Gå til indhold

72 produkter

Streaming højttalere med god lyd

Det er de færreste, der ikke bruger en eller anden form for streaming derhjemme i dag – for eksempel streaming af film og serier eller musikstreaming fra smartphone til TV eller en smart streaming højttaler. Streaming har også fortjent sin plads på markedet. Det er nemt, hurtigt og i perfekt overensstemmelse med den innovative teknologi, mange af os alligevel opgraderer vores hjem med. De fleste siger nej til besværlige opkoblinger og ja til nemme løsninger, der kan servere lyden for os.

Streaming højttalere giver dig både fremragende lyd og rigtig mange muligheder for forskellige typer streaming, hvor du ikke behøver gå på kompromis med noget som helst. Der er mange løsninger og typer af højttalere til streaming, og du kan få alt fra enkelte streaming højttalere til muligheder, der minder meget om de eftertragtede hi-fi højttalersystemer.

Trådløs tilslutning med en højtaler til streaming

En streaming højtaler er en type trådløs højtaler, der via eksempelvis wi-fi eller Bluetooth lader dig streame lyden direkte fra din smartphone eller anden enhed til din højtaler. En af de umiddelbare fordele ved en streaming højtaler er, at du slipper for kabler, der ligger og roder og skaber et usammenhængende udtryk derhjemme. Den største fordel er helt sikkert, at streaming højtalere giver en helt anden fleksibilitet end kablede højtalere.

Den smarteste løsning med en streaming højtaler er muligheden for et multirumssystem. I HiFi Klubben sælger vi streaming systemer fra Sonos, Bluesound og HEOS, der alle lader dig afspille lyd i alle rum med en højtaler. Hele pointen med multirumshøjtalere er, at du kan sætte højtalere i flere rum og enten afspille det samme på dem alle, så musikken følger dig fra rum til rum, eller noget forskelligt på dem, så du for eksempel kan høre en podcast i stuen og din kæreste sin yndlingsmusik på badeværelset.

Find din foretrukne streamingmetode

Hvordan vil du helst streame? De mest udbredte former for trådløs tilslutning er wi-fi og Bluetooth, og der er nogle vigtige forskelle på de to, som du bør overveje. Sætter du pris på god lyd, og går du allermest op i lydkvaliteten, er wi-fi den bedste løsning for dig. Her streames lyden rigtig godt, så du ikke mister synderligt på kvaliteten, når signalet sendes fra din enhed til din højtaler og videre ud til din øregang.

Bluetooth er for mange det åbenlyse valg, fordi det efterhånden er så udbredt, men det er også her, du kan risikere at miste noget af lydbilledet. Mange tænker ikke over forskellen, men hvis du går op i ægte og klar lyd, er wi-fi eller en anden type trådløs tilslutning bedre end Bluetooth.

Du kan også få det bedste af begge verdener med en streaming højtaler, der kan klare begge typer forbindelser. Så kan du bruge wi-fi derhjemme, hvor du nyder godt af den ekstra gode lydkvalitet, og Bluetooth når du er ude, hvis du bruger den som en transportabel højtaler, som du tager med dig rundt.

Brug stemmekontrol med din smart højtaler til streaming

Med hver ny teknologisk opfindelse bliver små dele af vores hverdag en smule nemmere. Det er også tilfældet med den smarte stemmekontrol, som du finder i rigtig mange streaming højtalere i dag. Det er en såkaldt smarthøjtaler, som du kan tale til og få til at gøre alt muligt for dig. Den kan for eksempel bestille en pizza for dig, lægge en aftale i din kalender eller sætte en alarm til næste morgen. Amazons Alexa højtalere har utroligt mange funktioner og er meget veludviklet på lige det punkt, men de er tæt fulgt af de populære smart højtalere fra Google og Apple.

Hvis du er i tvivl om, hvilken smarthøjtaler du skal vælge, kan du lade dig guide af din smartphones styresystem. Har du for eksempel Apple enheder derhjemme, er en Airplay højtaler med Siri måske det bedste valg for dig, mens en Google højtaler med stemmekontrollen Google Assistant er et godt valg, hvis du har en Android enhed. Amazons højtalere med Alexa som stemmekontrol er et fint valg midt imellem Googles og Apples højtalere, da den er kompatibel med de fleste styresystemer.

Vælg blandt de bedste højtalere til streaming i HiFi Klubben

I HiFi Klubben kan du finde de bedste muligheder for højtalere til streaming. Wi-fi, Bluetooth, stemmestyring, multirumssystem. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige løsning. Du kan også skabe en hel hjemmebiograf med lækker surround sound, der alt sammen kører trådløst og nemt.

Hvis du besøger en HiFi Klubben butik har du mulighed for at teste lyden i de forskellige streaming højtalere, afprøve forbindelsen fra din smartphone og prøve kræfter med de forskellige stemmekontroller. Det kan være en stor fordel at have afprøvet det hele, så du ikke ender med en streaming højtaler, der ikke passer til dit styresystem, ikke lyder, som du har drømt om, eller måske ikke ser ud, som du syntes den gjorde, da du kiggede på den på hjemmesiden. Vores medarbejdere kan også altid svare på eventuelle spørgsmål, så du får den perfekte højtaler med hjem.