Gå til indhold
Sennheiser IE 900 Head-fi in-ear høretelefoner

SennheiserIE 900Head-fi in-ear høretelefoner

Troede du, at ægte high-end var forbeholdt høretelefoner i fuld størrelse? Tro om igen – Sennheiser leverer også head-fi i øreprop-format!
stk9.700,-
Ikke på lager
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Sennheiser IE 900 – state-of-the-art in-ear head-fi høretelefoner med lyd i verdensklasse

Sennheiser IE 900 er kompromisløse håndbyggede in-ear head-fi høretelefoner, som sætter helt nye standarder for lydgengivelse i denne superkompakte kategori. Selv de mindste detaljer funkler krystalklart, bassen er dyb og fast, og lydbilledet er så stort og åbent, at du lynhurtigt glemmer tid og sted. Dette er ægte high-end!

Finishen og byggekvaliteten er aldrig set mere lækker med et helt nyt hus, som er udfræset i et enkelt stykke aluminium. På trods af de bittesmå dimensioner er IE 900 proppet med avanceret Sennheiser-teknologi. Heriblandt en forfinet version af deres egne XWB-drivere (Extra Wide Band) og et unikt nyudviklet system med hele tre dæmpekamre til at absorbere uønsket akustisk energi, som ellers kunne maskere de altafgørende mikrodetaljer i lydbilledet. Og det er netop her, at en stor del af ruminformationen – og dermed den magiske realisme – ligger gemt.

Bygget til kvalitet og komfort

Sennheiser IE 900 er ikke skabt til at pace dig på løbeturen eller i træningscentret. Den er derimod et fremragende alternativ, når du vil have lydkvaliteten fra et par full-size hi-fi-høretelefoner, men uden at skulle slæbe rundt på dem. Det kunne for eksempel være i toget eller på kontoret, koblet til din laptop eller telefon via en mobil D/A-konverter.

Med sådan en løsning kan du tage high-end oplevelsen med dig næsten overalt, og for en ægte musikelsker er det en luksus, der virkelig vil gøre en forskel i dagligdagen. En anden luksus, der vil gøre en forskel, er de medfølgende ergonomiske Comply-skumpropper. De former sig efter din øregang og giver perfekt tilpasning, hvilket er en forudsætning for en perfekt lydoplevelse. Det lækre transportetui inklusive metalplade til serienummeret er prikken over i’et.

Sennheiser IE 900 fås i sort finish. Eksklusivt transportetui medfølger.

Test af Sennheiser IE 900

Highlights

 • Enestående åben, naturlig og detaljeret lyd
 • Håndbygget på Sennheisers egen fabrik i Tyskland
 • Hus udfræset i et enkelt stykke aluminium
 • Optimal til brug sammen med mobil D/A-konverter
 • Tre forskellige kabler medfølger (balanceret/ubalanceret)
Peder Andersen
Roskilde
99 butikkerFind nærmeste butik
Peder Andersen

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Suveræn hi-fi lydkvalitet
 • God lydisolering i forhold til omgivelser
 • Kabel kan udskiftes til anden type (tre kabler medfølger)
 • Sikker og komfortabel pasform med fleksible ørebøjler
 • Forstærkede kaber og stik med forgyldte kontaktflader
 • Designet og bygget i Tyskland

Tekniske specifikationer

Følsomhed123 dB
Frekvensområde5-48.000 Hz
Impedans passiv16 ohm

Tilbehør til Sennheiser IE 900

Anbefalede produkter