Gå til indhold

25 produkter

Strømkabler

Vi har det strømkabel, du skal bruge til dine apparater. Et strømkabel i høj kvalitet beskytter bedre mod elektrisk støj, specielt hvis du kombinerer det med et godt strømfilter. Vi har også strømkabler designet til bestemte apparater såsom trådløse højtalere og pladespillere.

Strømkabel – et basiskabel der kan gøre en stor forskel

Der medfølger som regel et strømkabel, når du køber et nyt apparat, men dette kabel er ofte af en kvalitet, der ikke yder din nye forstærkerCD-afspiller, højtaler eller andet retfærdighed. Det gælder især, hvis du køber udstyr i den lidt mere eksklusive ende af skalaen.

Et godt strømkabel leverer strøm til dine apparater, uden at lyden bliver forstyrret af udefrakommende støj. Som med alt andet er der også forskel på kvaliteten og ydeevnen på de forskellige strømkabler. I HiFi Klubben har vi strømkabler i forskellige prisklasser, og uanset hvilken hylde du vælger fra, får du med garanti en bedre kvalitet end med det løse strømkabel, der kom i kassen med eksempelvis din CD-afspiller eller din trådløse højtaler.

Få den helt rigtige længde og konfiguration

Strømkabler fås i forskellige længder, så du har mulighed for at vælge den, der passer bedst til dit behov. Hvis kablet skal give strøm til din pladespiller, og den står tæt ved stikkontakten, kan du nøjes med et af de korte kabler på eksempelvis 0,75 eller 1 meter. Så skal du ikke kæmpe med et alt for langt kabel, der ligger og roder rundt. 

Hvis du i stedet skal bruge strømkablet til din PC eller dit TV, som i nogle tilfælde står længere fra stikkontakten, har du mulighed for at vælge et længere kabel på eksempelvis 3 meter, så du kan få lagt kablet pænt langs fodpanelerne, så du næsten ikke lægger mærke til det.

Som udgangspunkt har et strømkabel et smalt, fladt 230V-stik i den ene ende og et lille eller stort apparatstik i den anden. Et lille apparatstik kaldes også et 8-tals stik. 

Der findes imidlertid også strømkabler, der er specialbyggede til bestemte enheder for eksempel pladespillere. Hvis du har brug for andre konfigurationer, end dem du ser i vores udvalg, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan prøve at skaffe det nødvendige. I mange tilfælde kan vi skaffe både forskellige konfigurationer og forskellige længder, så du kan få det, lige som du vi have det.

Udvalgte brands

Et af vores mest populære mærker inden for strømkabler er AudioQuest. Deres sortiment spænder bredt, så alle budgetter har mulighed for at finde et strømkabel i høj kvalitet, der kan sende strømmen videre uden at optage unødvendig støj. 

I toppen af kvalitetsskalaen finder du eksklusive, high-end strømkabler, der kan bruges til at forsyne hele dit system med strøm gennem et godt strømfilter. De helt kraftige modeller er lavet specielt til meget strømkrævende komponenter for eksempel forstærkertrin i high-end klassen.

Mærket Sinox har blandt andet lavet et såkaldt 8-tals y-splitter strømkabel, som bruges til at lave et 8-talsstik om til to 8-talsstik. Det gør, at du kan nøjes med et enkelt kabel i stedet for to. Det giver et mere enkelt og ordentligt udtryk, så du ikke skal kæmpe med unødigt mange kabler, når du vil have god og uforstyrret lyd.

Kig forbi i HiFi Klubben

I HiFi Klubben er vi altid glade for besøg. Vi har mange års erfaring inden for hi-fi-verdenen, og vi deler meget gerne ud af vores viden. 

Hvis du har brug for et godt råd i forbindelse med køb af strømkabel eller andre produkter i vores sortiment, er vi altid klar til at besvare spørgsmål, fremvise produkter og fortælle om de forskellige muligheder.

Når du køber strømkabel, handler det i høj grad om at finde den rette kombination, så du kan opnå en forbedring af lyden. Vi ved, hvilke kombinationer der virker mest effektivt, og hvis du vil teste, før du køber, kan du komme ind i en af vores butikker og låne et strømkabel med hjem, så du kan afprøve, om du kan høre en forskel i lydkvaliteten.

Uanset om du sidder hjemme og er i tvivl om, hvad du skal vælge, eller du mener, du har en klar plan for, hvad du skal have, er det altid en god idé at kigge forbi en af vores butikker. Det giver dig ganske enkelt en bedre idé om de forskellige produkter og muligheder, når du oplever dem i virkeligheden, så kig ind til en kort eller lang snak, så vi kan finde de helt rigtige løsninger til dig.