Gå til indhold
MoFi Electronics
Gulvhøjtaler (par)

MoFi Electronics SourcePoint 888

44.990,-par
Black Ash
Forventes på lager 5. juli 2024
Unik gulvhøjtaler med coaxial teknologi, designet af legenden Andrew Jones. Glæd dig til en rejse helt ind i hjertet af musikken!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

MoFi SourcePoint 888 – unik coaxial hi-fi gulvhøjtaler

 • Suverænt detaljeret, rumlig og musikalsk hi-fi-lyd,
 • Overbevisende råstyrke, også i større rum
 • Flot lydspredning for en coaxial højtaler
 • Bi-wiring terminaler
 • Solidt og velafstivet kabinet med ægte træfiner

MoFi SourcePoint 888 er den første gulvhøjtaler fra MoFi. Den er designet af legendariske Andrew Jones, som er en af de mest succesrige højtalerkonstruktører i nyere tid. SourcePoint 888 ligner umiddelbart en ganske traditionel stor gulvhøjtaler, men der gemmer sig et utal af avancerede og topmoderne løsninger bag det klassiske design.

SourcePoint 888 gør brug af coaxial-princippet, hvor diskanten er placeret i midten af den 8” store bas/mellemtone-enhed. Her spiller begge enheder ud fra samme punkt, og det giver mulighed for et suverænt sammenhængende lydbillede – hvis højtaleren altså er rigtigt designet. Med Andrew Jones ved roret er der naturligvis taget sikker hånd om udfordringerne, og resultatet er enestående.

Til forskel fra de mere kompakte MoFi-modeller er SourcePoint 888 yderligere bestykket med to 8” basenheder, som udelukkende varetager den dybeste bas under 130 Hz. Det giver en suveræn råstyrke, men skåner samtidig coaxial-enheden for de store membranudsving, som uundgåeligt giver forvrængning. Resultatet er en suverænt ren og transparent gengivelse af stemmer og instrumenter.

Realisme i fokus

Målet for Andrew Jones har været at skabe en højtaler, der gengiver musikken med den størst mulige realisme og musikalitet. Med den rette forstærker kan SourcePoint 888 spille særdeles højt, men det er den autentiske oplevelse, der er i fokus. Her folder rummet sig virkelig ud med en præcis og naturlig placering af musikerne. Kombineret med en fremragende detaljering får du alle muligheder for at fordybe dig i din yndlingsmusik time efter time. Du vil hurtigt indse, at der er en god grund til, at Andrew Jones er blevet en kultfigur blandt alverdens audiofile musikelskere.

MoFi SourcePoint 888 fås i flere finishes. Frontgrill i sort stof medfølger.

Andrew Jones – en levende hi-fi-legende

Engelske Andrew Jones er en levende legende i hi-fi-verdenen på grund af sine enestående bidrag til design og udvikling af audiofile højtalere. Han har arbejdet for flere kendte højtalerproducenter, heriblandt KEF, TAD og ELAC, og hans evne til at opnå enestående lydkvalitet i prisvenlige hi-fi-højtalere har gjort ham til en populær figur blandt hi-fi-entusiaster over hele verden.

Med SourcePoint højtalerne har Andrew Jones haft et rummeligt budget at arbejde med, og han har kombineret sin ekspertise inden for design og lydkvalitet med Mobile Fidelitys engagement i at levere en førsteklasses lytteoplevelse. Her er der fokus på at reproducere musik med en utrolig nøjagtighed og oplevelse, der lader lytteren høre hver eneste detalje og nuance i optagelsen. Præcis som i de fornemme state-of-the-art vinyludgivelser og de øvrige anmelderroste hi-fi-produkter fra Mobile Fidelity.

Flot lyd i hele stuen

Coaxial-højtalere er normalt kendt for at have en temmelig retningsbestemt lyd, der kræver, at de er vinklet ind mod lytteren for at opnå den bedste lytteoplevelse i sweet spot. MoFi har dog prioriteret en bredere spredning af lyden ved at implementere specielle designelementer, heriblandt det flade kantophæng på basenheden, som er med til at reducere lydforringende diffraktion. SourcePoint 888 behøver ikke vinkles ind imod sweet spot, og den giver et væsentligt bredere lyttevindue end mange gængse coaxial-højtalere. 15 grader ind mod lyttepositionen anbefales, altså ikke helt direkte fremad som f.eks. DALI.

Den specielle frontbaffel med de markante vinkler er også designet til at minimere diffraktion, og den er også en væsentlig del af forklaringen på den usædvanligt præcise og holografiske lyd fra SourcePoint 888. Den giver samtidig højtaleren en meget mere spændende visuel identitet end en almindelig plan frontbaffel, og det er ekstra bonus, som absolut er værd at tage med. Hvis du alligevel foretrækker at bruge højtaleren med den medfølgende stoffront, er designet også implementeret her.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Suverænt detaljeret, musikalsk og naturlig hi-fi-lyd
 • Overbevisende råstyrke, også i større rum
 • Flot lydspredning for en coaxial højtaler
 • Solidt og velafstivet kabinet med ægte træfiner
 • Bi-wiring terminaler
 • Specialdesignet frontgrill i sort stof medfølger

Begrænsninger

 • Fortjener en højkvalitets forstærker for at folde sig helt ud
 • Kræver sin plads

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-6dB)32-30.000 Hz
Følsomhed87 dB
Impedans6 ohm
Delefrekvens130/1600 Hz
Diskant størrelse1,25"
Mellemtone størrelse8"
Bas størrelse8"
Antal bas-enheder2