Gå til indhold

8 produkter

En DAB-radio (DAB+) er en nem og smart løsning til musik i dit køkken, soveværelse og andre små steder. DAB-radioer kan også være med FM eller internetradio og fås både som bordradio eller som en lille adapter, der kan give dig DAB eller internetradio og streaming på dit anlæg, inkl. Spotify Connect.

DAB – Digital Audio Broadcast

DAB-radioen har indtaget flere og flere hjem i løbet af de seneste år – og det med god grund. Med en DAB-radio får du mange flere programmer at vælge imellem, end du har på det analoge FM-system, og du bliver ikke generet af støj fra andre kanaler og frekvenser.

DAB-radioen vendte egentlig primært tilbage som en retro designting, som mange syntes var fed at bruge som en del af indretningen i deres bolig. DAB er dog meget mere end bare en fin gimmick i retrostil – det er et hav af muligheder og masser af god underholdning for enhver smag!

Fiks bordradio til køkkenet, gæsteværelset eller andet

DAB-radioens popularitet skyldes både de tekniske og funktionelle genialiteter, men designsiden har helt sikkert også noget at skulle have sagt på den front. Med en DAB-radio fra HiFi Klubben får du ikke bare en lang række radiokanaler, men også en super flot radio, der virkelig pynter, hvor den står. 

Den kompakte størrelse gør den perfekt til eksempelvis køkkenbordet eller en lille hylde ved siden af komfuret. Så kan du nyde morgenkaffen med din favoritkanal i baggrunden. 

Har du en udestue eller et kontor er det også oplagte steder at have en DAB-radio stående. Det er måske ikke rum, du umiddelbart vil installere komplette højtalersystemer i, men det er stadig dejligt at kunne fylde lokalet med motiverende eller afslappende toner. Mange har også en DAB-radio på badeværelset, så de lynhurtigt kan tænde for den om morgenen, når de hopper fra sengen og ud i badet.

Har du et gæsteværelse vil dine besøgende helt sikkert også sætte pris på en fin DAB-radio, så de nemt kan lytte til deres foretrukne genrer uden at skulle belemre dig med at komme på en trådløs forbindelse eller andet. Det er ganske simpelt: Tænd for DAB-radioen, vælg den ønskede kanal og læn dig så tilbage og nyd livet.

Nem indstilling og et hav af kanaler

Udvalget af DAB-kanaler vokser hele tiden, så der er masser af valgmuligheder, uanset om du er mest til musik, nyheder, politik eller noget helt fjerde. Du tuner ind på de forskellige stationer via deres navn, så du er fri for at huske bestemte frekvenser, som du sikkert kender det fra FM-kanalerne. 

Når du lytter til en bestemt sang, vises oplysningerne på skærmen, så du nemt kan finde frem til en bestemt sang eller kunstner senere, hvis de skal føjes til en af dine personlige playlister.

DAB med Bluetooth, internetradio eller FM

En DAB-radio kan være meget mere end bare en DAB-radio. Nogle producenter har kombineret, så du eksempelvis kan få en DAB-radio med Bluetooth. Det er et rigtig godt alternativ til de almindelige – og meget populære – Bluetooth højtalere, da du her får alle fordelene fra DAB-verdenen og samtidig kan tilslutte din telefon trådløst, så du kan lytte til musik fra dine streamingtjenester. 

Du kan også få en kombineret DAB- og internetradio, så du både har DAB-kanalerne og de næsten uendeligt mange kanaler, der findes på det store internet. Der sendes radio ud fra alle lande i verden, og med internetradio kan du blive en del af det hele.

Med kombinationen af DAB og internetradio kan du virkelig få din radiolyst stillet. Der findes så mange kanaler, at du nærmest ikke kan nå alle igennem i løbet af et liv, så hvis du er kæmpe radiofan, er dette den perfekte kombination for dig. Du skal dog være opmærksom på, at en internetradio kræver adgang til dit trådløse wi-fi netværk, for at du kan fange radiokanalerne.

Er du ikke helt klar til at sige farvel til FM-stationerne, kan du få det bedste fra begge verdener ved at vælge en DAB-radio med FM. Det giver dig – ikke så overraskende – det fulde udvalg af både DAB- og FM-kanaler, så du ikke behøver at vælge noget fra. 

Hvis du vil være sikker på aldrig at gå glip af noget, skal du tage den helt store pakke. I denne sammenhæng betyder det en radio med både DAB, FM, internetradio og Bluetooth, så du er fuldt dækket ind, uanset hvad du er i humør til. 

Argon – en stor spiller på DAB-markedet

DAB-radioerne fra Argon Audio har i årevis været nogle af de rigtig populære produkter i HiFi Klubben, og utallige eksemplarer har startet deres liv som en kærkommen gave under juletræet. 

Alle Argon DAB-radioer er kendetegnet ved suveræn kvalitet og super lækkert design, og du kan få modeller i flere forskellige prisklasser, så alle har mulighed for at være med, uden at skulle gå på kompromis med lydkvaliteten.

Designmæssigt er der også rigeligt at vælge imellem, uanset om du er til sort, hvid eller forskellige typer træ. Alle vores Argon DAB-radioer er holdt i et stilrent design, hvilket gør dem til perfekte bordradioer, der passer perfekt ind i ethvert hjem. 

Kom ind, prøv de forskellige muligheder og gør et godt køb

Når du køber hi-fi udstyr er det altid en god idé at afprøve produkterne fysisk, før du beslutter dig. I HiFi Klubben har du mulighed for at komme ind og se, føle og lytte alt hvad du vil, inden du skal vælge din nye DAB-radio. Et besøg i vores butik gør det ofte lettere for dig at træffe et valg, da du kan se de forskellige farver og designs i virkeligheden, samt høre hvordan de forskellige radioer lyder. Først når du har hørt en bestemt afspiller, har du et solidt grundlag at træffe din beslutning på.

Hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for, din DAB-radio skal kunne, er vi altid klar med gode råd og vejledning. Vi fortæller gerne om, hvad de forskellige funktioner kan, hvad de kræver, og hvad du i sidste ende får ud af at til- eller fravælge eksempelvis FM eller internetradio. Vi brænder for at give vores kunder det bedste udstyr med hjem, så uanset hvad dit behov og dit budget dikterer, vil vi gøres vores bedste for, at du ender med at købe den bedste DAB-radio for dig.