Gå til indhold
Marantz
CD-afspiller

Marantz SACD 30n

23.000,-stk
Sort
Forventet leveringstid 3-8 uger
Eksklusiv SACD/CD-afspiller med HEOS musikstreaming og digitale lydindgange. Den perfekte partner til en tung traditionel stereoforstærker.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Marantz SACD 30n – audiofil SACD/CD-afspiller med indbygget trådløs HEOS-musikstreaming og alt det nødvendige til digitale musikkilder

 • Audiofil full-size diskafspiller / musikstreamer / digital forforstærker
 • Bygget på Marantz’ egen fabrik i Japan og Sound Master tuned
 • Diskret opbygning med Marantz HDAM-teknologi
 • Indbygget HEOS trådløs multirums-musikstreaming med dedikeret HEOS app
 • Ekstremt solidt kabinet med stort frontdisplay og finish i aluminium

SACD 30n er en audiofil CD/SACD-afspiller, som i ét apparat giver dig alt, hvad du har brug for til at afspille både din egen digitale musiksamling og uendelige mængder af trådløs musik fra nettet. Indbygget HEOS multirums-streaming giver adgang til langt de fleste af markedets populære musiktjenester, og du kan afspille musik i kompromisløs HD-kvalitet fra din computer via USB.

SACD 30n er både i design og funktion det perfekte match til Marantz’ egne eksklusive forstærkere, og denne kombination vil give dig uforglemmelige musikoplevelser, uanset om du spiller din musik fra vinyl, CD eller streaming. Her mødes fortid og fremtid i et perfekt parløb.

Du kan naturligvis også kombinere med en anden højkvalitets stereoforstærker, og med indbygget D/A-konverter, volumenkontrol og variabel udgang kan du tilslutte SACD 30n direkte til en effektforstærker, hvis du alligevel har sagt farvel til de analoge musikkilder. En smart løsning, som åbner døren til helt nye og lækre audiofile kombinationer.

Smukt design – suveræn byggekvalitet

SACD 30n er et smukt stykke industriel kunst, som kan blive et visuelt spændende element i din stue i stedet for blot en stor anonym metalkasse. Den enkle og stilrene aluminiumsfront domineres af det gyldne Marantz-logo og det store OLED-display, og de to ydersider af fronten er diskret belyst af LED-lamper monteret inde bag den forreste frontplade. Alting udstråler selvsikker elegance, præcis som et produkt i denne kaliber skal.

The Most Musical Sound

Marantz-produkter har altid været berømte for deres naturlige og musikalske lyd, og SACD 30n fører de stolte traditioner videre i overbevisende stil. Alle komponenter er omhyggeligt udvalgt, og en højtkvalificeret ”Sound Master” har fintunet detaljerne for at opnå Marantz signaturlyden, som har begejstret alverdens musikelskere i mere end et halvt århundrede – The Most Musical Sound.

Marantz SACD 30n fås i aluminiumsfinish. Flere farver. 

Signalbehandling i verdensklasse med HDAM

HDAM-teknologien (Hyper Dynamic Amplifier Module) er en legendarisk Marantz-specialitet, som du finder i en lang række af deres produkter, både i surround og stereo. Et HDAM-modul er et diskret opbygget forstærkerkredsløb, som erstatter de meget udbredte integrerede op-amp chipsets, og SACD 30n er bygget med udstrakt brug af denne teknologi. Selv den indbyggede høretelefon-forstærker har sit eget HDAM-modul, og den vil få din musik til at blomstre i et par rigtige head-fi høretelefoner.

Hvis du kigger ind under låget på SACD 30n, vil du se en bestykning, som næsten minder mere om en højkvalitets stereoforstærker end en diskafspiller. Ringkerne-trafo, køleprofiler, solide afskærmninger og kæmpe printplader med hundredvis af diskrete komponenter er klar til at forkæle din musikafspilning med lyd i absolut verdensklasse.

Den diskrete opbygning er en audiofil løsning, som giver langt større mulighed for, at Marantz’ Sound Master kan fintune lyden med udsøgte komponenter på de kritiske steder. I forhold til en op-amp giver HDAM lavere forvrængning, bedre signal/støjforhold og langt hurtigere respons (slew rate). Det udmønter sig i en hørbart mere dynamisk og levende lyd.

