Gå til indhold
0 produkter
Der blev ikke fundet nogen resultater for de valgte filtre.

Stort udvalg af internetradioer

Internettet dominerer i næsten alt elektronik, og radioer er ingen undtagelse. Internetradioer kombinerer en klassisk bordradio med tusindvis af radiokanaler fra hele verden. Der er en uanet mængde radiostationer rundt omkring i verden fyldt med musik, podcasts og radioprogrammer, og du kan få del i al underholdningen med en internetradio.

Din internetradio skal blot forbindes til internettet, og så er du klar til at udforske det store udvalg af musik og programmer fra nær og fjern.

Derfor bør du vælge en internetradio med DAB+

Elsker du at have muligheden for at vælge lige det, du har lyst til, på alle tider af døgnet, kan du ikke lade dig begrænse af en helt almindelig radio. Der kan være lidt udfordringer ved en ren internetradio, men dem kan du relativt nemt komme udenom ved at sørge for en stabil wi-fi forbindelse. Opstarten kan også være en smule langsommere, end hvis du bruger en almindelig radio.

Du kan undgå de udfordringer ved at vælge en kombineret radio. Har du ikke adgang til internet, eller skal du bare have klar og tydelig musik her og nu, kan du gå efter en internetradio med DAB+. Hvis du vælger den mulighed, får du flere funktioner og fordele i én kompakt enhed. For eksempel kan du finde frem til dine yndlingskanaler med de bedste podcasts og musiklister og give dem faste pladser i din radio, så du med et enkelt tryk kan navigere hen på den ønskede kanal. Når du skal høre andet end dine DAB+ kanaler, tager du det bare via nettet med internetradioen.

Hvad er DAB+?

DAB+ er det nye radiosignal, som i stor stil har overtaget fra FM radio. Fordelen ved DAB+ er, at der er mange flere radiokanaler at vælge imellem. Eftersom DAB+ kan tilkoble sig flere master, går signalet typisk mere klart og tydeligt igennem. Det gamle FM er analogt, mens DAB er digitalt, og det giver mange flere muligheder.

Kombineret med en internetradio får du alt det bedste inden for radioverdenen, hvor du ikke behøver vælge noget som helst fra, men bare får det bedste fra alle verdener.

Få flere muligheder med en internetradio med Bluetooth

Mulighederne med en internetradio stopper ikke med DAB+ og tusindvis af radiokanaler. Du kan nemlig også få en trådløs internetradio. Der findes masser af internetradioer med Bluetooth, så du kan bruge din radio som højtaler. Inden for verdenen af trådløs lyd er trådløse højtalere med Bluetooth et stort hit på grund af de mange fleksible muligheder, der følger med. De muligheder kan du også få del i ved at vælge en internetradio med Bluetooth.

Den åbenlyse fordel er, at du nemt kan tilslutte alle enheder såsom din smartphone, tablet eller computer til en højtaler, radio eller anden afspiller, så længe det hele er kompatibelt med Bluetooth. En trådløs internetradio med Bluetooth giver dig derfor mulighed for ikke blot at høre radio, men også afspille det bedste fra Spotify, YouTube og andre musiktjenester. Størstedelen af internetradioerne i HiFi Klubben har indbygget Spotify Connect, hvilket giver dig endnu bedre muligheder end Bluetooth.

Mange internetradioer har rigtig god lyd, så selvom de ikke kan erstatte en højtaler i høj kvalitet, er det et godt alternativ i mange tilfælde. Du kan for eksempel tage den med på tur, lytte til din yndlingspodcast fra din internetradio og derefter lytte videre til de bedste sange fra din smartphone via Bluetooth.

Oplev det bedste radio, lyd og streaming med en internetradio

I HiFi Klubben kan du finde din næste internetradio fyldt med fede muligheder. Som nævnt kan du få både internetradio, DAB+ og Bluetooth, der giver mulighed for at opbygge din helt egen musikverden i én kompakt radioafspiller – det er derfor en meget alsidig løsning til mange behov.

Fordelen ved at vælge en helt almindelig, kompakt internetradio med DAB+, er, at den kan placeres næsten hvor som helst i køkkenet, på badeværelset eller tages med rundt i huset, når du lytter til din yndlingsradiokanal. En trådløs model giver dig masser af fleksibilitet og måder at bruge den på. Kom ind i HiFi Klubben, hvor vi kan guide dig gennem udvalget af internetradioer, så du finder den perfekte for dig.

Se også

PladespillerePickupperMinianlægCD-afspillereForstærkereD/A konvertere