Gå til indhold

152 produkter
152 produkter

  Bowers & Wilkins højttalere – erfaring og klasse

  Med mere end fem årtier på bagen er Bowers & Wilkins et veletableret brand på markedet og er stadig blandt nogle af de bedste inden for lydverdenen. En B&W højttaler bærer tydeligt præg af den kvalitetsbevidste historie, som brandet har bag sig, og hver ny model, der kommer på markedet, er up-to-date med innovativ teknologi og design, der lever op til standarden for en B&W højttaler.

  Du finder utallige typer B&W højttalere, så lige meget om de skal være store eller små, hænge på væggen, stå på gulvet, eller måske være bygget ind i loftet, finder du en model, der lever op til det. Så dyk ned i udvalget og lad dig friste af de mange fine Bowers & Wilkins højttalere.

  B&W højtalere til den kvalitetsbevidste

  B&W højtalere er kendetegnet ved den høje kvalitet, der går igen i alle de mange modeller og højtalertyper. Innovation dækker B&W højtalere, både når det kommer til design, funktionalitet og udvikling, og der er snart ikke et område af højtaleruniverset, som brandet ikke er en del af. Der er derfor en B&W højtaler til alle, der sætter pris på lækker lyd, stilet design og kreative løsninger, som eksempelvis indbyggede højtalere og smarte multirumshøjtalere.

  I enhver B&W højtaler er der tænkt grundigt over materialevalg, så alt fra højtalerkabinet til beklædningsstof er udvalgt specielt til det formål, højtaleren skal bruges til. Samtidig leges der også med designet, og du kan derfor få en B&W højtaler i både moderne, næsten futuristisk design og mere klassiske højtalere i flot træ. En B&W højtaler skal nemlig ikke blot leve op til en vis kvalitet i lyd, men også blive en naturlig del af din indretning derhjemme.

  Sådan vælger du din nye Bowers & Wilkins højtaler

  Det kan være en jungle at finde rundt i, men når du skal finde din næste B&W højtaler, bør du først og fremmest tænke over, til hvad og hvor du skal bruge den. Leder du efter B&W højtalere til et surround sound system, eller skal du bare bruge en lille model, der kan give dig god lyd i køkkenet?

  Hvis du er på udkig efter en eller flere B&W højtalere til stuen, skal du også overveje monteringen: skal de hænge på væggen, stå i et møbel eller stå direkte på gulvet? Rummet og indretningen kan have stor indflydelse på, om du skal lede efter gulvhøjtalere, minihøjtalere eller måske væghøjtalere, så du letter din søgning markant, hvis du prøver at forestille dig, hvor du vil have din nye B&W højtaler – så du ved nogenlunde, hvilke kategorier du skal lede i.

  Ud over typen kan du også overveje udseendet. Alle B&W højtalere er super stilede, men der er stadig lidt forskellige udtryk i dem, så du både kan finde afdæmpede højtalere, der kan placeres diskret i stuen, og mere iøjnefaldende modeller, der fanger opmærksomheden, når du træder ind i rummet. Derudover kan du også vælge mellem forskellige farver og materialer, så du kan finde B&W højtalere, der passer ind i den øvrige indretning i dit hjem.

  Den tekniske del af højtalerjagten

  Et andet vigtigt aspekt er de tekniske specifikationer, som du måske har nogle særlige krav til. Her bør du særligt kigge på impedans, frekvens og følsomhed, der alt sammen fortæller noget om, hvordan højtaleren spiller, hvad det kræver af den at få en bestemt lyd og hvilken slags lyd, den kan fremstille.

  Du bør også overveje, om din B&W højtaler skal være kablet eller trådløs. Skal den være trådløs, er der også valget mellem Bluetooth og wi-fi, der hver især har nogle fordele. En B&W højtaler med Bluetooth er nem at tilslutte, lige meget hvor du er, så du kan tage den med dig og bruge den med forskellige enheder. En wi-fi har til gengæld længere rækkevidde, der går gennem vægge, og kan bruges af enheder, der er koblet til internettet. Bluetooth egner sig derfor bedst til højtalere, du vil kunne tage med dig, mens wi-fi er godt i hjemmet, hvis du ikke vil være afhængig af, at din enhed befinder sig i nærheden af højtaleren – de skal blot begge være koblet på samme wi-fi-forbindelse.

  Byg din egen lyd med B&W højtalere

  Fordelen ved det omfattende udvalg af B&W højtalere er, at du kan skabe det perfekte lydsystem til dit hjem. Uanset om du har planer om fuld surround i TV-stuen, eller du leder efter enkelte højtalere til forskellige rum i huset, er der rig mulighed for at finde et godt setup med B&W højtalere.

  Det er altid en fordel at holde sig til samme brand, hvis du vil have flere højtalere, der skal bruges sammen. Det sikrer, at klangen og lydoplevelsen er ens i de forskellige højtalere, ligesom du får et ensartet udtryk, når design, farve og materiale er ens.

  Køb din B&W højtaler i HiFi Klubben

  Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt Bowers & Wilkins er noget for dig, eller hvilke højtalere du skal vælge, kan du altid lægge vejen forbi en af vores fysiske butikker. Her har vi udstillet de forskellige B&W højtalere, og ”nok se, ikke røre” er bestemt ikke noget, vi bruger. Du er velkommen til at teste de forskellige højtalere og mærke de forskellige materialer, så du er sikker på, at du finder den helt perfekte løsning.

  Du kan læse nok så meget om frekvensområder og decibel, men den bedste måde at finde ud af, om en bestemt højtaler lever op til dine krav, er at opleve den i virkeligheden. Du kan selvfølgelig også bare bestille dine nye B&W højtalere online og få dem leveret – enten hjem eller til en af vores butikker. Du har altid 30 dages fuld returret på både fysiske og online køb.

  Se også:

  Bowers & Wilkins høretelefonerBowers & Wilkins subwoofereArgon Audio højtalereBang & Olufsen højtalereDALI højtalere – SOUNDBOKS højtalereDALI subwoofere