Gå til indhold

Komplette
møbler

Her på siden fremviser vi sammensatte møbelsystem, ready-to-go. Skulle du få brug for inspiration eller hjælp, så kan kundeservice kontaktes her. Se vores clic katalog her.

Få hjælp i
butik

Vi står parate i butikken med rådgivning og fremvisning af forskellige møbelsystemer som passer ind i forskellige stuemiljøer. 

13 produkter

Møbler

 

Hi-fi-møbler er til dig, der ønsker en elegant løsning til dit anlæg og højtalere, uanset om du vil vise dem frem eller skjule dem. Hi-fi-møbler er fremstillede, så du kan opbevare anlæg, højtalere, afspillere, osv. på en stilfuld måde, uden at du skal gå på kompromis med lyden. Med et ægte hi-fi-møbel kan du sagtens lukke apparaterne inde og stadig få en gennemført lyd ført ud i rummet. 

I HiFi Klubben har vi en række forskellige møbler, der på hver deres måde kan få det bedste frem i dit anlæg og dine højtalere, så du kan nyde den gode lyd, uden at skulle irriteres af et forstyrrende syn af kabler og andet rod.

Sæt anlægget i centrum
Hvis du har brugt penge på et flot, lækkert anlæg, hvorfor så ikke yde det retfærdighed og give det ærespladsen i stuen, så folk kan se det, når de kommer ind i rummet? Med en flot hi-fi-hylde kan du sætte dit anlæg i centrum, så det ikke bare giver fantastisk lyd, men også ser flot ud og bliver en del af indretningen i rummet.

En enkelt hylde eller et møbel med få rum er en god måde at sætte dit anlæg i centrum, uden det bliver for meget. De tilhørende højtalere kan placeres på fine hylder, som heller ikke tager for meget opmærksomhed, men i stedet fremhæver højtalerne. 

En synlig, men diskret løsning til dig, der gerne vil vise dit anlæg frem på en elegant og stilet måde.

Diskret opbevaring i fine møbler til hi-fi
Hi-fi-møbler kan naturligvis også bruges til at gemme anlæg og højtalere, hvis du er mere til et helt strømlinet udtryk i din indretning. 

De mange smarte reoler kan sammensættes, præcis som du vil, så du kan få præcis det møbel, du har brug for. 

Hi-fi-reoler varierer i højde, bredde, antal rum, farver, osv., så der er rig mulighed for at finde – eller selv sammensætte – en kombination, der passer ind i netop din stue.

Hvis dit anlæg og dine højtalere skal gemmes helt væk, kan du vælge en fin reol, hvor hullerne dækkes af elegante stoflåger i sort. Det giver et elegant udtryk, samtidig med at lyden kan komme uforstyrret igennem, fordi der er tale om et hi-fi-møbel med en stoflåge, der er speciallavet til netop dette.

Du kan også vælge skuffer i stedet for skabslåger, hvis du har nogle dvd’er, cd’er eller andet, der skal gemmes væk i en diskret løsning, uden de bliver lagt for langt væk. 

Til de fleste møbler medfølger der hylder, som du kan stille eksempelvis din Blu-ray afspiller eller surround receiver på.

Find det helt rette design til din smag
I HiFi Klubben forhandler vi møbler til hi-fi fra tre forskellige producenter, nemlig clic, unnu og VM acoustics. 

Alle tre byder på elegante løsninger, uanset om du vil skjule eller fremhæve dine hi-fi-apparater. De fleste møbler er fremstillet i sort, hvid eller grå/sølv, men du kan også få møbler – eller dele såsom en skabslåge og en skuffefront – i andre farver for eksempel bordeaux og blå.

Fra VM Acoustics møbler kan du blandt andet få elegante standere og diskrete vægbeslag, så dine højtalere kan stå eller hænge, alt efter hvad der passer bedst ind hos dig. En stander er en elegant måde at fremhæve højtaleren, da standeren i sig selv ikke gør meget væsen af sig, men højtaleren bliver sat i centrum og fanger øjet, når du kommer ind i rummet. 

Det samme gør sig gældende for en fin hylde i glas. Den gør heller ikke meget væsen af sig, men lader rampelyset falde på højtaleren.

Unnu står blandt andet bag et super elegant hi-fi-møbel, der passer perfekt til en soundbar. Det hænges på væggen under dit TV, og hvis du vælger en sort front, ser det virkelig stilet ud, når skærmen er slukket og de to sorte elementer pryder væggen.

I clics sortiment finder du masser af hi-fi-moduler, så du kan få et møbel med lige præcis det antal rum og de mål, du har brug for – stor fleksibilitet og masser af valgmuligheder.

Fælles for alle tre brands er, at møblerne i deres sortiment er designede med henblik på at skabe så elegante opbevaringsløsninger som muligt. Kabler skjules og apparater skjules eller præsenteres på en stilfuld måde, så det ikke kun er lyden fra dit anlæg og dine højtalere, du kan nyde, men også synet af dem.

Hvis du har et lækkert anlæg eller nogle gode højtalere, er det synd, hvis de ikke kommer til deres ret, eller hvis de skaber et rodet indtryk i rummet. Derfor er hi-fi-møbler geniale: med dem kan du skjule kablerne, så udtrykket er helt rent. Alt efter hvad du helst vil, kan du vælge om møblet skal bruges som en piedestal for dit anlæg, eller om det skal skjule anlægget, så du ikke lægger mærke til det. 

Kom ind og oplev dine muligheder
Kom ind i din lokale HiFi Klubben butik og se de forskellige hi-fi-møbler in action. Vi har opstillet forskellige kombinationer, så du kan se, hvordan det fungerer i praksis og derved finde ud af, om det er noget, der passer ind hos dig. 

Det kan gøre stor forskel for en højtaler, om den bliver sat i en reol eller stillet på en stander, ligesom farven og overfladen på en skabslåge kan gøre en verden til forskel for helhedsindtrykket. Det kan være svært at forestille sig, når du sidder foran skærmen, så det er altid godt med et besøg i en af vores butikker, så du kan opleve de forskellige muligheder i virkeligheden. 

Har du spørgsmål i forbindelse med dit køb af hi-fi-møbler er vores kompetente medarbejdere naturligvis til rådighed, så du kommer hjem med den bedste opbevaringsløsning til netop dine apparater.