Gå til indhold
2.699,-stk
Forventes på lager 31. maj 2024
  -
Music First – No Nonsense. Her starter det klassiske NAD-univers med god lyd for hver eneste krone. Inkl. dedikeret pladespillerindgang.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD C316 v2 – kompakt analog stereoforstærker med flot hi-fi-lyd, imponerende råstyrke og dedikeret pladespillerindgang

 • Imponerende lyd og råstyrke for prisklassen
 • Dedikeret pladespillerindgang (MM)
 • Enkelt og kompakt design
 • Højkvalitets hovedtelefonudgang
 • Soft Clipping og PowerDrive-teknologi

C316 v2 er en kompakt, særdeles velspillende og meget prisvenlig analog stereoforstærker. Her får du høj lydkvalitet og alt det nødvendige til et traditionelt stereoanlæg, inklusive dedikeret pladespillerindgang og en højkvalitets hovedtelefonudgang.

Effekten er opgivet til moderate 2 x 40 watt i 8 ohm, men via NAD's PowerDrive-teknologi yder C316 v2 en dynamisk effekt på hele 90 watt i 8 ohm. I virkelighedens verden, hvor du spiller musik i stedet for testsignaler, får du derfor oceaner af saft, kraft og musikalitet i lyden.

Sæt C316 v2 sammen med et par gode hi-fi-højttalere – så vil den kvittere med et åbent, detaljeret og naturligt lydbillede, som bliver yderligere understreget af de store dynamiske reserver. Den stille baggrund og den lave forvrængning får det allerbedste ud af både din musik og dine højttalere.

NAD C316 v2 fås i grafit finish.

NAD – høj lydkvalitet til virkelighedens musik

Hvis du har teknik, kreativitet og råstyrke, behøver du ikke at pumpe dig selv med kunstige tilsætningsstoffer for at nedlægge dine modstandere. Dét beviste NAD helt tilbage i 1978, da deres lille grå 3020-forstærker rev tæppet væk under konkurrenterne.

Ligesom sin legendariske forgænger spiller C316 v2 bukserne ned om hælene på konkurrenterne i økonomiklassen. Når du har oplevet den, vil du for altid være smittet med hi-fi-bacillen, og du vil aldrig mere finde dig i dårlig lyd!

PowerDrive giver suveræne kræfter

NAD's legendariske chefkonstruktør Bjørn Erik Edvardsen (BEE), som stod bag 3020'eren, har til 316BEE v2 udviklet en ny kompakt version af det patenterede PowerDrive-kredsløb, som sidder i mange af NAD's mere eksklusive forstærkere og receivere.

PowerDrive optimerer på genial vis forstærkerens strømressourcer, så du får maksimal uforvrænget energi ud i højttalerne under alle belastninger. Hvis du endelig forlanger mere af forstærkeren, end den kan klare, vil NAD's Soft Clipping-funktion hjælpe med at tage brodden af forvrængningen og beskytte dine diskanter imod overbelastning.

PowerDrive, høj komponentkvalitet og gennemtænkt design er forklaringen bag C316 v2's fornemme lydkvalitet.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Imponerende lyd og råstyrke for prisklassen
 • Dedikeret pladespillerindgang (MM)
 • Enkelt og kompakt design
 • Højkvalitets hovedtelefonudgang
 • Soft Clipping og PowerDrive-teknologi

Begrænsninger

 • Ikke indbygget Bluetooth eller andre streamingfunktioner
 • Ingen digitale indgange
 • Ikke mulighed for app-kontrol
 • Ikke udgang til subwoofer
 • Kun tilslutning for ét sæt højttalere

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt 4 ohm40 watt
Udgangseffekt 8 ohm40 watt
Forvrængning (THD)0,01%
Dynamisk effekt90 watt

Anmeldelser


4.4
12 anmeldelser
5
8
4
3
3
0
2
0
1
1
Erik
Norge
3 dage siden
Erik
Norge
Rene
Holland
4/1/2024

Mere end fuldt ud opfylder mine forventninger. Jeg er meget tilfreds med dette køb, dels på grund af fremragende information fra Klubben Hilversum.

Rene
Holland
Frans
Holland
3/22/2024

Det er virkelig en stor forstærker, og phono-forstærkeren er også meget god efter min erfaring. At nyde den lyd, det giver, gør mig glad. Om hifi klubben muligheden i tre betale perfekt endnu super service.

Frans
Holland
Martin
Sverige
3/18/2024
Martin
Sverige
W.
Holland
2/25/2024
W.
Holland

Anbefalede produkter