Gå til indhold

Læs mere:

Beskrivelse

Steinway Lyngdorf Model B system – kompromisløst musikanlæg for kompromisløse musikelskere

  • Enestående klart, detaljeret og tredimensionelt lydbillede
  • Enestående finish i højglanspoleret sort pianolak
  • Uovertruffen dynamik og klarhed selv i meget store lytterum
  • 4 x 400 watt forstærkereffekt til hver højtaler via aktivt elektronisk delefilter
  • Indbygget RoomPerfect rumkorrektion for optimal tilpasning til ethvert lytterum

OBS: Billedet viser ikke alle komponenter i sytemet. 

Model B systemet fra Steinway Lyngdorf er et kompromisløst stereosystem, som bringer dig så tæt på den absolutte perfektion, som det er muligt med dagens teknologi. Dette er lydkvalitet på et niveau, som kun dine ører kan fortælle dig hele historien omkring.

Dine øjne og din følesans vil til gengæld fortælle dig meget mere om den helt utrolige omhu, som er lagt i den overdådige ’Ebony Black’ højglanslakering. Udført på samme måde og med samme ekstreme kvalitetskontrol som på de legendariske koncertflygler fra Steinway & Sons.

Perfekt lyd og uudtømmelige kræfter

Lyngdorfs unikke RoomPerfect-system sørger for at tilpasse lyden til netop dit hjem, så du kan få en fuldstændig naturtro musikgengivelse, uden at din stue skal indrettes som et lydstudie af den grund. Resonanser og udtværing af lyden elimineres utrolig effektivt, så kun den rene lyd er tilbage – så dynamisk og detaljeret som kunstneren har tiltænkt den ved indspilningen. Dette er endnu en feature, som er med til at adskille Steinway Lyngdorf fra alt andet på markedet.

Model B systemet består af to Model B dipol-gulvhøjtalere, en Model P100 processor og to A2 effekttrin, som hver især leverer svimlende 4 x 400 watt. Via elektronisk deling sendes denne effekt ud til højtalerne, som med hver seks styk 12” basenheder, en lynhurtig 5” mellemtone og den eksklusive Air Motion Transformer diskant sikrer en dynamik, detaljering og rumlighed i lydbilledet, som er hinsides unik.

Steinway Lyngdorf Model B system fås med finish i højglans sort pianolak. Andre finishes og konfigurationer kan leveres på bestilling mod merpris. Spørg i HiFi Klubben for info.

Systemet indeholder: