Gå til indhold

45 produkter
45 produkter

  Mini højttalere med god lyd

  En mini højttaler er en yderst kompakt højtaler, som optager minimal plads, men stadig kan give dig god lyd. Mini højttalere passer bedst til små rum, hvor der ikke er et stort areal, der skal spilles op. Til gengæld er de mindste af dem så små, at du nemt kan have dem med i tasken, så du uden besvær kan tage den gode lyd med dig overalt.

  Vi har et stort udvalg af små højttalere, som du kan udforske for at finde den bedste for dig. En lille højttaler er praktisk på flere måder, og nedenunder kan du læse mere om, hvorfor du kan få gavn af den praktiske størrelse.

  God lyd i lommestørrelse

  En mini højtaler er perfekt til små rum såsom badeværelset, soveværelset, kontoret og lignende. Den fylder ikke meget, men den kan sagtens spille et lille rum op, uanset om du skal bruge baggrundsmusik til arbejdet, eller der skal mere fart på til en hyggelig komsammen. Hvis du skal fylde et større rum med musik, men stadig vil have en nem løsning, kan du se på vores samlede udvalg af Bluetooth højtalere, som kommer i mange forskellige størrelser og design.

  Med en smart mini højtaler fra HiFi Klubben har du altid en god lydløsning lige ved hånden. De fleste af vores mini højtalere tilslutter du nemt din smartphone, iPod, iPad og lignende via Bluetooth, men du kan også få løsninger med kabler, så du sparer strøm på din enhed, når du afspiller musik fra den

  Du kan med fordel vælge en trådløs mini højtaler, der også kan tilsluttes med kabel – mere specifikt en mini højtaler med jackstik. Det gør højtaleren mere fleksibel at bruge for dig. En lille Bluetooth højtaler med kabel kan bruges, når du er på tur. Der kan det være en fordel at have muligheden for at skifte mellem trådløs og kablet forbindelse, hvis du på et tidspunkt gerne vil kunne bevæge dig væk fra højtaleren, og senere vil spare lidt strøm ved at slå Bluetooth fra og bruge et kabel i stedet.

  Flere og flere vælger at supplere deres anlæg med en mini højtaler, hvis der ikke er plads i budgettet til at udbygge med et traditionelt multirumssystem. Typisk står det gode anlæg med passende højtalere i stuen, men hvis du vil høre musik i køkkenet eller på et værelse, kan det være en fin løsning med en lille højtaler, der nemt kan flyttes fra rum til rum efter behov.

  Find den lille højtaler der passer bedst til dig

  Du behøver ikke være bekymret for udvalget, når du har besluttet dig for en mini højtaler. Der er stadig mange højtalere at vælge imellem. De varierer i farve, design og funktioner, så det er op til dig at beslutte, hvad du bedst kan lide. Udseendet har ikke den store betydning for lydkvaliteten og funktionerne, så her er det udelukkende din personlige smag, der afgør, hvad der er bedst. Skal din lille højtaler være rund eller firkantet, sort eller hvid, skarp eller afrundet? Der er mange muligheder, så kig udvalget igennem og find det design, du synes ser fedest, flottest eller mest elegant ud.

  Når det kommer til funktioner i din mini højtaler, handler det stadig om dine personlige behov og præferencer. De forskellige modeller giver forskellige muligheder, så det handler igen om, hvad du har brug for, og hvad du synes fungerer bedst.

  Hvis du primært skal bruge din mini højtaler uden for hjemmet, er det desuden relevant at se på batterilevetiden, altså hvor lang tid højtaleren kan spille på en opladning. Hvis du regner med at have højtaleren stående det samme sted, for eksempel på badeværelset, og derfor kan have den tilsluttet en stikkontakt, er batteritiden mindre relevant.

  Udvalgte brands

  I HiFi Klubben forhandler vi udelukkende mini højtalere, vi kan stå inde for. Vi har håndplukket vores sortiment, så vi er sikre på, at du kun har kvalitetsprodukter at vælge imellem. Samtidig sørger vi for altid at have små højtalere i forskellige prisklasser, så der er noget for ethvert budget. Nedenfor har vi oplistet nogle af vores mest populære brands.

  Argon Audio

  Med en mini højtaler fra Argon Audio får du rigtig meget højtaler for pengene. Prismæssigt ligger deres produkter i budgetklassen, så alle kan få en god lille højtaler til en pris, der ikke sprænger budgettet. Det betyder til gengæld ikke, at der er gået på kompromis med hverken kvaliteten eller designet. Begge dele er i top, så hvis du vil have en solid mini højtaler til en relativt lav pris, er Argon Audio et godt sted at starte din søgning.

  Denon

  Denon har blandt andet en vandtæt mini højtaler i deres sortiment, så du ikke skal bekymre dig, hvis du har den med til stranden, eller hvis havefesten bliver overrasket af en pludselig regnbyge. Denon er kendt for deres stærke design og solide lydkvalitet, og dette gør sig naturligvis ikke kun gældende for deres almindelige højtalere, men også deres mini højtalere. Du får derfor et spændende design med iøjnefaldende detaljer, så både øjnene og ørerne kan blive forkælet, når du spiller musik fra din Denon minihøjtaler.

  Bluesound

  Med Bluesound får du elegante og kompakte mini højtalere i eksempelvis PULSE serien. Du kan vælge mellem stilfulde design i enten sort eller hvid, som skaber et elegant udtryk, der lever helt op til den gode lyd, højtalerne sender ud. De små højtalere er en del af det smarte Bluesound multirum-system, hvor du trådløst kan koble flere højtalere sammen, så du får et komplet system, der dækker hele huset. Du styrer den lille højtaler fra den smarte Bluesound app, hvor du har et godt overblik over dine spillelister, albums m.m., samtidig med at du kan streame musik fra tjenester som TIDAL, Spotify og Deezer.

  Besøg din lokale HiFi Klubben butik

  Du er altid velkommen til at svinge forbi en af vores HiFi Klubben butikker, når du er på jagt efter nye højtalere eller andet hi-fi-gear. Når du besøger en fysisk butik, har du mulighed for at opleve de forskellige mini højtalere i virkeligheden, så du kan se de præcise farver, mærke vægten og formen samt høre, hvordan de forskellige modeller spiller. På den måde er du sikker på at vælge den bedste mini højtaler for dig. Du kan læse meget online, men du får altid det bedste grundlag for at vælge den rigtige højtaler, når du smutter forbi en af vores butikker, før du køber.

  Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig, så I sammen kan finde frem til den bedste minihøjtaler til netop dig og dine behov. Hvor og hvordan skal du primært bruge højtaleren? Er farven vigtig for dig? Hvordan vil du tilslutte den? Skal det være en mini Bluetooth højtaler eller et stort højtalersystem? Og hvilken enhed er din primære musikkilde? Det og meget mere er værd at tage med i overvejelserne, så det kan være rart med lidt hjælp undervejs, så du er sikker på, at du kommer hjem med den helt rigtige minihøjtaler.