Gå til indhold

Soundbar højtaler / TV-lyd

53 produkter
53 produkter
  Argon Audio FORTE A4 Mk2 Kompakt højtaler – Aktive
  Argon Audio FORTE A4 Mk2
  Kompakt højtaler – Aktive
  3.199,- / 3.998,- / Sæt
  19
  Argon Audio FENRIS A4 Kompakt højtaler – Aktive
  Argon Audio FENRIS A4
  Kompakt højtaler – Aktive
  2.999,- / Sæt
  52
  Sonos Arc Soundbar
  Sonos Arc
  Soundbar
  7.490,- / stk
  108
  Argon Audio FORTE A55 Mk2 Gulvhøjtaler – Aktive
  Argon Audio FORTE A55 Mk2
  Gulvhøjtaler – Aktive
  5.999,- / 7.498,- / Sæt
  21
  Argon Audio FORTE A5 Mk2 Kompakt højtaler – Aktive
  Argon Audio FORTE A5 Mk2
  Kompakt højtaler – Aktive
  3.999,- / 4.998,- / Sæt
  69
  DALI KATCH ONE Soundbar
  Soundbar
  5.499,- / stk
  8
  LEMUS HOME Artistic Møbel med anlæg
  LEMUS HOME Artistic
  Møbel med anlæg
  13.999,- / stk
  4
  Sonos Ray Soundbar
  Sonos Ray
  Soundbar
  2.094,- / stk
  29
  Argon Audio FENRIS A5 Kompakt højtaler – Aktive
  Argon Audio FENRIS A5
  Kompakt højtaler – Aktive
  3.699,- / Sæt
  41
  SOWA 1 (x2) Trådløs højtaler - stereo
  Trådløs højtaler - stereo
  9.998,- / System

  Soundbar højtaler

  En soundbar er en højtaler, der er specielt designet til at blive placeret lige under dit TV. Den slanke facon gør den til en elegant og nem opgradering af din TV-lyd, og du slipper for at fylde stuen med højtalere. Nogle modeller kan bruges som TV-fod, indgå i dit multirums-musiksystem eller skabe surroundeffekt. Der er kort sagt masser af muligheder med en elegant soundbar.

  Soundbar – elegance og god lyd i skøn forening

  En soundbar er fremstillet til dig, der gerne vil have god lyd, når du ser film og streamer musik, men ikke vil have fyldt rummet med højtalere og kabler. 

  Med en god soundbar får du en lyd, der er længder foran de indbyggede højtalere i dit TV. Hvis du ikke er klar på tanken om et helt surround-system, er en soundbar et godt alternativ. Den giver dig en god lydoplevelse og tager sig godt ud under dit TV.

  Elegant og funktionelt design

  Den elegante bar er designet til at være under dit TV, enten hængende på et vægbeslag, eller stående på et møbel eller en hylde. Nogle soundbarer er lavet til at stille dit TV direkte ovenpå, så du ikke skal bekymre dig om vægbeslag og anden montering. Du stiller simpelthen bare din soundbar på et møbel, og stiller herefter dit TV ovenpå – ingen besvær og ingen huller i væggen.

  Designmæssigt skal du ikke være bange for at skulle have en stor klods ind i stuen. En soundbar er som udgangspunkt helt enkel og elegant, og de forskellige brands har alle givet deres bud på, hvordan den aflange højttaler skal se ud, for at blende bedst muligt ind med den øvrige indretning.

  De fleste soundbarer er enten i sort eller hvid, så de går i et med eksempelvis væggen eller TV’et. Du kan dog også få en frisk model i en pangfarve såsom rød, hvis du vil bruge din soundbar som et lille kunstværk. 

  Soundbar højtalerne kommer i forskellige størrelser, så du kan eventuelt vælge at gå efter en, der passer til bredden på dit TV, hvis det giver dig mest ro. Det kan også se elegant ud, hvis soundbar højtaleren er enten kortere eller længere end TV’ets bredde, så længe den bliver placeret midt under skærmen, så afstanden til kanten af TV’et er ens i begge sider.

  Giv din soundbar nogle gode legekammerater

  Hvis du vil udvide din lydoplevelse, kan du på nogle modeller vælge at udbygge din soundbar med en trådløs subwoofer og eventuelt et sæt trådløse surround baghøjtalere. Det vil give dig endnu større lyd til både film og musik – og med de trådløse højtalere er du stadig fri for forstyrrende og besværlige kabler.

  Med en subwoofer får du en dyb og dynamisk bas, som kan mærkes i hele rummet. Tilføjer du også et sæt baghøjtalere, har du et rigtigt surround-system, der tager dig direkte ind i, hvad der foregår på skærmen. Teknisk set går det ikke ind under en surround-hjemmebiograf, når det er en soundbar i stedet for et sæt fronthøjtalere, men ikke desto mindre giver det en rigtig god filmlyd, der fint kan leve op til de standarder, der er lagt fra billedsiden i dag.

  Er du blevet lun på tanken om ekstra legekammerater til din soundbar, kan du nemt få et godt overblik over dine muligheder ved at tjekke vores udvalg af højtalersystemer. De kommer i mange størrelser og kombinationer, men hvis du ved, at du vil have en soundbar, har du allerede indskrænket søgningen og kan gå målrettet efter de systemer, der har sådan en i. 

  Du kan selvfølgelig også vælge gør-det-selv-løsningen og selv sammensætte et højtalersystem ud fra, hvilke højtalertyper du har brug for.

  Udvalgte producenter

  Nogle af de smalleste soundbar højtalere i vores sortiment kommer fra velkendte Samsung. De har taget den spinkle elegance til helt nye højder ved at lave soundbarer på helt ned til omkring fem centimeter i højden. Det giver dig altså en helt tynd streg af en højtaler, som nærmest kan gå i et med dit TV, alt efter hvilken farve du vælger. 

  Også det altid stilfulde og kvalitetssikre Sonos har forskellige soundbarer i deres sortiment. De hører blandt andet til dem, der har fortolket den traditionelle bar og også har designet en såkaldt playbase, som er en stor firkant, du kan stille dit TV direkte ovenpå, så du hverken skal tænke på vægbeslag eller andet montering.

  Selvom Playbase selvfølgelig er større end en bar, er den hverken voldsom eller klodset at se på. Den har samme elegance som deres soundbarer, så hvis du har brug for noget at stille dit TV på, bør du overveje denne mulighed. 

  DALI er også et brand, der er kendt for deres elegante designs, uanset om det handler om trådløse Bluetooth højtalere, store gulvhøjtalere eller i dette tilfælde soundbar højtalere. Deres udvalg af soundbar højtalere byder både på helt skarpe firkanter og afrundede hjørner, der giver et blødere udtryk. Farverne varierer også, så du kan finde et soundbar højtaler, der passer perfekt ind i den øvrige indretning i din stue.

  Kom og prøv i HiFi Klubben

  Det er svært at forestille sig, hvordan en given soundbar lyder, når du bare sidder og læser om den online. Derfor kan du altid komme ind i en af vores butikker, så du kan se, høre og mærke alt det du vil, inden du vælger din nye soundbar. Vores kompetente medarbejdere er altid klar til at besvare dine spørgsmål, komme med gode råd og hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning for dig. Vi præsenterer dig naturligvis også for eventuelle tilbud, så du kan købe den bedste soundbar til prisen.

  Hvis du har undersøgt dine muligheder online og måske har indskrænket feltet til to eller tre soundbar højtalere, du ikke kan vælge mellem, kan det også gøre valget lettere at se dem i virkeligheden. Det kan være, tanken om en rød soundbar skræmmer dig, men hvis du ser den på en væg, er det måske super fedt. Omvendt kan det også være, at den farve du har besluttet dig for, alligevel ikke falder i din smag, når du ser den i virkeligheden. Så kom ind og find den perfekte soundbar til både dit behov og din smag.