Gå til indhold
44.999,-stk
Forventes på lager 30. juni 2024
High-end streaming stereo DAC-forforstærker, som klarer næsten enhver tænkelig opgave inkl. individuel kalibrering af op til 4 subwoofere.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD M66 – unik high-end stereo forforstærker/DAC med Bluesound musikstreaming, suveræn MDC-fleksibilitet og design i verdensklasse

 • Enestående ren og detaljeret lyd
 • Super eksklusivt design med touchpanel og finish i aluminium
 • Indbygget Bluesound musikstreaming med multirum
 • Dirac Live digital rumkorrektion med individuel kalibrering af op til 4 subwoofere
 • Audiofil indbygget høretelefon-forstærker og dedikeret pladespillerindgang (MM/MC)

NAD M66 er en ultimativ Masters Series high-end stereo-forforstærker med indbygget Bluesound musikstreaming. Ud over et hav af avancerede funktioner og tilslutninger inklusive en højkvalitets RIAA-forstærker (MM/MC) og HDMI eARC får du også en indbygget D/A-konverter i den helt fornemme audiofile klasse.

Sammen med en fuld version af den avancerede digitale Dirac Live rumkorrektion får du også M66 Dirac Live Bass Control med indivuduel kalibrering af op til fire subwoofere. Det giver dig mulighed for at perfektionere lyden i din stue i en grad, som du aldrig tidligere har oplevet med et stereosystem.

Både visuelt og teknologisk er M66 et oplagt match til NAD’s egen M23 effektforstærker, men der er selvfølgelig intet i vejen for at kombinere den med højkvalitets effekttrin fra andre producenter.

Super eksklusivt og brugervenligt design

NAD M66 er baseret på det samme flotte design i massivt aluminium som de øvrige Masters Series-komponenter. Du vil nyde det utrolig lækre 7” touch-farvedisplay, både når du betjener M66 direkte på apparatet, og når du via Bluesound lytter til musik fra en streamingtjeneste eller internetradio. I så fald får du nemlig album-art og oplysninger om musiknummer, kunstner m.m. direkte på panelet.

Du kan sætte skærmen til at vise dB VU-metre i enten bar- eller nåleformat, og du kan endda indstille det individuelt for hvert input. Du kan skifte mellem indgange bare ved at swipe på skærmen, og du finder også en eksklusiv høretelefon-udgang, som kan drive både planar og højimpedans studio-høretelefoner i ægte head-fi-kvalitet. Dine trådløse høretelefoner kan du nyde via den integrerede tovejs Bluetooth-funktion, som inkluderer aptX HD for optimal lydkvalitet.

NAD M66 fås i sølv aluminiumsfinish. Systemfjernbetjening medfølger. IR-fjernkontrol til Bluesound fås som ekstratilbehør.

Bluesound – trådløs musikstreaming uden kompromis

NAD M66 er født med indbygget Bluesound, som er markedets mest velspillende og avancerede multirums-musiksystem. Her kan du streame alverdens musik i højeste audiofile kvalitet, og Bluesound-appen giver dig totalt overblik over al din musik med albumcovers og alle funktioner lige under fingerspidserne.

Du får adgang til internetradio, TIDAL, Spotify Connect, Qobuz, Deezer og mange andre streamingtjenester. Hvis – eller rettere når – du får lyst, kan du lynhurtigt udbygge systemet med trådløse højtalere eller andre Bluesound-afspillere, så du kan nyde musik i flere rum, både individuelt og samtidigt.

Via Bluesound kan du streame musik i 24-bit/192kHz HD-opløsning fra f.eks. TIDAL Max eller Qobuz. På den måde kan du nyde musik i en kvalitet, der er endnu bedre end CD. Hvis musikken fylder meget i dit liv, er kombinationen af Bluesound og M66 næsten umulig at overgå.

Dirac Live digital rumkorrektion med Dirac Live Bass Control til 4 subwoofere

NAD M66 er udstyret med den fulde version af det avancerede Dirac Live-system til digital rumkorrektion. Via en medfølgende målemikrofon og din smartphone/tablet/PC/Mac kan du udmåle lydresponsen i forskellige positioner i dit lytterum, hvorefter systemet kompenserer for de fejl, der måtte opstå i dette sammenspil. Det kan for eksempel være basresonanser eller for skarp lyd i højere frekvensområder.

Dirac Live kan give en markant forbedring af din lydkvalitet, og systemet er globalt anerkendt for sine store audiofile kvaliteter, som har gjort det meget populært i biografer, lydstudier, luksusbiler og andre krævende sammenhænge.

M66 er verdens første stereokomponent med hele fire subwoofer-udgange og Dirac Live Bass Control, som giver individuel kalibrering af alle tilsluttede subwoofere. Dirac Live Bass Control optimerer basgengivelsen både i frekvens- og tidsdomænet og giver en utrolig jævn sammensmeltning af lyden fra subwoofere og hovedhøjtalere i hele stuen, ikke bare i sweet spot. Med mulighed for fire subwoofere er det næsten kun din fantasi og dit budget, som sætter grænsen for, hvor godt det kan blive.

Alle tænkelige tilslutninger til analog og digital lyd

På bagsiden af NAD M66 finder du et overflødighedshorn af tilslutninger, heriblandt både balancerede (XLR) og ubalancerede analoge indgange samt en dedikeret pladespiller-indgang til både MM- og MC-pickupper. Den indbyggede RIAA-forstærker er af meget høj kvalitet med ekstremt præcis RIAA EQ, intelligent infrasonisk filter (udfasning), og en kæmpestor overload margin. Du skal være ualmindelig kritisk eller have helt specielle behov for at få brug for et eksternt RIAA-trin.

Du finder også to optiske, to koaksiale, et AES/EBU-balanceret digitalt input samt USB-A til musik fra en USB-nøgle eller harddisk. M66 har selvfølgelig også en HDMI-port, som understøtter eARC. Dermed kan du forbinde forstærkeren til dit TV med et enkelt HDMI-kabel, få automatisk tænd/sluk og styre lyden med TV’ets fjernbetjening.

M66 har tilslutninger til en række custom-funktioner, heriblandt RS232, trigger in/out og IR-port, og den er fuldt kompatibel med alle de store Smart Home integrationssystemer fra firmaer som Apple, Crestron, Control4, Lutron, KNX og mange andre. Sidst, men ikke mindst, har M66 to MDC-slots til nuværende og fremtidige hardware-opgraderingsmoduler, for eksempel med flere HDMI-indgange.

Dynamic Digital Headroom – bedre lyd fra dårlige indspilninger

M66 er udstyret med et effektivt våben mod den overkomprimerede lyd, som ødelægger en stor del af fornøjelsen ved at lytte til musik på et godt anlæg. Dette fænomen rammer især pop- og rockmusik og tjener udelukkende til at få en indspilning til at ”råbe højest” i radioen i forhold til de andre spillede numre. Overkomprimering ødelægger dynamik, detaljering og musikoplevelse, men her kommer NAD’s raffinerede DDH-system til hjælp (Dynamic Digital Headroom).

DDH identificerer de signalspidser (peaks), som får den indbyggede D/A-konverter til at ”klippe” og forvrænge musiksignalet. Ved at sænke signalet ned i DAC’ens uforvrængede arbejdsområde og bagefter forstærke det op igen undgår du klipningen, og resultatet er en hørbart renere lyd, især på hurtige transienter som f.eks. lilletromme og bækkener. Du aktiverer DDH i BluOS-appen, og herefter kører funktionen helt automatisk.

Forkæl din analoge lyd

Volumenkontrollen i M66 er baseret på en serie af digitalt kontrollerede præcisionsmodstande. En konstruktion, som minimerer forvrængning og giver en ekstremt præcis højre/venstre kanalbalance ved enhver lydstyrke. Hvis du vil undgå digital konvertering af analoge indgangssignaler, kan du vælge Analogue Direct og køre helt uden om enhver digital signalbehandling.

De analoge og digitale sektioner i M66 er fysisk adskilte og afskærmede fra hinanden med hver deres separate strømforsyninger, og hvis du vil gå all-in, kan du endda bruge BluOS-appen til at deaktivere wi-fi og Bluetooth, så enhver RF-interferens elimineres.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Ekstremt ren og detaljeret lyd
 • Super eksklusivt design med forrygende finish i aluminium
 • 7” touch-farvepanel med albumvisning
 • Audiofil indbygget D/A-konverter
 • Indbygget Bluesound multirums-musikstreaming (BluOS)
 • Apple AirPlay 2 og Bluetooth 5.0, inkl. aptX HD og tovejs-funktion til trådløse høretelefoner
 • Streaming fra TIDAL (inkl. TIDAL Connect), Spotify Connect, Qobuz, Deezer, Roon ready og mange andre musiktjenester
 • Afspiller HD-lydformater op til 24/192 (TIDAL Max, Qobuz m.fl.)
 • Internetradio (TuneIn m.fl.)
 • Audiofil indbygget høretelefon-forstærker og dedikeret pladespillerindgang (MM/MC)
 • Nem TV-lyd i topkvalitet via HDMI/eARC
 • Dirac Live digital rumkorrektion
 • Dirac Live Bass Control til individuel kalibrering af op til 4 subwoofere
 • Kan udbygges via MDC-moduler

Begrænsninger

 • Ikke asynkron USB-indgang til PC-lyd
 • Ikke direkte afspilning af DSD/Bitstream
 • Ikke indbygget Chromecast Audio

Tekniske specifikationer

Forvrængning (THD)0,002%
Signal/støjforhold98 dB