Gå til indhold

37 produkter
Ace
Sonos Ace
Trådløst headset
3.690,- / Stk

Over-ear hovedtelefoner

Over-ear høretelefoner er blandt det ypperste, når det kommer til god komfort, suveræn lydkvalitet og fedt design. De omslutter dine ører, så de er helt indkapslede i ørekoppen, og de har en blød skumpude, der passer på dine ører, så de hverken bliver irriterede eller ømme, selvom du bruger dine høretelefoner i mange timer.

Der findes utallige modeller fra lige så mange mærker, der hver især har bidraget med deres særlige take på over-ear høretelefoner. Det er op til dig at finde ud af, hvilke behov og krav du har til dine over-ear høretelefoner, så du kan finde et par, der passer perfekt til dig.

  • Super lydkvalitet
  • Skøn komfort til mange timers brug
  • Suveræn noise cancelling
  • Mulighed for trådløs og kablet forbindelse
  • Fed attitude

Med et par over-ear høretelefoner er det slut med at kæmpe med ørepropper, der ikke passer til dine ører eller giver ømme øregange, når du har dem på i længere tid. Selvom on-ear høretelefoner er godt med, når det kommer til kvalitet og komfort, kan du ofte have over-ear høretelefoner på i længere tid, uden dine ører bliver irriterede, eller du får hovedpine på grund af hovedbøjlen.

Sony WH-1000XM3Sennheiser PXC 550-IINuraphone Nura G2Jabra Elite 85HBowers & Wilkins PX7DALI IO-4DALI IO-6

Luk verden ude med noise cancelling over-ear høretelefoner

En af de største fordele ved over-ear høretelefoner er, at de omsluttende ørekopper skaber de perfekte betingelser for noise cancelling, der lader dig forsvinde ind i dit eget univers, mens verden omkring dig forsvinder. Det er eksempelvis en fordel, hvis du vil sove i flyet uden at blive forstyrret af skrigende børn eller skramlende madvogne. De kan naturligvis også bruges, hvis underboen ser actionfilm for fuld udblæsning, og du har brug for ro til at fordybe dig. Mange bruger generelt deres støjreducerende høretelefoner, når de er på steder med mange mennesker. Vi fraråder dog at bruge funktionen, når du færdes i trafikken, da det kan være til fare for dig selv og andre, når du ikke kan høre dine omgivelser.

Trådløse eller med kabel

Som med de fleste andre typer høretelefoner kan du også få over-ear høretelefoner, der tilsluttes din smartphone eller andre enheder via Bluetooth. Det giver dig fri bevægelighed og er super praktisk, hvis du bruger høretelefonerne, når du er på farten. Med trådløse høretelefoner slipper du for at få viklet jakker og tasker ind i kablet, når du stiger på bussen eller skal af toget i en fart.

Alt efter hvilken model du vælger, kan du nemt skifte sang, skrue op og ned for lydstyrken eller besvare opkald på knapper eller touchpads på den ene eller begge ørekopper. Når først telefonen er forbundet, kan du altså lade den ligge i lommen og klare betjeningen direkte på høretelefonerne.

På mange af modellerne har du også mulighed for at tilslutte din telefon med et kabel. Det er eksempelvis en fordel, hvis du har glemt at lade høretelefonerne op, før du skal på en lang rejse, eller din gåtur bliver længere end beregnet, så strømmen ikke kan holde hele vejen. Sæt kablet i og fortsæt med at nyde din favoritmusik.

Over-ear høretelefoner med mikrofon

Hvis du vil kunne tale i telefon, når du bruger dine over-ear høretelefoner, skal du have et over-ear headset. Disse er med mikrofon, så du kan tale med andre, uden du behøver tage dine høretelefoner af.

I nogle over-ear høretelefoner er mikrofonen indbygget, mens andre har en mikrofonarm, som du kan flytte og tilpasse dit ansigt. Sidstnævnte er især brugt i forbindelse med e-sport og  gaming, hvor du har brug for, at dine medspillere kan høre dig klart og tydeligt, når I spiller. Hvis du mest spiller konsolspil foran dit TV hjemme i stuen og ikke har brug for mikrofonen, kan et sæt almindelige over-ear høretelefoner være et godt alternativ. Så får du en meget bedre lyd, når du lytter til musik, og du kan også tage høretelefonerne med på farten.

Køb dine over-ear høretelefoner i HiFi Klubben

Hvis du har svært ved at vælge, hvilke over-ear høretelefoner der skal være din lydmakker fremover, kan du altid kigge ind i en af vores butikker. Her finder du et stort, fysisk udvalg, så du kan prøve høretelefonerne, inden du beslutter dig.

Når du prøver, kan du mærke forskellen på de forskellige ørekopper og sammenligne bærekomforten hen over hovedet. Du kan selvfølgelig også se, hvilke høretelefoner der klæder dig bedst.

Du er også velkommen til at sætte din egen smartphone til de forskellige høretelefoner, hvis du vil afprøve lyden med noget musik, du kender.

Kom ind og prøv løs, så vi sammen kan finde de helt perfekte over-ear høretelefoner til dit behov.