Gå til indhold
1.129,-Sæt
Forventes på lager 25. maj 2024
  -
Troede du, at ægte head-fi var forbeholdt dyre høretelefoner i fuld størrelse? Tro om igen – Sennheiser leverer det også i øreprop-format!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Sennheiser IE 200 – avancerede in-ear head-fi høretelefoner med Dual Tuning og lyd i luksusklassen

 • Flot hi-fi-lydkvalitet
 • Dual Tuning
 • God lydisolering i forhold til omgivelser
 • Kabel kan udskiftes til anden type
 • Sikker og komfortabel pasform med fleksible ørebøjler

Sennheiser IE 200 er avancerede in-ear head-fi høretelefoner, som sætter nye standarder for lydkvalitet i denne prisklasse. Selv de mindste detaljer funkler silkeblødt og krystalklart, og lydbilledet er så stort og åbent, at du normalt vil være henvist til full-size høretelefoner for at finde en tilsvarende musikoplevelse.

På trods af de bittesmå dimensioner er IE 200 proppet med avanceret Sennheiser-teknologi inklusive en forenklet version af de avancerede TrueResponse (XWB) drivere, som også bruges i deres allermest eksklusive in-ear-modeller.

Som en helt ny og smart detalje får du Sennheisers patentanmeldte dual-tuning system, hvor du kan tilpasse klangen ved at flytte ørepropperne mellem to positioner. I standardpositionen får du en fyldig klang med dyb og dynamisk bas, men hvis du foretrækker en mere åben og analytisk lyd, skal du bare rykke øreproppen et lille klik udefter. Så kan du altid få en musikoplevelse, der passer optimalt til lejligheden og dit humør.

Bygget til kvalitet og komfort

Sennheiser IE 200 er ikke skabt til at pace dig på løbeturen eller i træningscentret. De er derimod et fremragende alternativ, når du vil have lydkvaliteten fra et par full-size hi-fi-høretelefoner, men uden at skulle slæbe rundt på dem. Det kunne for eksempel være i toget eller på kontoret, koblet til din laptop eller iPhone via en mobil D/A-konverter.

Med sådan en løsning kan du tage head-fi oplevelsen med dig næsten overalt, og for en ægte musikelskere er det en luksus, der virkelig vil gøre en forskel i dagligdagen. En anden luksus, der vil gøre en forskel, er de medfølgende ergonomiske Comply-skumpropper. De former sig efter din øregang og giver perfekt tilpasning, hvilket er en forudsætning for en perfekt lydoplevelse.

IE 200 fås i sort finish. Transportetui medfølger.

Yder det bedste – fortjener det bedste

IE 200 er bygget til at give dig den fulde nydelse fra enhver musikindspilning. Du kan godt koble den til en almindelig analog minijack-udgang på din telefon eller laptop, men det kan blive meget bedre. Vælg i stedet USB-udgangen, og tilslut en mobil D/A-konverter (DAC), for eksempel en af DragonFly-modellerne fra AudioQuest. Så kører din bærbare musik uden om den støjfyldte minijack-udgang og sender den digitalt ind i en højkvalitets DAC, som forvandler datastrømmen til ren fryd i din øregang.

Kvalitetsforskellen er drastisk, og når du gør det på denne måde, vil du opdage, hvor gode IE 200 i virkeligheden er. En DragonFly er ikke større end en USB-nøgle, så du kan uden problemer have den med dig overalt, hvor du vil nyde bærbar musik i high-end-kvalitet.

Sennheiser head-fi – tysk topkvalitet

Sennheiser er en af verdens førende producenter af både høretelefoner og mikrofoner til alle tænkelige formål. Og når de beslutter sig for at gå hele vejen for at skabe et produkt i verdensklasse, kan du roligt forvente dig noget helt ud over det sædvanlige. Med hele deres massive produktionsapparat i baghånden har Sennheiser nemlig mulighed for både at designe, producere og montere alle komponenter in-house på et ekstremt højt niveau.

Derfor køber du ikke bare et par høretelefoner – du køber et stykke industrielt design, som ikke laves bedre med dagens teknologi. Resten af historien kan du overlade til din gåsehud, når musikken strømmer ind i dine ører i uforlignelig kvalitet.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Flot hi-fi-lydkvalitet
 • God lydisolering i forhold til omgivelser
 • Dual Tuning
 • Sikker og komfortabel pasform med fleksible ørebøjler
 • Flettet letvægtskabel og stik med forgyldte kontaktflader
 • Kabel kan udskiftes til anden type
 • Transportetui medfølger

Begrænsninger

 • Ikke hus i metal
 • Ikke trådløs afspilning
 • Ikke designet til sport og træning
 • Ikke kontroller på kabel eller ørepropper

Tilbehør til Sennheiser IE 200

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeIn-ear
Aktiv støjreduceringNej
Frekvensområde6-20.000 Hz
Følsomhed119 dB
MikrofonNej
Akustisk konstruktionLukket
Impedans passiv18 ohm
BluetoothNej
Enhed typeDynamic driver
Afspilning via USBNej

Anbefalede produkter

LCDi3
Head-fi in-ear høretelefoner
7.495,- / Sæt