Gå til indhold

21 produkter
21 produkter
  H190v
  Hegel H190v
  Integreret forstærker
  27.499,- / Stk
  H30
  HEGEL H30
  Effektforstærker
  94.999,- / Stk
  P30
  HEGEL P30
  Forforstærker
  47.999,- / Stk
  C55
  Effektforstærker til installation
  62.999,- / Stk
  C53
  Effektforstærker til installation
  47.999,- / Stk
  C54
  Effektforstærker til installation
  55.499,- / Stk

  Suveræne
  musikoplevelser

  Norske Hegel er et af hi-fi-branchens mest anerkendte mærker, og alverdens anmeldere og musikelskere har forlængst overgivet sig til de uforglemmelige musikoplevelser, som strømmer ud fra disse stilrene og solide forstærkere. Hegel kombinerer krystalklar detaljering med analog varme og musikalitet, og det klæder alle slags musik, uanset om det er en sart kammertrio eller Rammstein for fuld udblæsning.

  Hegel giver dig de analoge lydkvaliteter, når de er allerbedst. Med Hegel lyder det aldrig for varmt eller for klinisk – det lyder bare naturligt og ”rigtigt”. Det er en af grundene til, at Hegel står øverst på ønskesedlen hos mange high-end entusiaster.

  Kom ind i HiFi Klubben, og lad os demonstrere, hvordan Hegel kan løfte din musikoplevelse til nye højder. Det er en omvej værd! Læs mere om Hegel.

  Gamle dyder møder
  ny teknologi

  Hegel sværger til de gamle dyder med tunge, vibrationsdæmpende kabinetter og enorme strømforsyninger, som kan holde selv den mest krævende high-end højtaler i et urokkeligt jerngreb. Men Hegel er ikke gammeldags, tværtimod. Deres produkter er spækket med avanceret teknologi, så du kan nyde alle dine analoge og digitale musikkilder i suveræn kvalitet – fra vinyl til HD-streaming.