Gå til indhold

There is no equal

Steinway Lyngdorf

Lige fra starten i 2005 har Steinway Lyngdorf repræsenteret det absolutte højdepunkt inden for hi-fi. Brandet er blevet synonymt med uovertruffent håndværk og den mest avancerede digitale teknologi, skabt helt fra bunden til at sætte den fineste reference for lydgengivelse i det 21. århundrede.

Steinway Lyngdorf er et partnerskab mellem to virksomheder, der hver især er anerkendte og berømte som de absolut bedste på deres felt. De legendariske flygler fra Steinway & Sons er fast inventar i verdens bedste koncertsale og lydstudier, mens danske Lyngdorf Audio har vundet global anerkendelse for deres revolutionerende teknologi og digitale hi-fi-komponenter.

  • Enestående klart, detaljeret og naturtro lydbillede
  • Enestående håndværksmæssig kvalitet og finish
  • Uovertruffen dynamik
  • State-of-the-art 100% digital signalbehandling og forstærkerteknologi
  • RoomPerfect rumkorrektion for perfekt lydkvalitet i ethvert lytterum

En eksakt kopi af virkeligheden

Steinway-partnerskabet var baseret på en næsten umulig udfordring: Lyngdorf Audio påtog sig opgaven at skabe et lydsystem, som kunne gengive lyden fra et Steinway & Sons koncertflygel så naturtro, at selv erfarne koncertpianister ikke kunne høre forskel.

Resultatet af udfordringen blev det legendariske Model D-system, som stadig sætter standarden for, hvad der er muligt inden for hi-fi-lydgengivelse, når man ikke behøver skele til prisen. Siden er flere systemer kommet til, alle med det tilfælles, at de går til grænsen af det teknisk mulige og leverer en lydoplevelse uden sidestykke i denne verden. Uanset om det foregår i stereo foran anlægget i stuen eller i surround i en kompromisløs hjemmebiograf.

Lyngdorf Audio er grundlagt af Peter Lyngdorf, som i sin tid også grundlagde HiFi Klubben. Det er derfor med stor stolthed, at vi kan præsentere Steinway Lyngdorf-systemerne – de eneste i verden med ret til at bære det eksklusive Steinway-logo! 

Tre suveræne lydoplevelser fra Steinway Lyngdorf

Model B – det kompromisløse

Når kun det ultimative er godt nok, hedder løsningen Model B. En oplevelse i lyd og finish hinsides dine vildeste drømme.

 

Model O – det enkle

Krystalklare musikoplevelser og finish i absolut verdensklasse. Et anlæg med unikke kvaliteter til de mest krævende musikelskere.

Model S – det kompakte

Klarhed og dynamik som fra et stort traditionelt high-end anlæg. Blot i diskret og møbleringsvenligt format til et stilrent moderne boligmiljø.

Steinway Lyngdorf tilbyder en lang række komplette lydsystemer til både stereo og surround. Alternative finishes og konfigurationer kan leveres på bestilling mod merpris. Kontakt HiFi Klubben for mere information.

 

3 produkter
3 produkter