Gå til indhold
133.900,-stk
Forventes på lager 3. juni 2024
  -
Her er forstærkeren, der ender alle spekulationer om, hvorvidt du nu også har kræfter nok til dine high-end højtalere. Det har du.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Hegel H30A – kompromisløs referenceklasse analog high-end effektforstærker med ekstreme strømressourcer

 • Ekstremt tungt og stabilt opbygget
 • Kan drive selv de mest strømkrævende højtalere med total kontrol
 • Valgfri mono/stereo konfiguration (1100/350 watt)
 • Fuldt balanceret dual mono konstruktion
 • Både balanceret og ubalanceret tilslutning (XLR/RCA)

H30A er en ekstrem analog effektforstærker, som yder ufattelige 1100 watt, når du bruger den som monotrin. Her er du oppe i en klasse, hvor det næsten er nemmere at måle effekten i hestekræfter end i watt. Hvis du ønsker det, kan du alternativt bruge den som stereoforstærker, hvor den vil sparke mere end massive 2 x 300 watt af sig i 8 ohm.

Med H30A giver det næsten ingen mening at tale om potent bas, ’attack’ og dynamik. Det er banale selvfølgeligheder for Hegels bedste forstærker. Den vil drive en hvilken som helst high-end højtaler med total og overlegen kontrol ved enhver lydstyrke. Mere behøver du egentlig ikke at vide. I forhold til den tidligere version er strømforsyning og komponenter opgraderet, og kabinettet er blevet yderligere forstærket, så vægten nu er oppe på monstrøse 47 kilo!

Glem data og knapper og nyd musikken

Med H30A kan du koncentrere dig om at nyde det fantastiske lydbillede, den afgrundsdybe og kontrollerede bas og de utallige detaljer, som du ikke anede var i musikken, før du hørte den på H30A. Hver eneste musiklytning bliver til en sublim oplevelse, der vil kalde gåsehuden frem igen og igen.

Med sin elegante udskæring omkring Hegel-logoet på fronten er P30A både lyd- og designmæssigt et oplagt match til Hegels egen fantastiske P30A forforstærker, og den vil få det allerbedste frem i store high-end gulvhøjtalere, for eksempel 800-serien fra Bowers & Wilkins og EPICON-serien fra DALI. Den solide aluminiumsfront rummer kun Hegel-logoet, tænd/sluk-knappen og en diskret lysdiode. Selvsikkert og underspillet, præcis som et isbjerg med det hele gemt under overfladen.

Hegel H30A kan også bruges sammen med matchende high-end komponenter fra andre producenter, hvis du går efter de helt ultimative lydoplevelser.

H30A fås i sort aluminiumsfinish. 

1 x 1100 watt mono eller 2 x 350 watt stereo – bestem selv

H30A er primært tænkt som en ultimativ mono-effektforstærker til helt kompromisløse anlæg, hvor prisen kommer i anden række. Det medfører i sagens natur, at du skal investere i to styk for at spille musik. Hvis mindre kan gøre det, eller hvis du gerne vil opbygge dit anlæg i flere etaper, kan du vælge at bruge H30A i stereo-konfiguration.

Brugt på denne måde yder H30A mere end 2 x 300 watt i 8 ohm, hvilket er mere end nok til langt de fleste formål. Når tidspunktet er kommet, tilføjer du bare endnu en H30A og skifter om til mono på begge effekttrin. Så har du vanvittige 2 x 1100 watt at gøre godt med, og du skal aldrig mere spekulere på, om du nu også har effekt nok til at få det bedste ud af dine højtalere.

Hegel – kompromisløs kvalitet og autentisk lyd

Norske Hegel har rødder tilbage til slutningen af 1980’erne og har i de mellemliggende årtier udviklet sig til et af hi-fi-branchens mest anerkendte brands, både blandt anmeldere og musikentusiaster. I dag sælges de prisbelønnede Hegel-produkter over hele verden, og de vinder stadig tests og hjerter på samlebånd, hver gang de får chancen for at vise deres unikke musikalske kvaliteter.

Hegel har især profileret sig som forkæmpere for de analoge lydkvaliteter, når de er allerbedst. En Hegel-forstærker kombinerer krystalklar detaljering med analog varme og musikalitet, og hvis dit hjerte banker for denne cocktail, finder du det ikke meget bedre, uanset pris.

Målet er at give musikelskeren en lytteoplevelse, som er så naturlig og engagerende som muligt. Derfor bruger Hegel virkelighedens lyd fra akustiske instrumenter og stemmer fra kendte kunstnere som primær reference. Intet andet er godt nok, når man skal finde den perfekte lyd. Når den er på plads, kan du til gengæld spille alle slags musik i uovertruffen kvalitet – uanset om det er en sart kammertrio eller Rammstein for fuld udblæsning.

Hegels høje kvalitetsniveau bunder i høj grad i traditionelle dyder som tunge, vibrationsdæmpende kabinetter og enorme strømforsyninger, som kan holde selv den mest krævende højtaler i et urokkeligt jerngreb. Men Hegel har herudover udviklet og anvendt en række avancerede principper inden for både analog og digital teknologi, som du kan læse mere om på Hegels hjemmeside.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Ekstremt tungt og stabilt opbygget
 • Kan drive selv de mest strømkrævende højtalere med total kontrol
 • Valgfri mono/stereo konfiguration (1 x 1100 watt / 2 x 300 watt minimum)
 • Dual mono konstruktion med dobbelte 1000 VA ringkerne-transformere
 • Både balanceret og ubalanceret tilslutning (XLR/RCA)
 • 12V trigger ind/ud

Begrænsninger

 • Kun ét sæt højtalerterminaler

Reviews

Videoer om Hegel H30A

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt 8 ohm1 x 1100 / 2 x 300 watt
Signal/støjforhold0,003 dB
Dæmpningsfaktor500
ForstærkerteknologiAnalog