Gå til indhold

NAD

NAD er et af Hi-Fi Klubbens mest elskede mærker, og det er ikke en tilfældighed. De bruger nemlig kræfterne på at give dig lydkvalitet og råstyrke for hver eneste krone. Er du til fed lyd uden pynt, overflødige knapper og andet gejl, kommer du ikke uden om NAD!

  • Maksimal fokus på lydkvalitet og råstyrke
  • Løsninger til både musik, hjemmebio og iPod
  • Både budgetklasse og high-end
  • Enkelt og funktionelt design
  • En række modeller kan modul-opgraderes
60 produkter
Integreret forstærker
7.999,- / stk
Integreret forstærker
12.999,- / stk
Kompaktanlæg med Streaming
19.999,- / stk
Stereoforstærker med streaming
5.499,- / stk
Stereoforstærker med streaming
4.499,- / stk
Stereoforstærker med streaming
5.499,- / stk
Stereoforstærker med streaming
4.299,- / stk
Surround effektforstærker
29.999,- / stk
RIAA-forstærker
1.199,- / stk
Hjemmebio-receiver
19.999,- / stk
Forforstærker
26.999,- / stk

Fed lyd i mere end 40 år

Lige siden deres lille grå 3020-forstærker rev tæppet væk under den etablerede hi-fi-branche i 1977, har NAD stået for markedets bedste lyd til prisen, uanset pris. NAD handler ikke om bling og nemme løsninger. Der er præcist, hvad der skal være – og ikke mere! Til gengæld bliver der råd til at gøre tingene ordentligt. Med NAD’s unikke MDC-moduler kan du endda opgradere en række modeller, så du ikke skal udskifte hele apparatet for at få de nyeste funktioner.

Skabt til virkeligheden

Papirdata er én ting, virkeligheden en anden. Et NAD-produkt er skabt til at spille rigtig musik i virkelighedens højttalere og ikke hyletoner i et laboratorium. Det betyder kvalitetskomponenter, bomstærke strømforsyninger og en konstruktion, hvor der står lydkvalitet på hver eneste tekniske løsning. Heriblandt den unikke PowerDrive-teknologi, som får en NAD-forstærker til at spille både højere og renere end konkurrenterne i samme klasse. Sådan var det, da den legendariske chefkonstruktør Bjørn Erik Edvardsen lavede 3020’eren – og sådan er det stadig!

Dine ører lyver aldrig

NAD-lyden er altid utrolig ren, dynamisk og medrivende, uanset om du lytter til musik i stereo eller nyder multikanals surroundlyd i din hjemmebiograf. Ethvert NAD-produkt lige fra alt-i-ét iPod-højttalere til tunge high-end-forstærkere er skabt til at give dig lydoplevelser i særklasse. Så bare glem alt om specifikationer og lad dine ører træffe afgørelsen!