Gå til indhold
0 produkter
0 produkter
  Der blev ikke fundet nogen resultater for de valgte filtre.

  Google højtalere til stemmestyring

  Med en Google højttaler får du den såkaldte Google Assistant-funktion, så du kan styre din højttaler med stemmen og derfor kan sætte ny musik på, styre lydstyrken m.m., selvom du står med hænderne fulde, eller du har hænderne smurt ind i forbindelse med madlavning eller opvask.

  ”Hey Google” – hvad kan en Google højtaler?

  Google højttalere arbejder ud fra Google Assistant-teknologien, som er en personlig assistent, du kan få fingrene i gennem forskellige apparater, som ikke nødvendigvis kommer fra Google selv, men som blot understøttes af Google.

  Hvis du tilslutter din Google højtaler til en Chromecast, kan du bede den om at tænde dit TV, finde din favoritserie på Netflix, skrue op eller ned for lyden og slukke TV’et igen, når du har set, hvad du skal. Når du skal bruge din Google højtalers stemmestyring, starter du med at sige ”hey Google”, hvorefter teknologien afventer din kommando.

  En Google højtaler kan dog også være behjælpelig, hvis du skal høre vejrudsigten, så du ved, om du skal tage sneakers eller gummistøvler på om morgenen, ligesom du også – alt efter hvilke produkter du har i hjemmet – kan styre blandt andet kaffemaskine, lys og robotstøvsuger med din stemme. Danmark var – naturligt nok – ikke øverst på listen, da Google skulle lave deres stemmestyring på flere sprog, men udviklingen gik hurtigt, og du kan derfor også få Google højtalere nu, som du kan give kommandoer på dansk.

  Der kan være koblet flere personer på samme Google højtaler, da den genkender jeres stemmer og på den måde ved, hvem af jer der taler. Det er især praktisk, hvis du bruger din Google højtaler til at lægge aftaler i din kalender og lignende. Kort sagt er en Google højtaler din personlige assistent, som hjælper dig med praktiske gøremål i hverdagen, ligesom den kan sætte den perfekte baggrundsmusik på, uanset hvilken situation du er i.

  Google Assistant klar til brug

  I denne kategori finder du vores smarthøjtalere med Google Assistant. Når der er tale om smarthøjtalere betyder det, at de er klar til brug, og du kan begynde at give kommandoer, så snart du har tilsluttet din højtaler.

  Google smarthøjtalere har indbygget stemmestyring og mikrofon, hvilket gør det muligt for dig at styre afspilningen med tale. På dette punkt fungerer den altså som en afløser for din smartphone, som ellers ofte er det, der bliver brugt, når vi skal styre vores musik og lyd. Vi anbefaler, at du placerer din Google højtaler det mest centrale sted i hjemmet, så den altid er inden for rækkevidde, og du kan sætte musik på, skrue op og ned for lydstyrken, eller hvad du vil, næsten uanset hvor du befinder dig.

  Det er ikke kun fra brandet Google, at du kan finde smarthøjtalere med Google Assistant. Også brands som Marshall og B&O har Google højtalere i deres sortiment, hvor stemmestyringen er indbygget, så den er klar til brug med det samme.

  Google Assistant – kræver smarthøjtaler

  Ovenfor blev de såkaldte smarthøjtalere, hvor der er indbygget stemmestyring, beskrevet. De er som sagt klar til brug med det samme, men du kan også få Google højtalere, hvor stemmestyringsfunktionen ikke er indbygget. De bruges derfor til at udvide systemet, hvor den føromtalte smarthøjtaler danner centrum. Så snart du har en Google smarthøjtaler, kan du altså tilføje lige så mange højtalere med Google Assistant, du vil. Denne type Google højtalere kan du også finde fra B&O, ligesom HEOS også har en række Google højtalere i deres sortiment.

  Google Assistant – forberedt til stemmestyring

  Du kan også få Google højtalere, som er forberedt til stemmestyring, men hvor funktionen endnu ikke er aktiveret. Det er i tilfælde, hvor producenterne har lavet højtaleren med stemmestyring, men selve teknologien endnu ikke understøttes i landet. Det kan for eksempel være, at talegenkendelsen endnu ikke er udviklet på dansk, og du derfor ikke kan give danske kommandoer til din Google højtaler.

  Funktionen ligger dog klar i højtaleren, så den kan aktiveres, så snart udviklerne er klar, det kræver blot en softwareopdatering fra producentens side. Blandt andet Sonos har en del Google højtalere, der er forberedt til stemmestyring, så du kan få endnu mere ud af højtalerne, når teknologien kommer på banen.

  Oplev Google højtalere i HiFi Klubben

  Hvis du vil vide endnu mere om Google højtalere og de mange muligheder, Google Assistant giver dig, er du altid velkommen til at besøge din lokale HiFi Klubben butik, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at svare på spørgsmål og guide dig til den bedste Google højtaler for dig.

  Du kan naturligvis læse om vores Google højtalere på vores hjemmeside, men vi anbefaler altid, at du tager et smut forbi en af vores fysiske butikker, så du kan opleve højtalerne i virkeligheden, og vi kan afklare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

  Selvom Google for de fleste ikke bliver set som et højtalerbrand, må vi bare sige, at de gør det godt på denne front alligevel. Deres Google Home og Google Assistant-teknologier er geniale, men deres design er også super gennemførte med afrundede kanter og et enkelt udtryk. En Google højtaler passer derfor ind i de fleste hjem, og prismæssigt ligger de også på et niveau, hvor de fleste kan være med.

  Så skynd dig ned i din lokale HiFi Klubben butik, så du kan opleve højtalerne og teknologien selv – vi står klar med råd og vejledning, hvis der er brug for det.

  Relaterede søgninger

  Alexa højtalereTransportable højtalereStreaming højtalereVandtætte højtalereAirPlay højtalereHøjtalere til mobilMultirumshøjtalere