Gå til indhold

27 produkter

Højtalere til din mobiltelefon

Med en mobilhøjtaler har du nemt god lyd lige ved hånden. Du tilkobler din smartphone via Bluetooth eller kabel, hvorefter du kontrollerer musikken, lydstyrken, osv. direkte fra din telefon. Alt efter hvilken højtaler du vælger, kan du tage den med dig, så du altid har god lyd inden for rækkevidde, uanset om du er ude eller hjemme, indendørs eller udendørs.

Fleksibel lyd i flere størrelser

En mobilhøjtaler er ikke bare en mobilhøjtaler. Der findes mange størrelser, design og funktioner, så du har masser at vælge imellem, når du skal finde en højtaler, du kan koble til din mobil. Det er op til dig, om du vil have en lille mobilhøjtaler, du kan tage med dig, når du skal nyde sommerdagene i haven og på stranden, eller når du skal på roadtrip, osv. Her er det nemt at have en mindre højtaler med, så du hurtigt kan tilslutte din iPhone eller en anden smartphone og skabe den helt rigtige stemning. Hvis du primært skal bruge din mobilhøjtaler i bilen, kan du overveje en minihøjtaler, som netop er lille i størrelsen og derfor nemt kan gemmes væk i handskerummet eller tasken, når du ikke bruger den.

Mange tror, at når en højtaler er til mobilen, er det en lille, trådløs højtaler, men det behøver ikke være tilfældet. Du kan nemlig også vælge en større højtaler, der skal have en fast plads i stuen ligesom vi kender det fra stereoanlæg med separate højtalere. Når du vælger en større højtaler, får du automatisk mere og bedre lyd, så hvis du leder efter et alternativ til de traditionelle stereoanlæg, er en stor mobilhøjtaler et godt bud. Ligesom med de små tilslutter du din smartphone via Bluetooth eller et kabel, hvorefter du kan afspille musik, lydbøger, osv. så tosset du vil.

Mobilhøjtaleren slår ikke de traditionelle stereoanlæg på lydkvaliteten, men er en god løsning, der giver en fin lyd, hvis du er på udkig efter en funktionel og elegant løsning. Det er desuden mere fleksibelt end et anlæg, da du kan tage højtaleren med dig, hvis du skal i sommerhus eller lignende. Med nogle modeller kan du også sammensætte flere højtalere, så du på den måde kan skabe god lyd i stereo fra din mobiltelefon.

Find et design der passer dig

I modsætning til højtalerne i store højtalersystemer, som ofte er neutrale og stilrene i designet, er der flere muligheder, når det kommer til højtalere til telefonen. Du kan sagtens finde afdæmpede mobilhøjtalere i stil med dem i de traditionelle systemer, men du kan også finde mere sprælske modeller, som kan bruges til at vise din personlige stil frem. Især hvis du skal bruge en mobilhøjtaler, du skal have med på farten, er det fedt med et design og en farve, der afspejler din personlighed.

Vælg for eksempel en blå eller rød højtaler til din iPhone. Den vækker opsigt og tiltrækker opmærksomhed, så musikken bliver bakket op af et cool udseende. Du kan også vælge en pink eller grøn højtaler, som ligeledes springer i øjnene og underbygger en cool og farverig stil.

Hvis du skal have højtaleren stående i en reol i stuen, kan det være at en model i hvid højglans eller guld er sagen. Den springer i øjnene, men tager ikke al opmærksomheden og er stadig elegant og sofistikeret at se på. Er du mere til de traditionelle og afdæmpede farver, kan du naturligvis også vælge en højtaler til din mobil i sort, grå eller en af de forskellige træsorter såsom eg, ask eller rosentræ.

Ud over farve og materialer er selve udformningen også forskellig, så også her har du mulighed for at lade din personlige stil skinne igennem. Skal du have skarpe kanter og smalle linjer, eller er du mere til afrundede hjørner og bløde konturer? Valget er helt op til dig, og uanset hvad du vælger, får du naturligvis fed lyd ud gennem højtaleren, så du kan nyde dine favoritplaylister direkte fra mobilen.

Besøg HiFi Klubben og se de mange muligheder for højtaler til mobil

Der er næsten uendeligt mange muligheder, når det kommer til højtalere til mobilen. Derfor kan det også være svært at finde ud af, hvilken model du skal vælge. Når du handler i HiFi Klubben, kan du altid se og prøve højtalerne i vores fysiske butikker, før du køber. Det giver et godt overblik, og gør det lettere for dig at vælge i sidste ende, når du har set dine muligheder i virkeligheden og har haft mulighed for at afprøve de forskellige højtalere sammen med din egen telefon.

Hvis du skal forbinde din telefon trådløst til højtaleren, er det lige meget om din telefon hedder iPhone 6, iPhone 7, iPhone X eller noget helt andet – både iPhone og Android kan nemt tilsluttes via Bluetooth. Hvis du i stedet skal tilslutte via kabel, kan det have betydning, hvilken model din telefon er, da stikket skal passe til højtaleren. De fleste højtalere kan dog bruges med de fleste telefoner, og hvis det ikke passer, er det som regel muligt at købe en adapter, så det kan komme til at passe sammen.

Med et besøg i en af vores butikker kan du blive helt sikker på, at din telefon kan forbindes til højtaleren, da du har mulighed for at teste det og spille din egen musik på højtaleren, så du kan høre, hvordan det lyder, og dermed ende med den bedste mobilhøjtaler til netop dig.

Hvis du har spørgsmål til mobilhøjtalere, hvor de kan bruges, hvordan du får mest muligt ud af dem, osv. er vores dygtige medarbejdere altid klar til at svare efter bedste evne. Vi har mange års erfaring med blandt andet højtalere til mobilen, og vi kender vores produktsortiment som vores egne bukselommer. Du kan derfor være sikker på kompetent rådgivning, hvilket i sidste ende medfører, at du ender med det bedste resultat og en højtaler, du bliver rigtig glad for.

Se flere produkter