Gå til indhold

De elegante hi-fi-møbler fra clic og unnu er en individuel og fleksibel løsning, hvor du selv kan sammensætte møblet, så det præcist matcher dit anlæg og din boligindretning. Alternativt kan du vælge en af vores færdige løsninger.

Vi er klar til at
hjælpe dig

Både de eksklusive clic-møbler og de mere prisvenlige søstermodeller fra unnu fås i mange størrelser og farver. Der er utallige muligheder, og du er meget velkommen til at kigge ind i vores butik eller kontakte kundeservice for at få råd og vejledning.

Hvis du selv vil sammensætte din løsning, så start med at vælge grundmøbel. Det matchende tilbehør finder du bagefter under hver model. Møblerne fra clic håndsamles efter dine ønsker og leveres helt færdigt. Med unnu monterer du selv låger, hjul og andet tilbehør på grundmøblet efter levering.

  1. Vælg dit møbel – stort eller lille?
  2. Placering – væg, hjul eller ben?
  3. Fronter – stof eller træ?
  4. Tilbehør – skuffer, hylder, kabelskjuler m.m.
  5. Vælg et af vores færdige møbler.

Vælg dit helt eget
hi-fi møbel

Med møblerne fra clic og unnu kan du altid finde en løsning, der passer til dit behov og din boligindretning. Et smart kompakt soundbar-møbel under TV’et eller et stort og rummeligt hi-fi-møbel i to eller flere sektioner – valget er dit!
Se vores møbler her

Placering
Væg, hjul eller ben?

Vi indretter os forskelligt, og derfor skal dit møbel selvfølgelig også være fleksibelt. Med clic og unnu bestemmer du selv, om du vil montere møblet fast på væggen, eller du vil have en gulvstående løsning på hjul eller ben.
Se montering her

Gem anlægget bag
fronten

Med clic og unnu kan du gemme anlægget bag traditionelle trælåger, men du kan også vælge smarte stoflåger, som slipper både lyd og fjernbetjening igennem. Så kan du lytte på et par fede højtalere uden at være tvunget til at se på dem.
Se fronter her

Vælg det rigtige
tilbehør

Et rigtigt hi-fi-møbel skal selvfølgelig have plads til anlæg og kabler, men også til de mange andre ting, som er nyttige at have i nærheden, f.eks. spil og CD’er. Med hylder, skuffer og kabelskjulere får du alting elegant på plads.
Se alt tilbehør her

Eller vælg et komplet 
møbelsystem