Gå til indhold
Audeze LCD-2 Classic Head-fi høretelefoner

AudezeLCD-2 ClassicHead-fi høretelefoner

Oplev Planar Magnetic princippet i sin mest rene form, med masser af varme og energi til din musik. Et unikt og spændende head-fi alternativ.
stk6.490,-
Forventes på lager 18. februar 2023
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Audeze LCD-2 Classic – åbne Planar Magnetic høretelefoner med fornem stamtavle

LCD-2 Classic er eksklusive åbne over-ear Planar Magnetic høretelefoner, som trækker en direkte tråd tilbage til originaludgaven af den ikoniske træbeklædte LCD-2 model. LCD-2 var i 2008 de allerførste Audeze høretelefoner på markedet, og den oprindelige model – uden de nyere Fazor lyd-guides – var kendetegnet af en relativt varm klang med dyb og dynamisk bas.

De 106 mm store drivere i LCD-2 Classic er også bygget uden Fazor-systemet, og derfor minder lyden meget om den ikoniske original. Man har også udeladt den kostbare træfinish, og det har på bundlinjen gjort Classic både lettere og væsentlig mere tilgængelig end de kostbare topmodeller.

LCD-2 Classic spiller varmt og energisk med et rytmisk drive, som er helt i særklasse inden for planar-høretelefoner. De har deres helt egen karakter, som måske ikke er alles livret, men hvis du er head-fi entusiast, kan lide planar-lyd og samtidig lytter meget til electronica eller anden bastung musik, kan LCD-2 Classic være de høretelefoner, du har drømt om. Giv dem en virkelig god høretelefon-forstærker, fyr op for din yndlingsmusik, luk øjnene og nyd turen!

Kompromisløst og solidt bygget

Planar Magnetic driverne i LCD-2 Classic er hele 106 mm i diameter, og derfor bliver høretelefonerne nødvendigvis også til at få øje på. Ligesom den kostbare LCD-X er den endda bestykket med det patenterede Fluxor magnetsystem på begge sider af membranen, hvilket er en af forklaringerne på den relativt høje vægt.

De store håndsyede ørepuder er udført i memoryskum beklædt med proteinlæder. Hovedbøjlen er solidt konstrueret i metal, og det brede design fordeler vægten blødt og jævnt, så den massive konstruktion opleves langt mindre tyngende på hovedet, end man umiddelbart skulle tro. Det fleksible flettede letvægtskabel er også med til at holde komforten oppe.

LCD-2 Classic fås i sort finish. 

Audeze LCD-2 Classic Head-fi høretelefoner

Highlights

 • Varm og energisk lydkarakter med dyb og dynamisk bas
 • Eksklusiv finish i metal og proteinlæder
 • Nemme at drive i forhold til nogle alternativer
 • Håndbygget på Audezes egen fabrik i USA
 • Åben konstruktion

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Åben konstruktion
 • Varm og energisk lydkarakter med dyb og dynamisk bas
 • Dobbeltsidet Fluxor magnetsystem
 • Nemme at drive i forhold til nogle alternativer
 • Eksklusiv finish i metal og proteinlæder
 • Håndbygget på Audezes egen fabrik i USA

Videoer om Audeze LCD-2 Classic

Tekniske specifikationer

Aktiv støjreduceringNej
Akustisk konstruktionÅben
Enhed type/størrelse106 mm - Planar magnetic driver
Følsomhed101 dB
Frekvensområde10-50000 Hz
HøretelefontypeOver-ear, Head-Fi
Impedans passiv70 ohm

Tilbehør til Audeze LCD-2 Classic

Anbefalede produkter