Gå til indhold
AudioQuest
Strømfilter

AudioQuest PowerQuest 2

1.999,-stk
Forventes på lager 12. maj 2024
  -
Ren strøm = ren lyd! Højkvalitets strømfilter, som kan give en markant forbedring til selv eksklusive anlæg. Tilslutning for 6 apparater.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest PowerQuest 2 – højkvalitets strømfilter til gode anlæg

 • Tilslutning for op til 6 apparater inkl. 2 x high-current
 • Effektiv filtrering af ind- og udstrålet RF-støj, brum m.m.
 • Isolerer alle tilsluttede apparater mod indbyrdes udstrålet støj
 • Tabsfri beskyttelse imod strømudsving og overspænding, inkl. lynnedslag

PowerQuest 2 er et højkvalitets strømfilter, som er skabt til at give alle apparater i dit anlæg en fuldstændig stabil og støjfri forsyningsstrøm. Med en ren strøm vil hele dit system vil yde sit maksimale, og du opnår en perfekt ”sort” baggrund, hvor ingen detaljer i lyden vil gå tabt på grund af indstrålet støj.

PowerQuest 2 er en særdeles spændende løsning til kræsne musik- og hjemmebio-entusiaster. Her optimerer du nemlig hele dit anlæg på én gang – inklusive AV-komponenter – og du kan gøre det til en pris, hvor også almindelige entusiaster kan være med.

Ren strøm = ren lyd

PowerQuest 2 indeholder en perlerække af avancerede AudioQuest-løsninger, som tilsammen renser din forsyningsstrøm for både højfrekvent (RF) og lavfrekvent støj (brum og andre forstyrrelser på lysnettet).

Du kan glæde dig over, at din mest strømtunge komponent (typisk forstærkeren) frit kan trække al den strøm, den har brug for. Du får også glæde af den indbyggede filtrering mod støj på stelplan, og prikken over i’et er to high-speed USB-ladeporte, så du hurtigt kan tanke strøm på mobil, tablet, Bluetooth-højtaler, høretelefoner m.m.

PowerQuest 2 fås i sort/sølv finish.

De fineste detaljer på en baggrund af total stilhed

I hi-fi-sammenhæng er strømfilterets primære opgave at sikre ”den sorte baggrund”, som er forudsætningen for, at de allerfineste detaljer i musiksignalet kan folde sig ud. Undersøgelser har vist, at elektrisk støj kan overdøve op til en tredjedel af disse mikrodetaljer, og det er typisk hér, at du oplever den største forskel på et ordinært og et sublimt lydsystem.

PowerQuest 2 er designet af Garth Powell, som også stod bag de eksklusive og multi-prisvindende Niagara strømfiltre. Ideen med PowerQuest var at skabe et mere prisvenligt produkt og samtidig bevare så mange af Niagara-dyderne som muligt. Det er lykkedes et langt stykke hen ad vejen, så du nu også kan få et højkvalitets strømfilter, der matcher anlæg i den lidt lettere ende af skalaen.

Som en yderligere gevinst isolerer og beskytter filteret også alt dit tilsluttede udstyr mod spændingsudsving og overspænding på lysnettet, inklusive lynnedslag.

Kontakt din butik for yderligere info

Hvis du er blevet interesseret i seriøs strømfiltrering, anbefaler vi dig at kontakte din HiFi Klubben butik. Her har du mulighed for at høre mere, og du kan få en demonstration af et AudioQuest-filter. Du kan eventuelt lave en aftale om at prøve filteret af hjemme på dit eget anlæg uden købsforpligtelse. Så kan du høre forbedringen, inden du beslutter dig for at investere. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Tilslutning for op til 6 apparater inkl. 2 x high-current
 • Relativt kompakte mål
 • Effektiv filtrering af RF, brum og anden støj
 • Tabsfri beskyttelse imod strømudsving og overspænding, inkl. lynnedslag
 • Forbedrer også ydelsen på AV-udstyr

Begrænsninger

 • Ikke indbygget strømreservoir
 • Kun bredspektret støjfiltrering på low-current udgange

Tekniske specifikationer

FarveSort
Vægt (kg)2,4
Bredde (cm)37,8
Højde (cm)15,3
Dybde (cm)6,6
Højde emballage (cm)8,5
Længde emballage (cm)48
Vægt emballage (kg)2,4
Bredde emballage (cm)26

Anmeldelser


5.0
4 anmeldelser
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
Simen
Norge
3/10/2024

Gør præcis, hvad det skal. Godt at vide, at udstyret er sikkert uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Anbefalet!

Simen
Norge
Matthias
Tyskland
2/8/2024

Fantastisk til prisen! I min allerede rigtig gode kæde (Naim Unity Star, Focal Spectral 40th Anniversary og Pro Ject RPM 5 på AVM PH 30.3, glem ikke kablerne) er der lidt mere stilhed i den rumlige billeddannelse, mere præcis bas og mere luft i diskanten. Tv-billedet undgår endelig dannelsen af blokke, det ser klarere og roligere ud. Jeg giver det en ubetinget købsanbefaling!

Matthias
Tyskland
Rune
Norge
1/20/2024
Rune
Norge
Per-otto
Norge
1/11/2024
Per-otto
Norge