen bliver dybere, og dialogen bliver klarere – og du behøver ikke være lydnørd for at kunne høre forskel fra de små højtalere, der er indbygget i dit TV. Din DALI soundbar monteres under TV-skærmen, så du får lyden direkte mod dig, når du ser fjernsyn. Det er en elegant højtaler, som nemt kan højne lydkvaliteten, uden du skal investere og gøre plads til en masse forskellige højtalere.

DALI surround sound

Vi har allerede været inde på muligheden for at købe et færdigt højtalersystem. Selvom du i stedet vælger at bygge dit system gradvist op, kan du stadig få ægte surround sound hjemme i stuen, så du kan blive omsluttet af god lyd fra alle sider.

Hvis du allerede har en subwoofer, mangler du kun en centerhøjtaler og et antal front- og baghøjtalere. Centerhøjtaleren skal placeres lige under dit TV og danne base for hele systemet. Den forbedrer dialog og lydeffekter, og giver en meget renere klang i lyden end almindelige allround højtalere. Du kan finde din nye DALI centerhøjtaler i samme flotte design som deres andre højtalere, og du kan derfor nemt matche den til resten af systemet.

Fronthøjtalere og baghøjtalere kan udgøres af alt fra store gulvhøjtalere til små væghøjtalere eller kompakte højtalere til hylden. Selvom du vil bygge et surround sound system, kan du altså stadig sætte dit eget præg på opbygningen, så du kan få et diskret system med små højtalere eller et mere fremtrædende system med store højtalere.

Køb din DALI højtaler i HiFi Klubben

De bedste DALI højtalere er dem, som giver dig lige præcis den lyd, du er ude efter, og det er netop her, at vi er eksperter. Vi ved nemlig, hvordan vi kommer frem til din yndlingslyd, og hvordan du kan kombinere de mange DALI højtalere på en måde, der er perfekt for dig.

Når du besøger en fysisk HiFi Klubben butik, kan du høre lyden og afprøve de forskellige systemer, hvilket sikrer, at du finder lige den DALI højtaler, du går og drømmer om.

Se flere højtalere