Gå til indhold
HEGEL H30A Effektforstærker

HEGELH30AEffektforstærker

Her er forstærkeren, der ender alle spekulationer om, hvorvidt du nu også har kræfter nok til dine high-end højtalere. Det har du.
stk133.900,-
Ukendt leveringstid
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Hegel H30A – kompromisløs referenceklasse analog high-end effektforstærker med ekstreme strømressourcer

H30A er en ekstrem analog effektforstærker, som yder ufattelige 1100 watt, når du bruger den som monotrin. Her er du oppe i en klasse, hvor det næsten er nemmere at måle effekten i hestekræfter end i watt. Hvis du ønsker det, kan du alternativt bruge den som stereoforstærker, hvor den vil sparke mere end massive 2 x 300 watt af sig i 8 ohm.

Med H30A giver det næsten ingen mening at tale om potent bas, ’attack’ og dynamik. Det er banale selvfølgeligheder for Hegels bedste forstærker. Den vil drive en hvilken som helst high-end højtaler med total og overlegen kontrol ved enhver lydstyrke. Mere behøver du egentlig ikke at vide. I forhold til den tidligere version er strømforsyning og komponenter opgraderet, og kabinettet er blevet yderligere forstærket, så vægten nu er oppe på monstrøse 47 kilo!

Glem data og knapper og nyd musikken

Med H30A kan du koncentrere dig om at nyde det fantastiske lydbillede, den afgrundsdybe og kontrollerede bas og de utallige detaljer, som du ikke anede var i musikken, før du hørte den på H30A. Hver eneste musiklytning bliver til en sublim oplevelse, der vil kalde gåsehuden frem igen og igen.

Med sin elegante udskæring omkring Hegel-logoet på fronten er P30A både lyd- og designmæssigt et oplagt match til Hegels egen fantastiske P30A forforstærker, og den vil få det allerbedste frem i store high-end gulvhøjtalere, for eksempel 800-serien fra Bowers & Wilkins og EPICON-serien fra DALI. Den solide aluminiumsfront rummer kun Hegel-logoet, tænd/sluk-knappen og en diskret lysdiode. Selvsikkert og underspillet, præcis som et isbjerg med det hele gemt under overfladen.

Hegel H30A kan også bruges sammen med matchende high-end komponenter fra andre producenter, hvis du går efter de helt ultimative lydoplevelser.

H30A fås i sort aluminiumsfinish. 

Test af HEGEL H30A

Flere billeder af HEGEL H30A

HEGEL H30A Effektforstærker

Highlights

 • Ekstremt tungt og stabilt opbygget
 • Kan drive selv de mest strømkrævende højtalere med total kontrol
 • Valgfri mono/stereo konfiguration (1100/350 watt)
 • Fuldt balanceret dual mono konstruktion
 • Både balanceret og ubalanceret tilslutning (XLR/RCA)

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Ekstremt tungt og stabilt opbygget
 • Kan drive selv de mest strømkrævende højtalere med total kontrol
 • Valgfri mono/stereo konfiguration (1 x 1100 watt / 2 x 300 watt minimum)
 • Dual mono konstruktion med dobbelte 1000 VA ringkerne-transformere
 • Både balanceret og ubalanceret tilslutning (XLR/RCA)
 • 12V trigger ind/ud

Tekniske specifikationer

Dæmpningsfaktor500
ForstærkerteknologiAnalog
Signal/støjforhold0,003 dB
Udgangseffekt 8 ohm1 x 1100 / 2 x 300 watt