Gå til indhold
Denon
CD-afspiller

Denon DCD-1700NE

10.999,-stk
Sort
Forventes på lager 28. oktober 2023
Vrid den fulde kvalitet ud af din højtelskede CD- og SACD-samling med denne audiofile afspiller. Flot finish i ægte aluminium.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon DCD-1700NE – tung og audiofil SACD/CD-afspiller i flot aluminiumsfinish

 • Tung og stabil opbygning med front i sort eller sølv aluminium
 • Originalt Denon S.V.H. løbeværk
 • Advanced AL32 Processing Plus-signalbehandling med 32-bit opsampling
 • Afspiller SACD / DSD-bitstream fra discs
 • Denon Sound Master tuned

DCD-1700NE er en audiofil SACD/CD-afspiller, som både i finish og præstationer er det perfekte match til Denons eksklusive stereoforstærker PMA-1700NE. Du kan selvfølgelig også bruge den i andre kombinationer med fremragende resultat. 32-bit audio-opsampling, Advanced AL32-signalbehandling, ny 32-bit/192kHz D/A-konverter, suverænt løbeværk og tung mekanisk konstruktion sikrer dig fremragende lydkvalitet til både SACD og CD.

Teknologi er én ting, men det samlede indtryk skal selvfølgelig også matche virkelighedens musik og give dig en musikalsk og naturlig gengivelse. Derfor er lyden fra DCD-1700NE fintunet af Denons egne ”gyldne ører” – Sound Masters – og det giver det sidste afgørende touch til din lytteoplevelse.

DCD-1700NE er ikke helt så ekstremt tungt opbygget som storebror DCD-2500NE, men til gengæld sparer du en pæn sjat penge. Et strålende valg, hvis du vil have topkvalitet, men stadig skal tage lidt hensyn til budgettet.

DCD-1700NE fås i ægte aluminiumsfinish, flere farver. Systemfjernbetjening medfølger.

Støj og vibrationer ingen adgang

DCD-1700NE er hele vejen igennem konstrueret til at eliminere al mekanisk og elektrisk støj. Det eksklusive S.V.H.-løbeværk (Suppress Vibration Hybrid) er af Denons egen produktion, og der er brugt en kombination af forskellige materialer, som optimerer både mekanisk stabilitet og præcision i signalaflæsningen.

For at forhindre indbyrdes påvirkning mellem den analoge og digitale sektion er DCD-1700NE udstyret med to transformere og helt adskilte strømforsyninger. Viklingerne i den analoge transformer er udført i eksklusivt OFC-kobber, og de to transformere er orienteret på en måde, så de ikke indstråler støj til hinanden. Selve monteringsbasen for transformerne er vibrationshæmmende udført i støbt aluminium. Resultatet er et drastisk forbedret signal/støjforhold og dermed hørbart bedre lyd.

32-bit signalbehandling og DAC Master Clock design for enestående lydkvalitet

DCD-1700NE er bestykket med Denons eksklusive 32-bit Advanced AL32 Processing Plus signalbehandline, og den opsampler alle musiksignaler til en opløsning på hele 32 bit, inden den videre signalbehandling. Denne drastisk forøgede opløsning giver langt højere detaljering og præcision både i og uden for det hørbare område, og det kan tydeligt høres i form af en utrolig naturlig og luftig musikgengivelse, hvor ruminformationen træder langt tydeligere frem, end du har været vant til fra almindelige CD-afspillere. De altafgørende D/A-konvertere arbejder også i 32-bit.

Det avancerede DAC Master Clock-design i DCD-1700NE sørger samtidig for at optimere den såkaldte ”clock” i signaloverførslen fra afspiller til forstærker, så du undgår lydforringende jitter-støj (digital forvrængning i tidsdomænet). Denne audiofile detalje får du fuld glæde af, uanset om du lytter til musik i normal eller høj opløsning.

Denon DCD-1700NE CD-afspiller

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Tung og stabil opbygning med front i sort eller sølv aluminium
 • Advanced AL32 Processing Plus signalbehandling med 32-bit opsampling
 • Originalt Denon S.V.H. løbeværk
 • Afspiller SACD / DSD-bitstream fra discs
 • DAC Master Clock design
 • Denon Sound Master tuned

Begrænsninger

 • Ikke indgange for eksterne digitale lydkilder
 • Ikke USB-indgang
 • Ikke udgang for høretelefoner

Videoer om DCD-1700NE

Tekniske specifikationer

Forvrængning (THD)0,0016%
Signal/støjforhold117 dB

Anmeldelser


5.0
4 anmeldelser
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
Jacob
Danmark
8/17/2023

fed cd afspiller, markant bedre lyd end 1600ne.

Jacob
Danmark
Leif
Danmark
7/14/2023

Rigtig fin CD og SACD afspiller. Godt lydbillede, der gengiver alle detaljer naturligt og med power. Et godt produkt til prisen.

Leif
Danmark
Kent
Sverige
4/15/2023

Meget glad for, at det løftede min plante et par hak.

Kent
Sverige
Kent
Sverige
3/11/2023
Kent
Sverige