Gå til indhold

19 produkter

Signal kabel

Det rigtige signalkabel beskytter alle de sarte nuancer på vejen fra din lydkilde til dit anlæg. Både bas, dynamik og detaljering bliver bedre med et godt kabel. I high-end anlæg, hvor man gerne vil undgå at bruge tonekontroller, er signalkablet et uundværligt redskab til at opnå den perfekte klang.

Hvad er et signalkabel, og hvad bruges det til?

I dag er langt de fleste ledere i signalkabler fremstillet i iltfrit kobber, så det ikke oxiderer. I nogle modeller er lederne forsølvede eller i nogle tilfælde udført i rent sølv, så signalet sendes endnu bedre fra A til B. Derudover er kontaktfladerne oftest forgyldte, hvilket er med til at give en lang holdbarhed, uden at kontakten – og dermed lyden – forringes.

Et signalkabel bruges til at forbinde dit anlæg og din musikkilde. Musikkilden kan eksempelvis være din CD-afspiller, din pladespiller eller din trådløse musikstreamer. Disse forbindes nemt til dit anlæg eller et par aktive højtalere, så du kan nyde dine favoritplader eller streamingmusik. 

Udvalgte brands

I HiFi Klubben fører vi kun brands, vi kan stå inde for, og som lever op til vores kvalitetskrav. Vi sørger for altid at have produkter i forskellige prisklasser, så alle har mulighed for at opgradere deres nuværende løsning til noget bedre, så lydoplevelsen bliver forbedret.

Argon Audio

Argon Audio er et brand, som altid giver dig høj kvalitet til fornuftige priser. Du kan vælge mellem tre forskellige serier – BASIC, CLASSIC og PRIME – som dækker behovet fra økonomiklassen og op til bedre anlæg i mellemklassen. Kablerne fra Argon Audio er nøje udvalgt til at give dig præcis dét, du har brug for, uden det koster mere end nødvendigt. Et rigtig godt valg, hvis du går mere op i god lyd end i grej.

AudioQuest

AudioQuest signalkabler er mere avancerede og henvender sig primært til dig, der vil have lækkert grej hele vejen igennem dit system – og dermed også når vi taler om kablerne. 

Du kan eksempelvis få et signalkabel, der er specialfremstillet til at forbinde din pladespiller og din forstærker. Begge kanalerne er samlet i et enkelt yderkabel, som giver et elegant udseende og en praktisk beskyttelse af kanalerne.

AudioQuest signalkabler fås i mange længder, og du kan selv vælge, om de skal være med RCA eller XLR, alt efter hvad du skal bruge kablet til.

Sinox

Sinox hører til i den budgetvenlig del af sortimentet, men deres billige signalkabler er fine alternativer, hvis det, du har, går i stykker eller bliver væk. 

De står blandt andet bag et såkaldt DIN signalkabel, som du kan bruge til at forbinde eksempelvis din smartphone til dine B&O højtalere. Hvis du har en iPhone, skal du være opmærksom på, at der er brug for en lightning adapter til at forbinde signalkablet til din telefon.

Find den rigtige længde

Der er forskel på de forskellige muligheder i forhold til længden, men de fleste signalkabler findes både i korte udgaver på eksempelvis 0,6 eller 1 meter og lange udgaver på helt op til 10 meter. 

På den måde kan du få en længde, der passer til netop din stue, så du ikke skal have unødvendigt lange kabler til at ligge og rode, men omvendt heller ikke skal ommøblere stuen for at få enderne til at nå sammen.

De helt korte er gode, hvis du har dine elementer stående tæt på hinanden og derfor bare skal bruge en lille stump kabel til at forbinde dem. De lange kan placeres diskret langs fod- eller loftpaneler, så de kan trækkes rundt i hele stuen, uden at det ser rodet ud, og uden du skal kæmpe med kabler, der ligger i vejen, når du bevæger dig rundt i rummet.

Besøg din HiFi Klubben butik

I HiFi Klubben gør vi alt, hvad vi kan, for at udbrede gode lydoplevelser til alle. Derfor er vi altid klar med gode råd, hvis du overvejer at opgradere dele af eller hele dit system. Vi mener, at alle fortjener god lyd hjemme i privaten, så vi arbejder hårdt for at nedbryde opfattelsen om, at gode lydoplevelser kun kan opnås med de allerdyreste anlæg, kabler og højtalere. 

Der er masser af muligheder i både high-end og budgetklassen, så kom ind i din lokale HiFi Klubben butik, så vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige løsninger til dine behov og dit budget.