Gå til indhold
0 produkter
Der blev ikke fundet nogen resultater for de valgte filtre.

Behagelige on-ear og over-ear headset

Headset – eller høretelefoner med mikrofon – er efterhånden allemandseje, da vores travle hverdag kalder på praktik og funktionalitet, som vi netop får i headset. I dem kan vi have vores musik eller podcast med os samtidig med, at indbyggede mikrofoner sørger for, at vi kan tale i telefon direkte i headsettet.

Måske forestiller du dig den lille øresnegl, når du tænker på et headset, men det er langt fra den eneste mulighed. Hifi-markedet bugner af lækre on-ear og over-ear headset, som sidder hen over hovedet på dig og både giver fuldendt lyd og gode opkaldsmuligheder. Du kan besvare og afvise opkald direkte på headsettet, så du ikke skal rode efter telefonen i lommen. Afhængigt af modellen gør du det nemt med et tryk på en af ørekopperne eller kablet, hvorfra du også kan styre lydstyrke og andre ting.

Over-ear headset – perfekte betingelser for noise cancelling

I et over-ear headset er dine ører omkranset af de bløde ørekopper, så du kan lukke dig helt ind i din egen verden. Et over-ear headset med noise cancelling (ANC) lader dig fjerne alt støj omkring dig, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din film, dit spil, din musik, eller hvad du ellers har i ørerne.

Det er her, over-ear headset adskiller sig fra on-ear modellerne. Netop fordi dine ører er helt indkapslede i ørekopperne, kan støjreduktionen virkelig få lov at virke i et over-ear headset. Hvis du er til e-sport og gaming, bør du derfor se dig om efter et over-ear headset, da disse virkelig kan præsentere alle spillets lyde for dig, samtidig med at ingen lyde omkring dig kommer igennem.

Over-ear headset er desuden guld værd i fly, tog og lignende, hvis du vil sove på turen eller bare gerne vil være fri for larmen fra motorer og mennesker omkring dig. Hvis du skal bruge dit over-ear headset blandt andre mennesker kan du dog med fordel vælge en model, hvor du kan slå noise cancelling til og fra – eller indstille hvilke lyde du vil have filtreret fra – så du stadig kan følge med i, hvad der foregår omkring dig, for eksempel når du bevæger dig rundt i trafikken, eller hvis dine kollegaer skal kunne komme i kontakt med dig på kontoret.

Bluetooth on-ear headset

On-ear headset sidder på dine ører, så de ikke er spærret inde i ørekoppen, men stadig lukker fint af for dine omgivelser, så du kan koncentrere dig om det, der sker inde i dit headset. Noget der får on-ear headset til at adskille sig fra de større over-ear headset er, at on-ear typisk vejer mindre. Det er en fordel, hvis du eksempelvis bruger dem på gåture eller løbeture, hvor du gerne vil have et headset med hovedbøjle, men du stadig vil begrænse vægten – og dermed belastningen – mest muligt.

I HiFi Klubben finder du primært Bluetooth on-ear headset, så du kan tilslutte din smartphone eller andre enheder uden brug af kabler. Det giver en ekstra fleksibilitet og bevægelsesfrihed, som mange blandt andet nyder i fitnesscenteret.

Med et Bluetooth on-ear headset kan du bevæge dig frit, så længe din telefon er inden for Bluetooth-forbindelsens rækkevidde, hvilket sjældent er et problem, da de fleste af os har telefonen i lommen det meste af tiden.

Selvom noise cancelling i høj grad forbindes med over-ear headset, kan du også sagtens finde gode noise cancelling on-ear headset, eksempelvis fra Bowers & Wilkins og Bang & Olufsen.

Også andre brands såsom Jabra og Sennheiser har Bluetooth on-ear headset i deres sortiment, så der er masser at vælge imellem, hvis du er ude efter et headset med behagelige ørekopper til at sætte på ørerne.

Stort udvalg af on-ear og over-ear headset i HiFi Klubben

Er du ude efter et nyt on-ear eller over-ear headset, så stik gerne hovedet ind i din lokale HiFi Klubben butik. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg og de mange forskellige brands, kan det være en god idé at komme ind og se de forskellige headset fysisk. Her kan du også mærke, løfte og prøve, så du kan finde frem til, hvilken model der passer dig bedst.

Har du spørgsmål til forbindelse, fordele og ulemper, særlige funktioner eller andet, står vores kyndige medarbejdere klar til at svare, så du kan finde det perfekte headset til dig – hvad enten det skal være en on-ear eller over-ear-model.

Det kan også være, du er interesseret i disse kategorier: