Gå til indhold

Alexa højtaler

10 produkter
Viser 10 produkter ud af 10

Alexa højttalere til smart afspilning

Streaming højtalere er noget af det største inden for lydverdenen i dag. Her kan du lytte til musik trådløst og streame det fra én enhed til en anden. Det samme gælder for Smarthøjtalere, hvor du med stemmekontrol kan gøre din hverdag lidt nemmere. En af de populære stemmekontroller er Amazon Alexa. En højttaler med Alexa opfylder en masse funktioner i hjemmet med alt fra kommunikation til underholdning.

Med en Alexa højttaler får du derfor to smarte funktioner i én: en højttaler med fremragende lyd og en perfekt, lille hjælper med stemmekontrolfunktion. Amazon Alexa er som udgangspunkt kompatibel med både Apple og Android, så du kan roligt vælge en Alexa højttaler uden at frygte, at den ikke er kompatibel med din smartphone og den indbyggede stemmekontrol.

Trådløs Amazon Alexa højtaler

Trådløs streaming og afspilning med blandt andet Bluetooth eller wi-fi højtalere er utroligt populært i dag, fordi det giver en fantastisk fleksibilitet og masser af smarte muligheder. Du kan tage højtaleren med dig som en transportabel højtaler, stille den lige hvor du vil og flytte rundt på den, som det passer dig.

Og det bedste af det hele er de innovative funktioner, der gør, at du kan bruge din højtaler til meget mere end at lytte til god musik. Med Alexa kan du udføre alverdens gøremål og styre afspilningen uden overhovedet at tage din smartphone frem.

Multirumshøjtaler med Alexa

Noget af det smarteste, de teknologiske genier har skabt til os, er multirumshøjtalere. Kort sagt kan du sætte en eller flere højtalere i hvert rum, som kan arbejde sammen på forskellige måder. For eksempel kan du med en Alexa højtaler i flere rum afspille det samme musik eller en podcast i alle rum, så du kan gå fra det ene rum til det andet og ikke miste et sekund af underholdningen. I en husholdning med flere personer er multirumssystemet også en genial måde at bruge højtaleren til forskellige formål, idet du også kan vælge at afspille noget forskelligt på hver Alexa højtaler.

Du kan også bruge din Alexa højtaler til at kommunikere med resten af husholdningen ved at sende mundtlige beskeder ud i alle højtalere. På den måde behøver du ikke råbe af dine lungers fulde kraft eller gå fra rum til rum for at fortælle, at aftensmaden er klar. Du kan også ringe op, besvare opkald eller lægge på, blot ved at bede din Alexa højtaler om det. Det er en smart håndfri funktion, der gør det hele lidt nemmere for dig. Især hvis du har hænderne fulde af varer, er midt i madlavningen eller ikke lige har din telefon inden for rækkevidde.

Alexa til mere end bare højtalere

Du kan selvfølgelig bruge din Alexa højtaler til mere end at lytte til musik i flere rum og kommunikere på en nem måde. En Alexa højtaler har et væld af smarte løsninger til streaming. Du kan for eksempel bede Alexa om at fortælle dig dagens vejrudsigt, opdatere dig på aftenens fodboldkamp eller få hjælp til din rejseplan.

Få din Alexa højtaler til at lægge aftaler ind i din kalender, sætte en alarm til næste morgen eller udregne rabatten på den bluse, du går og drømmer om. Føler du alligevel, at du mangler noget? Så kan du også selv opsætte funktioner, så du kan få Alexa til at gøre lige det, du ønsker. Hvis du vælger en Alexa højtaler, får du næsten uendelige muligheder for smarte løsninger til en nemmere hverdag.

Selvom du selvfølgelig kan købe en almindelig højtaler med Alexa, har du også andre muligheder for at udnytte den smarte stemmekontrol. Du kan for eksempel vælge en soundbar, som er kompatibel med Amazon Alexa, eller måske et kompaktanlæg.

Køb din højtaler med Alexa i HiFi Klubben

Hvis du har svært ved at overskue, hvilke højtalere der har Alexa, eller du ikke helt ved, hvilken Alexa højtaler du skal vælge, kan du altid tage fat i en medarbejder fra HiFi Klubben – enten fysisk i butikken eller via kundeservice på vores hjemmeside. Besøger du en fysisk butik, har du mulighed for at høre, hvordan de forskellige højtalere med Alexa lyder og afprøve stemmekontrollen med din egen enhed.

I HiFi Klubben sælger vi mange Alexa højtalere, så hvis du har forelsket dig i et bestemt mærke eller drømmer om nogle specifikke funktioner, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde en Alexa højtaler, der lever op til de krav – og samtidig har fantastisk lyd, så du får det bedste af det hele.

Find endnu flere højtalere

FesthøjtalereVæghøjtalereDolby Atmos højtalereStore højtalereHvide højtalereVandtætte højtalereAktive højtalereUSB-højtalerePC-højtalereMini højtalereAirPlay højtalereGoogle højtalereMobilhøjtalereCenterhøjtalereGulvhøjtalereAlle højtalereIndbygnings- og udendørshøjtalereKompakte højtalereTrådløse højtalereSubwoofereAktive subwoofereSoundbarer med subwooferDolby Atmos soundbarerBowers & Wilkins subwoofereDALI subwoofereDenon soundbarerSonos soundbarerSOUNDBOKSDALI højtalereB&W højtalereB&O højtalereArgon Audio højtalere