Gå til indhold
0 produkter
Der blev ikke fundet nogen resultater for de valgte filtre.

USB-højtalere – god lyd til gode priser

I HiFi Klubben finder du forskellige højttalere med USB. De er især populære i forbindelse med computere, hvor du kan tilslutte et sæt USB-højttalere og få lækker lyd i stereo. Dette gælder både, når du gamer, hører musik, ser serier osv. En USB-højttaler er altså en god investering, hvis du vil have god og solid lyd til en pris, der er til at overskue for de fleste.

God musik og lyd

USB-højtalere kan give dig rigtig digital lyd i stereo, som kan bruges eksempelvis sammen med din computer. Herfra kan du få lyd til dine spil, men du kan også afspille alle dine favoritnumre direkte fra computeren, hvorefter lyden sendes klart og rent ud gennem USB-højtalerne.

Fordelen ved en højtaler med USB ind er, at du slipper for at bruge eksempelvis minijack-kabler eller – til tider ustabile – trådløse forbindelser såsom wi-fi eller Bluetooth. Hvis du bruger USB-højtaleren sammen med din PC, kan du altså arbejde uden om computerens analoge lydkort, hvilket giver dig et bedre lydresultat.

I nogle modeller kan du både få fordelene ved en smart trådløs Bluetooth-højtaler, så du kan spille musik trådløst fra din mobil eller tablet, og en USB-tilslutning, som du kan bruge, når der skal overføres ekstra god lyd, eller når forbindelsen ikke er god nok til en trådløs overførsel.

Oplev dine muligheder med et besøg i HiFi Klubben

Når du handler i HiFi Klubben, har du altid mulighed for at komme ind i en af vores fysiske butikker og se de forskellige muligheder samt afprøve højtalerne sammen med dine egne enheder, så du kan høre, hvordan de forskellige modeller lyder.

Alt efter hvor meget du går op i det, kan det også være rart for dig at se de forskellige modeller i virkeligheden, så du kan se de præcise farver, mærke vægten af de forskellige højtalere og i det hele taget få den bedst mulige idé om, hvilken USB-højtaler der passer bedst til dig og dine behov.

Vi anbefaler altid et besøg i en af vores fysiske HiFi Klubben butikker, inden du køber. Det giver et godt fundament, når du skal beslutte, hvilken løsning der er bedst for dig, ligesom det giver dig muligheden for at stille eventuelle spørgsmål til vores dygtige medarbejdere, som altid er klar med råd og vejledning. Det vigtigste for os er, at du får svar på alle de spørgsmål, du måtte have, så du kan vælge din nye USB-højtaler med ro i maven og dermed ende med en løsning, du bliver glad for i mange år frem.

Andre højtalerkategorier

Alle højtalerePC-højtalereWi-fi højtalereKompakthøjtalereIndbygnings- og udendørshøjtalereGulvhøjtalereCenterhøjtalereHøjtalersystemerTranportable højtalereMobilhøjtalereMultirumshøjtalereSmart højtalereAlexa højtalereGoogle højtalereAirPlay højtalereSmå højtalereAktive højtalereVandtætte højtalereHvide højtalereStreaming højtalereStore højtalere – FesthøjtalereVæghøjtalere – Alle soundbarerSoundbarer med Dolby AtmosSoundbarer med subwooferAlle subwoofereAktive subwoofereArgon Audio højtalereB&O højtalereBowers & Wilkins højtalereDALI højtalereSOUNDBOKS højtalere