Eksklusivt løbeværk og ekstremt solid opbygning

SACD 30n er bestykket med Marantz’ eget eksklusive SADM-3L løbeværk, som er udviklet fra bunden til at give suveræn lydkvalitet, uanset om du spiller SACD, CD eller musikfiler fra en hjemmebrændt CD- eller DVD-skive. For at undgå udstråling af støj afbrydes strømforsyningen til løbeværket automatisk, når det ikke er i brug.

Både kabinet og chassis er ekstremt tungt og solidt opbygget inkl. en 3 mm tyk bundplade og vibrationsdæmpende fødder. Vægten er massive 13 kilo, og det siger i sig selv en del om ambitionsniveauet. Kronen på værket er den flotte aluminiumsfront med stort display, som signalerer, at dette er et fuldvoksent hi-fi-produkt til kræsne musikentusiaster.

Ægte DSD-konvertering og Marantz Musical Mastering (MMM)

SACD 30n er bygget med ægte DSD-konvertering, så man undgår at konvertere DSD-signaler fra SACD-diske og USB til PCM-format, som det ellers ses i mange andre produkter. Det sikrer i sig selv den mest skånsomme signalbehandling, og med understøttelse af helt op til 11.2MHz opløsning kan du via USB få det fulde udbytte af højopløste DSD-musikfiler, som du kan downloade fra nettet.

I denne topmodel er Marantz endda gået et skridt videre for at udnytte DSD-formatet helt til grænsen. PCM-musiksignalerne fra CD eller digitale indgange opkonverteres nemlig til DSD-bitstream i Marantz’ egen indbyggede MMM-Stream konverter i stedet for en traditionel digital-til-analog konvertering. Dette gør det muligt at implementere Marantz Musical Mastering filtrering på det analoge udgangssignal, så du opnår den legendariske Marantz signaturlyd på alle dine digitale lydkilder.

HEOS, AirPlay 2, Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect – trådløs musikstreaming på alle tænkelige måder

Ud over HEOS (som kan klare langt de fleste streamingbehov inkl. internetradio) har SACD 30n også Apple AirPlay 2, som via din iPhone/iPad giver avanceret multirums-funktionalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. Teknologien er en del af Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app, der kan afspille lyd – inklusive YouTube og Netflix – kan streame den direkte til højtalere og anlæg med AirPlay 2.

Du får også Spotify Connect, som er genialt til dig, der i forvejen er vild med din Spotify-app. AirPlay 2 og Spotify Connect har det tilfælles, at din telefon fungerer som fjernkontrol til musik-appen og ikke som musikafspiller. Det giver dig meget bedre batteritid og stabilitet i forhold til at streame via Bluetooth, og du kan stadig køre musikken fra den samme musik-app, som du kender i forvejen.

Skal det være supernemt, har du altid Bluetooth i baghånden, for eksempel hvis vennerne lige skal spille et nummer fra deres telefon. Med Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apps, hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Audiofil full-size SACD/CD-afspiller / musikstreamer / digital forforstærker
 • Bygget på Marantz’ egen fabrik i Japan
 • Sound Master tuned
 • Diskret opbygning med HDAM-teknologi
 • Ægte DSD-konvertering
 • Marantz Musical Mastering D/A-konvertering (MMM)
 • Indbygget HEOS trådløs multirums-musikstreaming med dedikeret HEOS app
 • AirPlay 2, Bluetooth, Spotify Connect, TIDAL, Deezer, SoundCloud, Roon ready, internetradio m.m.
 • Indbygget højkvalitets høretelefon-forstærker
 • Ekstremt solidt kabinet med stort frontdisplay og finish i aluminium
 • Indgange til eksterne digitale lydkilder inkl. asynkron USB-B til computer
 • Variabel analog audio-ud for direkte tilslutning til effektforstærker
 • Indbygget volumenkontrol
 • Understøtter højopløst musik op til 32-bit/384kHz (via USB-B)
 • Klar til stemmestyring*
 • Systemfjernbetjening i aluminium medfølger

Begrænsninger

 • Ikke HDMI-ind til digital TV-lyd
 • Ingen analoge lydindgange
 • Ikke indbygget Chromecast
 • Ikke aptX Bluetooth
 • Ikke indbygget understøttelse af MQA-filer

Reviews

Videoer om Marantz SACD 30n

Tilbehør til Marantz SACD 30n

Tekniske specifikationer

FjernbetjeningJa
TimerNej
D/A konvertering audioMMM
TeknologierAlexa, Google Assistant, Heos By Denon, Hi-Res
StreamingtjenesterSpotify, Tidal, Soundcloud, Qobuz, Deezer, Tunein

Anbefalede produkter