Gå til indhold

Minijack kabel

12 produkter
Viser 12 produkter ud af 12

Minijack kabel

Med et minijack kabel kan du overføre signalet fra enheder såsom din telefon og computer til eksempelvis dit anlæg eller en forstærker. Kabler i god kvalitet sikrer, at lyden overføres uden at blive forstyrret af indstrålende støj fra omgivelserne.

God og sikker overførsel af lyd
De kabler, der er med, når du køber hi-fi-udstyr, lader ofte noget tilbage at ønske, når det kommer til kvalitet, uanset om du handler ind fra high-end hylden eller budgetklassen. Hvis du vil have den bedst mulige lyd overført fra eksempelvis din telefon til dit anlæg, kan et godt minijack kabel være med til at sikre dette. 

Det er forskelligt, hvor stor forskel folk oplever ved at udskifte de medfølgende kabler med nogle bedre, men i de tilfælde, hvor der ikke medfølger et minijack kabel, er der under alle omstændigheder brug for det, hvis du vil forbinde de forskellige apparater uden at være afhængig af en sikker og uforstyrret wi-fi-forbindelse.

Generelt er kabler at foretrække, hvis du vil have mest muligt ud af dit anlæg. Der kommer et større og større udvalg af trådløse højtalere, som hele tiden bliver bedre og bedre, men hvis du har et anlæg med en fast plads i stuen, er det en god idé at tilslutte din telefon via et minijack kabel, som netop er lavet til at skærme af for udefrakommende støj, der kan gå ind og forstyrre og forvrænge lyden. 

Det gælder også, hvis du vil bruge musikken fra din telefon, når du kører bil, og du ikke har mulighed for at tilslutte den via Apple Carplay eller lignende.

I HiFi Klubbens sortiment finder du minijack kabler og adaptere fra forskellige producenter. De lever alle op til vores kvalitetskrav, og spænder bredt i pris og klasse, så der er noget for alle. 

Med et minijack-til-phono kabel kan du tilslutte din telefon, computer, iPad og lignende til dit anlæg – enten det i huset eller det i bilen. Du kan også få analog TV-lyd ud gennem et par aktive højtalere ligesom du kan bruge kablet mellem din telefon og dit headset.

Forskellige udgaver af minijack
Vi forhandler både minijack stik, minijack kabler og minijack adaptere. Et minijack kabel bruges ofte til at forbinde en lydkilde – såsom din mobil – til en aktiv højtaler eller et anlæg. Der er minijack stik i begge ender, så alt efter hvor lang afstand der er mellem de to enheder, kan du vælge et kort eller langt kabel. Sådan et kabel kaldes også en minijack extender og har et hanstik i den ene ende og et hunstik i den anden, så du kan koble dine enheder sammen ved hjælp af denne diskrete forlænger.

Med en minijack splitter kan du lave en enkelt udgang til to, så du kan tilslutte flere enheder, uden at det kommer til at koste på lydkvaliteten.

Nogle minijack stik er vinklede, så de er mere fleksible og andre er speciallavede til anlæg, så de har ekstra korte stik, der bedre kan være bag anlægget. 

Du kan også bruge et minijack kabel til at overføre musiksignalet fra din CD-afspiller eller pladespiller til din forstærker, så du kan få god og uforstyrret lyd ud gennem dine højtalere.

En minijack adapter kan for eksempel have et 3,5 mm minijack stik i den ene ende og et 6,3 mm jackstik i den anden. 

I vores sortiment finder du også Lightning minijack adaptere, du kan bruge, når du vil tilslutte et Apple-produkt såsom en iPhone eller en iPad til dit anlæg eller dine højtalere. 

Kig forbi i HiFi Klubben

Har du svært ved at finde hoved og hale i junglen af minijack kabler, stik og adaptere, står vi altid klar med råd og vejledning i din lokale HiFi Klubben butik. Vi fortæller gerne om fordelene ved de forskellige modeller og kan også hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige produkt for dig. 

Vi er eksperter i hi-fi og deler gerne ud af vores viden, så kom endelig ind forbi til en snak, hvis du skal have opgraderet hi-fi-udstyret derhjemme.