Gå til indhold

4 produkter
4 produkter

  PC-højtalere i mange afskygninger

  Med gode PC-højttalere kan du tage din oplevelse af film, musik og spil til et højere niveau. Vælg et enkelt sæt aktive højttalere, og tilføj eventuelt en subwoofer, så du kan blive helt opslugt. Aktive højtalere har den nødvendige forstærker indbygget, så du ikke behøver et anlæg ved siden af. Den mest normale løsning er, at der sidder en to-kanals stereoforstærker i den ene højtaler, som forbindes til sin passive makker med et højtalerkabel. Der findes dog også andre måder at gøre det på. Det er op til dig at vælge, hvad du vil have, og hvis du er i tvivl, er vi altid klar til at hjælpe.

  Hvilken sammensætning passer til dig?

  Den mest populære løsning, når det kommer til højtalere til PC, er at kombinere et sæt aktive højtalere med en subwoofer. Den ene aktive højtaler tilsluttes computeren og forbindes med den anden, så du får lyden serveret i stereo. Subwooferen kan nemt gemmes væk under skrivebordet, men selvom du ikke umiddelbart kan se den, garanterer vi dig for, at den gør en stor forskel for lyden. Den tager sig af de dybe bastoner, så du kan mærke dem, uanset om du ser film, gamer eller hører musik.

  Hvis du vil starte i det helt små, kan du vente med at anskaffe dig en subwoofer og blot vælge et højtalersæt til PC. Der er mange måder at tilslutte højtalerne til din PC. Nogle tilsluttes via en trådløs Bluetooth forbindelse, andre via minijack, og andre igen er de såkaldte USB-højtalere. Alle løsninger kan give en rigtig god lyd, og hvis du er vant til lyden fra de indbyggede højtalere i din computer, vil du helt sikkert opleve en stor forbedring, uanset hvad du vælger. Du får dog som regel det bedste resultat ved at overføre lyden fra din PC digitalt, hvilket typisk gøres via USB. Hvis du vælger et sæt højtalere med en USB-indgang, bør du helt sikkert bruge den fremfor en overførsel via eksempelvis minijack. På den måde kan du køre det hele uden om computerens analoge lydkort og dermed opnå en renere lyd.

  Er du typen, der kan sidde hele natten og game, men vil du samtidig gerne bevare et godt forhold til naboer og den øvrige husstand, bør du til gengæld overveje et gaming headset. Her kan du få serveret surround sound, så du bliver trukket fuldstændigt ind i dit spil – helt uden at forstyrre omverdenen. Hvis du er ude efter en helt omsluttende lyd til din PC, er dette den bedste løsning, da det endnu ikke er muligt at opnå en helt synkron lyd via højtalere. Det betyder i praksis, at lyd og billede ikke altid følges ad, hvis du sætter et surround sound system til dit PC-spil, hvilket selvfølgelig ikke er godt for hverken dig eller dit spil. PC-højtalere kan til gengæld sagtens klare jobbet, hvis du ”bare” skal have kvalitetslyd i stereo.

  PC-højtalere kan både tilsluttes din stationære og din bærbare PC, så dine valgmuligheder er altså ikke begrænsede af, hvilken type computer du har. Højtalerne er en fleksibel løsning, som du kan bruge på flere måder, hvis du for eksempel både har en stationær og en bærbar computer, og du gerne vil bruge højtalerne med dem begge.

  Kig ind i HiFi Klubben og hør mere

  I HiFi Klubben er vi altid klar med sparring og vejledning, når du skal have nye højtalere til computer. Vi ved, at det kan være svært at få et overblik over de mange gode muligheder, så når du handler hos os, kan du altid komme ind og opleve og afprøve de forskellige computerhøjtalere i vores fysiske butikker, så du ved, hvad du har med at gøre, før du vælger. Du kan blandt andet høre, hvilken forskel det gør for lyden at få en subwoofer med i systemet, ligesom du kan høre hvor meget lyden forbedres, når du bruger en USB-indgang frem for en overførsel via et minijack kabel.

  Vores dygtige medarbejdere svarer gerne på alle de spørgsmål, du måtte have, og de kan også give gode råd i forbindelse med dit valg af computerhøjtalere. Uanset om du stort set har besluttet dig hjemmefra, eller du kommer og er helt på bar bund, anbefaler vi altid et besøg i en af vores butikker, før du køber. Det giver ganske enkelt et bedre grundlag for at vælge den helt rigtige løsning, når du har oplevet højtalerne og de forskellige løsninger i virkeligheden fremfor blot at læse om dem på hjemmesiden.

  Så kig ind, vi er altid klar til en snak og en demonstration af dine muligheder.