Gå til indhold

31 produkter

SOUNDBOKS – klar til fest

Hvad er det vigtigste, du kan forestille dig til en fantastisk fest? For mange vil svaret helt sikkert være fed musik! Om du holder en lille havefest eller er på en kæmpe festival, er en højtaler, der kan spille ordentligt igennem, et must. En SOUNDBOKS højtaler kan netop det, og du er derfor garanteret en fantastisk fest med musik, der overdøver både naboens græsslåmaskine og nabolejrens skrattende højtalere.

SOUNDBOKS er lavet til fest. Det er ikke en højtaler, du lige tænder for hjemme på værelset eller tager med på en fyldt sandstrand med familier midt på dagen – alt fra design til tekniske specifikationer er udformet med det ene formål at gøre festen endnu vildere. Siden 2016, hvor SOUNDBOKS for første gang lancerede den perfekte højtaler til de festglade folk derude, er der kommet nyere modeller med vildere funktioner og opdateret design, så du fra tid til anden kan investere i en ny SOUNDBOKS højtaler med den nyeste teknologi, der kan gøre din fest endnu federe.

Hele designet er skræddersyet til festivalen eller en vild fest derhjemme, så den kan klare lidt af det hele på et mere ekstremt niveau end almindelige udendørshøjtalere. Der er derfor ikke meget, der kan skade den bastante og holdbare SOUNDBOKS. Den klarer både høj sol, kulde, regn, slatter fra festen og hårde tryk og slag, så du ikke skal være bekymret, hvis en bunke festglade mennesker vælter ind over den med fyldte glas.

Nyd en gennemtænkt trådløs teknologi

Trådløse højtalere vinder indpas på lydmarkedet, og de muligheder du får med en SOUNDBOKS, viser tydeligt hvorfor. Som så mange andre trådløse højtalere forbindes SOUNDBOKS via Bluetooth, så du kan gøre det hvor som helst og med hvilken som helst enhed. Det er en stor fordel på en festival eller til en fest med mange deltagere, der har forskellige styresystemer, og hvor I måske skifter mellem mange platforme til musikstreaming. Du skal desuden bruge en 4-cifret pinkode på Bluetooth, hvilket sikrer dig, at det ikke er hvem som helst, der kan koble sig til din SOUNDBOKS.

Måske tænker du, at Bluetooth trækker en del strøm, men det skal du ikke være bekymret for med denne højtaler. Den kan nemlig på et normalt lydniveau holde strøm i op til 40 timer, og bruger du det hurtigere, skal du ikke fortvivle over opladningstiden. Det tager nemlig kun omkring 3,5 timer at lade højtaleren op, så du hurtigt er klar på fest igen – og ellers kan du altid tage et ekstra batteri med, så du ikke risikerer at miste musikken på festens højdepunkt.

Få uovertruffen høj lyd med SOUNDBOKS

Til forskel fra almindelige højtalere har SOUNDBOKS en meget imponerende størrelse, der svarer til den høje lyd, den præsterer. Og du bliver ikke snydt på lydsiden, hvis du skulle tro, at den store størrelse bare er et snedigt bedrag. Lyden er specielt udviklet til genrer med en eller anden grad af tung bas, så selvom den spiller fremragende, spiller den allerbedst med noget musik, der er fuld smæk på.

SOUNDBOKS har nemlig et imponerende frekvensområde, der rammer både lyse og dybe toner, så du får lyd i høj kvalitet, både når du spiller i et almindeligt lydniveau, og når du skruer helt op over 120 dB. Det er især bassen, der gør sig godt i en SOUNDBOKS, men der er stadig god balance på både diskant og mellemtoner, så du også kan høre kvaliteten i den musik, du har sat på – og ikke blot det tunge beat fra bassen.

Udvid lydoplevelsen

Hvis ikke den obskurt høje lyd er nok for dig, er der nu også mulighed for en SOUNDBOKS, der på samme måde som multirumshøjtalere kan udvides til flere højtalere. Du skal blot downloade en app, tilslutte dine trådløse SOUNDBOKS højtalere og så er du klar til at styre musikken fra flere retninger.

Det er supersmart, hvis du har mere end én SOUNDBOKS og gerne vil skabe en mere jævn og surround-agtig oplevelse. Du sætter den ene højtaler til "Host" og den eller de andre højtalere på "Join", og så er du klar til at forbinde dem og nyde festen med endnu mere lyd.

Få hele festivalkittet i HiFi Klubben

Du kan købe forskellige modeller af SOUNDBOKS i HiFi Klubben til priser, der står stærkt konkurrencen med andre på markedet, fordi vi altid matcher andre forhandleres priser. Så kom trygt ind i din lokale HiFi Klubben og find en ny SOUNDBOKS til festivalen, havefesten eller enhver anden fest, der kræver stor lyd.

I HiFi Klubben har vi selvfølgelig også andet end blot selve højtaleren, for en rigtig fest kræver også det rigtige udstyr. Til festivalen kan du overveje at investere i en SOUNDBOKS backpack, hvor højtaleren passer perfekt i og kan bæres på ryggen – det er næsten uundværligt, når du skal transportere din SOUNDBOKS højtaler, for der er god vægt bag den høje lyd. Da det er en trådløs højtaler, bør du også investere i en SOUNDBOKS oplader, og er du ikke i nærheden af en stikkontakt til opladning, kan du med fordel også købe et SOUNDBOKS batteri. På den måde har du altid ny strøm, så festen ikke stopper, før du selv vælger det.