Gå til indhold

2 produkter

On-ear hovedtelefoner

On-ear hovedtelefoner giver dig god lydkvalitet, høj komfort og mulighed for at flashe din stil for omverdenen. Luk støjen ude med ANC, nyd musik trådløst med Bluetooth, eller prøv en ægte fuldblods hi-fi-model til anlægget derhjemme. I HiFi Klubben forhandler vi blandt andet on-ear høretelefoner fra disse brands:

Bang & Olufsen høretelefonerJabra høretelefonerSennheiser høretelefonerBowers & Wilkins høretelefoner

Forsvind ind i din egen verden

On-ear høretelefoner er niveauet over in-ear høretelefoner, hvor ørepropperne sættes ind i ørerne. Mens in-ear høretelefonerne er små og lette at have med i lommen, giver on-ear modellerne for mange en bedre komfort, hvilket gør dem perfekte til togturen, læsesalen, eller når du skal se film.

Derudover giver de også en helt anden følelse af at være afskærmet fra verden, fordi de ved at sidde på ørerne lukker lidt af for omverdenens lyde. Skal du isoleres yderligere, bør du overveje et sæt over-ear høretelefoner i stedet. Disse omslutter dine ører, så du kan lukke helt af for omverdenen.

Fordelen ved on-ear høretelefoner er, at du får al komforten fra store, lækre høretelefoner – bare lettere. Når kopperne sidder på dine ører, er de nemlig en del mindre, end hvis de skulle sidde omkring dine ører, og det har stor betydning for størrelsen og vægten på hovedtelefonerne. Hvis du ikke er til in-ear høretelefoner, men stadig gerne vil have høretelefoner der er nemme at have med på farten, er on-ear høretelefoner derfor et godt valg for dig. De fylder ikke meget i tasken, og de belaster dig ikke unødigt, hvis du eksempelvis har dem på, når du træner eller går en tur.

Noise cancelling on-ear høretelefoner

Selvom noise cancelling primært bruges i over-ear høretelefoner, kan du sagtens finde gode on-ear høretelefoner med noise cancelling også. Der er ikke lige så mange, men dem, der er, kan uden problemer filtrere støj fra dine omgivelser fra, så du kan få ro til arbejdet eller filmen. Samtidig har du den fordel, at dine ører ikke er lukket helt inde i ørekopperne, så du stadig kan bibeholde kontakt til omverdenen, så du kan høre, hvad der sker omkring dig.

Trådløse on-ear høretelefoner – nemt og bekvemt med Bluetooth

Efterhånden er de fleste on-ear høretelefoner trådløse, og det er der en rigtig god grund til. Du får mange flere muligheder med et par trådløse høretelefoner, som du forresten i mange tilfælde kan sætte et kabel til, hvis de løber tør for strøm, så du kan fortsætte med at høre musik, indtil du kan lade dem op. De trådløse on-ear høretelefoner giver dig ekstra frihed, uden du skal gå på kompromis med hverken komfort eller lydkvalitet.

Den mest almindelige trådløse forbindelse er Bluetooth. Det findes i de fleste enheder og er nemt at tilslutte, så det er nemt og bekvemt med Bluetooth on-ear høretelefoner. De kan nemlig bruges, uanset om du leder efter Android eller iPhone høretelefoner. Du kan også bruge on-ear Bluetooth høretelefoner med din tablet, din computer, dit TV og meget mere – så længe enheden har Bluetooth, kan du oprette forbindelse til høretelefonerne.

Udtryk dig med dine on-ear høretelefoner

I modsætning til de diskrete in-ear høretelefoner, kan du virkelig vise din personlige stil med et par on-ear høretelefoner. Der er masser af muligheder, både når det kommer til form og farver.

Du finder både stilrene, enkle design, der giver dig et stilet og sofistikeret look og større og mere robuste design, der giver dig en mere urban og rå udstråling.

Farvevalget siger naturligvis også en masse om din stil, så overvej om du er til de neutrale i sort, hvid og beige, eller om der skal lidt mere larm på med en lyserød eller træfarvet model.

Hvis du har forelsket dig i et par on-ear høretelefoner, kan komme ind i en fysisk HiFi Klubben butik og afprøve dem. Vi anbefaler, at du lige mærker, hvordan de sidder på dig, og om lyden passer til det, du vil have ud af dem – og så kan vi selvfølgelig også vejlede dig, hvis du alligevel er i tvivl om, hvilke on-ear høretelefoner du skal vælge.

Relaterede søgninger

Vandtætte høretelefonerHøretelefoner til sportHøretelefoner til TViPhone høretelefonerHøretelefonerOn-ear/over-ear headsetIn-ear headsetHøretelefoner med mikrofonHøretelefoner med kabel – True Wireless høretelefoner