Gå til indhold

12 produkter

Minianlæg
et kompakt anlæg
med masser af lyd

Med et godt kompakt musikanlæg kan du både forkæle din boligindretning og nyde din musik i flot hi-fi stereo. Du kan få færdige systemer med højtalere lige til reolen, eller du kan selv kombinere anlæg og højtalere. CD, radio, Bluetooth, wi-fi, streaming, smartphone, multirum, TV-lyd – et minianlæg klarer det hele og findes i mange forskellige farver og designs, så du kan finde det, der passer bedst til din personlige smag.

Den kompakte størrelse gør desuden, at anlægget nemt bliver en naturlig del af indretningen i stedet for at fange din opmærksomhed, når du træder ind i rummet.

Få stor lyd fra et
lille anlæg

Hvis du vægter boligindretning og diskrete løsninger højt, men stadig vil have god lyd fra dit stereoanlæg, er et kompakt anlæg lige noget for dig. Her får du et lille og solidt musikanlæg, som ikke tager fokus i indretningen, men stadig imponerer med et bredt og fuldendt lydbillede, når musikken strømmer ud.

Uanset hvilket behov du har, kan det klares med et minianlæg. Du kan få trådløse musikanlæg, hvor du kan tilslutte din telefon, computer eller andet via Bluetooth, så du nemt kan høre lige det, du vil. Er du den mere traditionelle type, eller vil du bare gerne have glæde af dine gamle samlinger stadigvæk, kan du også få et mini anlæg med CD-afspiller, så du kan nyde minderne fuldt ud.

Et fint lille anlæg er også en god løsning, hvis I bor to sammen og ikke er enige om vigtigheden af et godt anlæg. Det er et godt kompromis, da komponenterne er små og elegante, så I nemt kan skjule dem blandt nips og andet i indretningen, samtidig med at lyden er af super god kvalitet, så musikelskeren ikke skal sidde og krumme tæer over dårlig lyd.

Samme muligheder som
store anlæg
bare mindre

Selvom du går ned i størrelse, betyder det langt fra, at du går på kompromis. Vores kompakte minianlæg har som nævnt de samme muligheder for tilslutning til forskellige enheder med trådløse forbindelser som de større systemer

Lydoplevelsen er altid bedre i en større højtaler – selvfølgelig afhængigt af kvaliteten – men du kan sagtens få et godt stereoanlæg, selvom du vælger en kompakt model. De kompakte højtalere kan ikke helt følge med de store gulvhøjtalere, men producenterne i dag er så dygtige, at der kan være masser af lyd og kvalitet på lidt plads. Skal du ikke spille et kæmpe dansegulv op, kan du derfor sagtens finde et fint og diskret minianlæg, der kan opfylde dit behov for god lyd.

Alt efter hvilke højtalere du vælger til dit minianlæg, kan de stilles i en reol, på en hylde eller hænges op på væggen, så de ikke optager plads andre steder. Mange anlæg kan du desuden gemme væg bag en skabslåge eller lignende, så de ikke kan ses, men du kan stadig kan styre dem via en trådløs forbindelse til eksempelvis din telefon. 

Et trådløst kompakt anlæg er derfor den perfekte løsning, hvis du vil have god lyd på en diskret måde, der blender stilfuldt ind i indretningen. 

Vælg et færdigt system
en nem og god løsning

Hvis du vil have fantastisk lyd, men enten ikke ved så meget om det, eller ikke vil bruge for meget tid på at udvælge dit minianlæg, bør du overveje et af de færdige systemer. De er allerede sammensat, så du bare skal købe og sætte op, før du kan læne dig tilbage og nyde en fantastisk lyd. 

De færdige systemer indeholder et minianlæg samt et antal højtalere og/eller en subwoofer

Vores minianlæg kommer i forskellige prisklasser, så alle kan være med og få god lyd i hjemmet. Det er primært prisen, der har betydning for hvilke og hvor mange komponenter, der er i systemet. 

De dyreste systemer består af en musikafspiller – for eksempel en CD-afspiller eller en trådløs musikstreamer – samt en forstærker, højtalere og en subwoofer, så du får den bedste lyd, og virkelig kan nyde dit minianlæg i fulde drag. I nogle af anlæggene er både musikafspilleren og forstærkeren indbygget i musikanlægget, så der er færre komponenter, der skal optage plads i stuen.

I den anden ende af prisskalaen finder du systemer bestående af et musikanlæg og to højtalere, som nemt kan skabe et lydunivers i høj klasse. Alle vores minianlæg er af god kvalitet, så uanset hvilken ende af prisskalaen, du vælger fra, er du sikret en fuldendt lydoplevelse. Herefter er det op til dit temperament og din interesse at afgøre, hvilket niveau du skal vælge fra.

Byg selv og få det præcis
som du vil have det

Er der ingen af vores færdige systemer, der falder 100% i din smag, eller vil du bare gerne kunne sammensætte dit minianlæg selv, er det selvfølgelig også en mulighed.

Køb musikanlæg, højtalere, forstærker og eventuelt en subwoofer løst, så du får det helt, som du vil have det. Hvis du har fundet det musikanlæg, du helst vil have, er det bare med at kaste dig over udvalget af kompakte højtalere. Der er frit valg på alle hylder, så du kan lade din personlighed skinne igennem og sammensætte det perfekte musikanlæg til stuen eller andre steder i huset.

Dette er altså den oplagte løsning til dig, der selv vil bestemme, hvilke komponenter dit system skal indeholde, og hvordan de skal se ud. Du kan blande på kryds og tværs, eller holde dig inden for en bestemt producent eller serie, så du kan skabe ensartethed. Det kommer helt an på, hvad du synes er fedest, og hvad der passer bedst til din personlige stil.

Kom ind
og lyt

Uanset hvor meget du læser og undersøger, er det noget helt andet at opleve anlægget i virkeligheden. I HiFi Klubben kan du altid komme ind i en af vores butikker og prøve anlæg, højtalere, osv., før du beslutter dig, så du er sikker på at gøre det helt rigtige køb. 

Vores kompetente medarbejdere står klar med råd og vejledning, så du kan komme hjem med det helt rigtige system, der lever op til dine forventninger og giver præcis den lyd, der passer ind i dit hjem. Har du spørgsmål her og nu, er du velkommen til at bruge vores chatfunktion, hvor vi også sidder klar til at hjælpe dig.