Gå til indhold

11 produkter

CD-afspillere – den perfekte kombination af det retro og det moderne

Hvis du stadig nyder din CD-samling, skal dine skiver selvfølgelig have den bedst mulige behandling. En god CD-afspiller får det bedste ud af dit anlæg og giver som regel både bedre lyd og nemmere betjening end DVD- og Blu-ray afspillere. Nogle modeller kan også afspille højopløste SACD-diske.

Onde tunger hævder, at tiden er løbet fra CD’er og CD-afspillere, men det er vi ikke nødvendigvis enige i. Mange af os har en stadig stor samling af CD’er med alle vores favoritkunstnere, og når vi hører bestemte sange eller albums, bliver vi lynhurtigt ført tilbage til særlige minder, som vi forbinder med en særlig sang eller et særligt album.

Mange albums kan i dag også findes på diverse streamingtjenester, men det er ikke sikkert, du synes, det giver samme fornemmelse som at sætte disken i en autentisk CD-afspiller. Og når du alligevel har CD-samlingen, hvorfor så ikke lytte til den ægte vare?

Gem dine CD’er på en harddisk

I nogle CD-afspillere kan du rippe – det vil sige kopiere – dine CD’er direkte til en indbygget harddisk, så du også kan nyde dine favoritter uden at skulle sætte skiverne i afspilleren. Selvom din afspiller ikke har indbygget harddisk, kan du stadig rippe dine CD’er, så du har dem på din computer eller en ekstern harddisk. Det gør også, at du ikke behøver finde plads til alle dine CD’er i stuen, men i stedet kan vælge dine absolut favoritter til at have stående fremme. Så kan du gemme resten væk på loftet eller i kælderen, så du stadig har dem inden for rækkevidde, men de ikke står og samler støv i dagligstuen.

Denon – en evig klassiker

Der er og har gennem tiden været mange spillere på markedet for CD-afspillere. Der er stadig masser af producenter at vælge imellem, og en af de mest populære er japanske Denon.

Denon CD-afspillere fås i flere forskellige prisklasser, så alle kan være med. Generelt er deres afspillere for dig, der både går op i flot design og samtidig gerne vil behandle dine CD’er bedst muligt. Sætter du en af deres afspillere sammen med en forstærker fra brandet, har du et match made in heaven. Det giver dine CD’er de bedste forudsætninger for at bringe dig direkte tilbage ad memory lane, uanset om det er til din første teenageforelskelse eller den seneste koncert, du har været til.

Du finder naturligvis også andre brands i HiFi Klubben, og alle CD-afspillere i vores sortiment er håndplukkede, så du er sikker på at få en god lydoplevelse, uanset om du vælger en stor eller lille model.

Underbyg den gode lyd med godt design

Hvis du har besluttet dig for at forkæle dig selv og dine CD’er med en lækker afspiller, bør du også gøre dig selv den tjeneste at bruge noget tid på at finde et design, der falder i din smag, og som vil pynte i reolen.

CD-afspillere fås både i helt tynde slim-line-designs og større modeller, der er mere robuste at se på. De fleste afspillere har en flot front i aluminium, som du kan vælge i enten sort, sølv eller grafit.

Der er også forskel på de små fødder, afspilleren står på. Nogle er så lave, at du næsten ikke kan se dem, mens andre tydeligt løfter CD-afspilleren, så der er godt med luft under den.

Hvis du allerede har udset dig en bestemt plads til din nye CD-afspiller, skal du tjekke, om der er plads til den. Nogle modeller er bredere end andre, og det ville da være surt at få en spritny CD-afspiller hjem, som viser sig at være to centimeter bredere end hullet i reolen. Du finder målene for den enkelte afspiller under dens specifikationer, så du nemt kan gardere dig mod manglende plads, hvis din afspiller skal passe ind et bestemt sted i din bolig.

Designet er naturligvis op til dine personlige præferencer, men netop fordi en CD-afspiller ofte står fremme i en reol eller på en hylde, er det en god idé at finde en model, du synes ser pæn ud, så du ikke kun har glæde af den, når den forkæler dig med tonerne fra dine favoritskiver.

Kom ind i HiFi Klubben og prøv før du køber

Når du handler i HiFi Klubben, har du altid mulighed for at komme ind i en af vores butikker og se, prøve og mærke, før du tager den endelige beslutning om din nye CD-afspiller.

Vi står klar med gode råd og svarer gerne på alle dine spørgsmål, så du ikke er i tvivl om noget, når du skal vælge den endelige model.

Med et besøg i din lokale HiFi Klubben butik kan du også se, hvilke muligheder du for udbygning med forskellige højtalere, ligesom vi kan guide dig til eventuelle tilbud, så du både kan få en god og billig CD-afspiller med hjem.

Relaterede kategorier

PladespillerePickupperHvide pladespillereInternetradioerDAB-radioerForstærkereDigitalforstærkereIntegrerede forstærkereForforstærkereEffektforstærkereMiniforstærkereAnlægPro-Ject pladespillereDenon forstærkereArgon Audio pladespillereDenon pladespillereOrtofon pickupper