Gå til indhold
HiFi Klubbens medarbejdere er et trofast folkefærd, som ofte bliver hos os i mange år. Af og til har vi dog brug for nye kræfter, og hvis det er noget for dig, kan du se vores aktuelle jobs herunder.

Aktuelle
stillinger

Amager - Handelselev

Herning - Timeansat

Hillerød - Handelselev

Esbjerg - Timeansat

Job i HiFi Klubben
– entusiasme, kompetence og sammenhold

Som medarbejder i HiFi Klubben bliver du en del af et velfungerende team, hvor entusiasme og sammenhold er i høj kurs. Som sælger skal du være oprigtig interesseret i vores produkter, men du behøver absolut ikke at være ”nørd” – vi skal nok lære dig det fornødne.

Det allervigtigste er, at du kan formidle din viden og entusiasme til ganske almindelige kunder, som har brug for din vejledning. Du tackler udfordringer med et smil – også når der er tryk på – og du er klar til at underbygge vores stolte traditioner for at have markedets bedste kundeservice.

Privatlivspolitik rekruttering

God lyd er
for alle

Det er et gammelt faktum, at vores branche er domineret af mænd, men det vil vi meget gerne være med til at lave om på. Vi kigger ikke på, om du er af han- eller hunkøn, men derimod om du har energien, interessen og personligheden til at berige vores virksomhed. Hvis du har det, kan vi til gengæld tilbyde dig en rigtig god arbejdsplads og masser af muligheder for både personlig og faglig udvikling i radio/tv-branchens bedste og mest seriøse butikskæde.

Du kan altid søge et
job i HiFi Klubben

Hvis du ikke lige finder dit drømmejob slået op på denne side, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Persondata

Når du giver HiFi Klubben oplysninger om dig, i forbindelse med jobsøgning, bruger vi dem til at vurdere om vi har en relevant stilling til dig.

I de tilfælde, hvor vi ikke umiddelbart kan tilbyde dig et job, gemmer vi i nogle tilfælde dine data i op til 6 måneder, med mindre at du ved ansøgningen, har gjort indsigelse imod dette.

Som registreret hos HiFi Klubben A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse dette rettes til HiFi Klubben A/S via e-mail [email protected].

Uopfordret
ansøgning

Du kan altid søge et job i HiFi Klubben
Søg uopfordret her