Gå til indhold


De danske unnu-møbler giver dig alle muligheder for at indrette dig flot med dit anlæg. Du kan kombinere modulerne på kryds og tværs, og hvis du ønsker det, kan du skjule både anlæg og højttalere bag stoflåger, som lader lyden passere ud og fjernbetjeningssignaler ind.

 • Designet til hi-fi-anlæg
 • Utallige kombinationsmuligheder
 • Masser af tilbehør (låger, skuffer m.m.)
 • Fås i flere farver
 • Fordelagtig pris

39 produkter
39 produkter
  unnu C21 v2 Stofdør
  unnu C21 v2
  Stofdør
  1.049,- / stk
  3
  unnu C13 v2 Stofdør
  unnu C13 v2
  Stofdør
  1.599,- / stk
  2
  unnu 231 v2 Møbel
  Møbel
  6.499,- / stk
  2
  unnu 13S v2 Møbel
  unnu 13S v2
  Møbel
  4.499,- / stk
  2
  unnu CM1 Kabelbakke
  unnu CM1
  Kabelbakke
  299,- / stk
  4
  unnu 211 v2 Møbel
  unnu 211 v2
  Møbel
  2.699,- / 2.949,- / stk
  unnu Base Møbeltilbehør
  Møbeltilbehør
  3.249,- / 3.599,- / stk
  unnu Stands Fødder
  unnu Stands
  Fødder
  2.949,- / stk
  unnu 05 Kabelskjuler
  unnu 05
  Kabelskjuler
  299,- / stk
  7

  unnu – den ideelle møbelløsning til dit anlæg og tv

  Med de danske unnu-møbler er du ikke længere afskåret fra at anskaffe dit drømmeanlæg, bare fordi du eller din bedre halvdel ikke har lyst til at se på elektronik og højttalere i stuen. Her får du nemlig mulighed for at gemme hele anlægget – inklusive et sæt mellemstore højttalere og en subwoofer – bag elegante stoflåger, som tillader passage af både lyd og fjernbetjenings-signaler. Du får dit drømmeanlæg – og din bedre halvdel bliver fri for at se på det! Hvis du vil have det hele endnu mere lækkert, kan du eventuelt kaste et blik på de raffinerede og eksklusive clic-møbler.

  Lavet til seriøst udstyr

  Den lakerede silkematte finish på unnu er af meget høj klasse, og unnu er dimensioneret til seriøst hi-fi udstyr i standard 43 cm bredde, så du får god plads til både dine apparater og tilhørende kabler. Du kan vælge mellem moduler i én, to eller tre sektioners bredde, og der medfølger en flytbar hylde til hver sektion. Herudover kan du købe skuffer samt låger i træ eller stof, og du kan frit kombinere elementer i sort og hvid (stoflåger også i sølv).

  Utrolig fleksible muligheder

  Modulopbygningen giver dig et hav af muligheder for at sammensætte den unnu-løsning, der præcist matcher dit behov. Hvis du for eksempel har brug for et møbel i fire sektioners bredde, kan du frit vælge mellem 2+2 eller 3+1. Hermed kan du altid få den ideelle placering af skillevægge og tophuller til kabler. unnu er designet til at hænge på væggen ved hjælp af det medfølgende vægbeslag. Med denne løsning får du det renest mulige visuelle udtryk, samtidig med at støvsugning og oprydning under møblet går som en leg.