Gå til indhold

18 produkter
18 produkter
  SUB
  Sonos SUB
  Trådløs subwoofer
  5.999,- / Stk

  Aktive subwoofere til fede lydoplevelser

  Der er mange måder at få ekstra god lyd derhjemme, og en aktiv subwoofer er en af dem. En subwoofer er den direkte vej til lækker bas og en federe lydoplevelse i stuen eller på værelset, og du finder helt sikkert hurtigt ud af, at den flotte lydboks er en uundværlig tilføjelse til dit lydsystem.

  Men hvad er en aktiv subwoofer egentlig? Det er ganske enkelt en subwoofer med indbygget forstærker, så det er lidt en alt-i-en-løsning, hvor du får det bedste af det hele på mindre plads. Derfor er en aktiv subwoofer også en af de nemmeste og smarteste måder at få ekstra kraft på lyden derhjemme, uden du skal ud og investere i de største og mest omfattende højtalere for at få samme dybde i lyden.

  Godt at vide om en aktiv subwoofer

  Der er mange aktive subwoofere på markedet, og derfor kan det være lidt af en jungle at finde rundt i, især hvis du er ny i lydverdenen. Hvis du vil have den bedste aktive subwoofer, er der derfor nogle simple ting, du kan kigge efter, når du er på subwoofer-jagt, så du er sikker på at få den lyd, du er ude efter.

  Noget af det vigtigste er, hvor lav frekvensen er. Det er det, der bestemmer, hvor dyb og autentisk bassen er, og de bedste aktive subwoofere har en klar og elegant bas, der kan skabe så lave frekvenser, at de kun kan føles og ikke høres – præcis som det skal være.

  Kig på frekvensområdet, når du skal vælge en aktiv subwoofer, og gå efter så lav en frekvens som muligt. Det handler dog også om, hvor godt frekvensen reagerer, i forhold til hvor meget bas du i virkeligheden skal høre på et bestemt tidspunkt i et musikstykke eller en god film. Det, du hører, skal altså passe med det, der oprindeligt var tiltænkt med lyden.

  En god aktiv subwoofer skal også kunne følge med dit højtalersystem, så du ikke mister detaljer i lyden, fordi din aktive subwoofer er bagud i forhold til den lyd, der kommer fra højtalerne. Lyt efter, hvordan bassen fra din subwoofer arbejder sammen med dine andre højtalere – er den dominerende, eller er overgangene i lyden langsomme og dårlige? Det kan gøre en stor forskel, så lyt godt efter, hvordan din aktive subwoofer lyder sammen med resten af dit højtalersystem.

  Nem tilslutning af aktiv subwoofer

  Som med en almindelig subwoofer tilsluttes en aktiv subwoofer til subwoofer-udgangen på en forstærker eller receiver via et subwooferkabel. Hvis du har et sæt aktive højtalere med en subwoofer-udgang kan du springe forstærker-leddet over, da den allerede er indbygget i dine højtalere.

  Vi anbefaler, at du læser vejledningen til din aktive subwoofer grundigt, så du er sikker på, at den tilsluttes rigtigt. Oplever du alligevel problemer med tilslutning af aktiv subwoofer, skal du endelig kontakte os. Vi kan også hjælpe dig med at finde kabler, du skal bruge mellem subwooferen og højtalerne, hvis du vil have et andet, end det der følger med din nyindkøbte aktive subwoofer.

  Få en hjemmebiograf med en aktiv subwoofer

  Går du som så mange andre og drømmer om at få biografoplevelsen ind i stuen, så du kan sidde derhjemme og se film med fantastisk lyd? Selvom du nok må nøjes med en noget mindre skærm, kan du sagtens få følelsen af biograf hjem i stuen ved at lave en hjemmebiograf med en aktiv subwoofer. En subwoofer er uundværlig i en god hjemmebiograf, og med det rigtige udstyr kan du få den vildeste filmoplevelse derhjemme.

  Et godt tip til en god hjemmebiograf med en aktiv subwoofer er en centerhøjtaler i høj kvalitet, som sammen med nogle gode front- og baghøjtalere skaber de bedste betingelser for fed bas, som du selvfølgelig får med subwooferen. Nogle lydeksperter anbefaler endda at investere i mere end én aktiv subwoofer for at få endnu bedre bas, men det kommer meget an på rummets dimensioner. Tal med en af vores medarbejdere, hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst skaber en hjemmebiograf med en aktiv subwoofer.

  Lille aktiv subwoofer

  Mange tror, at en subwoofer er et stort, firkantet stykke elektronik, der ikke passer ind i stuens indretning, men det behøver faktisk ikke være tilfældet, for der findes mange mini subwoofere på markedet, som er nemmere at integrere i indretningen. På samme måde som kompakte højtalere kan skjules i reoler eller lækre lydmøbler, kan en kompakt, lille aktiv subwoofer nemt gemmes lidt væk, hvis du ikke vil kunne se den.

  Det er vigtigt, at den ikke bliver helt skjult i et TV-møbel eller lignende, men du kan sagtens stille den i en åben reol, under sofaen eller bag en lænestol. Der findes også masser af egnede hi-fi-møbler fra eksempelvis clic og unnu, som begge har design, der giver dig mulighed for at skjule den aktive subwoofer bag en elegant stoflåge. Stoflågen er fremstillet, så den lader signalet komme igennem, uden subwooferen behøver stå fremme til skue.

  Det smarte ved en subwoofer er, at den bare skal stå i et sted, hvor du føler, den giver god lyd. Til forskel fra forskellige andre typer højtalere, der har en ideel placering, hvor de gerne skal stå, kan en aktiv subwoofer nemlig placeres over det hele, så længe den ikke decideret bliver spærret af låger eller vægge.

  Køb en god aktiv subwoofer i HiFi Klubben

  Kom endelig ind i en HiFi Klubben butik tæt på dig, så du kan få udlevet dine drømme om fremragende bas med en aktiv subwoofer. Lige meget om du er passioneret audiofil eller bare sætter pris på lyd i god kvalitet, er en aktiv subwoofer en fantastisk investering, som du ikke vil fortryde, når først lyden klinger helt perfekt derhjemme med en dyb, ren bas.

  Hvis du er ude efter en billig aktiv subwoofer, kan du med fordel holde øje med, om der skulle komme et godt tilbud, som du ikke kan andet end blive fristet af.

  Argon Audio subwoofere – Bowers & Wilkins subwoofereDALI subwoofere