Gå til indhold

7 produkter

Projektor

En projektor giver dig den helt autentiske biograffornemmelse hjemme i stuen. Her får du billeder, der skal måles i meter i stedet for i tommer, og i HiFi Klubben har vi udvalgt en række af markedets bedste filmprojektorer inden for DLP, LCD, SXRD og Laser. Vi dækker både små og store behov.

Få din egen hjemmebiograf med en projektor

Før i tiden var projektorer forbeholdt skoler, større virksomheder og biografer. Sådan er det heldigvis ikke længere! Projektorerne har efterhånden sneget sig ind i rigtig mange private hjem, og der kommer kun flere og flere til. I HiFi Klubben forstår vi godt den store interesse for projektorer – hvem vil ikke gerne kunne opnå suset fra biografsalen hver dag og så endda hjemme i privaten? Alt, det kræver, er en god projektor.

Fleksibel placering der passer til dit rum

Med en projektor er der næsten ingen grænser for størrelsen på dit billede. Med en god projektor og et velvalgt lærred, kan du lynhurtigt lave biografstemning i hjemmet på en helt almindelig hverdag. 

Projektoren kan hænges i loftet eller stå på et bord eller en hylde. Med et loftbeslag til din projektor skal du ikke tænke mere på den, når den først er monteret, mens den fritstående løsning er praktisk, hvis du har brug for at kunne gemme projektoren væk, eksempelvis hvis børnene spiller bold, eller der er lavt til loftet, så projektoren risikerer at hænge i vejen, når I ikke bruger den. 

Med en transportabel projektor kan du også nemt tage den med, hvis I skal i sommerhus eller andre steder, hvor I kan få glæde af den. Du kan også vælge at have et ophæng begge steder, så du blot skal montere projektoren i loftet, når I kommer til sommerhuset eller hjemmet.

Alt efter hvor den skal placeres i forhold til din kilde, kan det være en god løsning at vælge en trådløs projektor. På den måde slipper du for at skulle montere et projektorbeslag og se på forstyrrende kabler mellem projektor og anlæg. Ofte kan det godt betale sig, selvom prisen er lidt højere på de trådløse modeller. Inden du får anskaffet dig de ekstra lange kabler og løsninger til diskret opsætning, har du nået samme – eller højere – prisniveau som for de trådløse projektorer. Du kan derfor spare dig selv for både tid, arbejde og kontanter ved at vælge en trådløs projektor fra starten.

En projektor – mange muligheder

Der kan være forskel på, hvor stort et billede de forskellige projektorer kan give dig, og hvor stor afstand der er brug for mellem projektor og projektorlærred eller væg. Du kan læse om dette under de enkelte produkters specifikationer, men du kan også altid besøge din lokale HiFi Klubben butik, hvor vi er klar med råd og vejledning, så du får den bedste projektor til dit rum.

Projektorer forbindes ofte med film og serier, som skal ses i størst muligt format, så du kan blive blæst bagover hjemme i stuen. Den er dog ikke kun til lyd og TV, du kan dog også udfolde dine og/eller børnenes kreative sider med en projektor. Smid et fint motiv på projektoren og et stykke papir på væggen, så I kan bruge billedet til at tegne efter. 

Skal børneværelset eller stuen dekoreres med et stort vægmotiv, kan du også bruge projektoren til dette og tegne direkte på væggen i stedet for et stykke papir.

Hvis I skal bruge projektoren til at tegne efter, kan det være en god idé at vælge en bærbar projektor, så den kan flyttes rundt efter behov.

Udvalgte brands

Efterhånden som flere og flere forbrugere har fået øjnene op for de mange muligheder, projektorer giver, er der også kommet flere producenter på banen for at opfylde behovet. 

I HiFi Klubben har vi udvalgt nogle af de absolut bedste brands, så du er sikret markedets bedste projektorer, når du handler hos os. I vores udvalg finder du gode projektorer til din hjemmebiograf til priser, hvor alle kan være med. 

Du kan for eksempel vælge en Samsung projektor.

Vil du i stedet have skarpe kanter og vandrette linjer, er det en Epson projektor, du skal have fat i. De findes ligeledes i forskellige farver – både sort og hvid. Også her er der noget for ethvert budget, og kvaliteten fejler naturligvis ikke noget.

Det tredje brand, vi vil fremhæve, er Sony. Deres projektorer ligger i mellem- og topklassen, når vi kigger på prisen. Til gengæld ligger de tekniske løsninger og billedkvaliteten også i topklassen, så en avanceret Sony projektor er helt klart et godt køb, hvis du vil have et fantastisk resultat hjemme i stuen.

Nem og problemfri montering

Ovenstående brands leverer projektorer i forskellige klasser, men alle har fokus på kvaliteten. 

Du kan blandt andet få en 4K projektor, som danner den perfekte base i en high-end hjemmebiograf eller en UHD eller HD-projektor der ligeledes kan give dig super kvalitet på dit private filmlærred. Det gælder naturligvis, at jo bedre kvalitet, des højere pris, men det er altså penge givet godt ud. Desuden kan du være heldig at finde din nye projektor på tilbud, så du kan gøre et ekstra godt køb.

Lens Shift er en teknologi, der helt sikkert har sparet mange for opgivende suk og lange kampe i forbindelse med monteringen af projektoren. På projektorer i den lave ende af prisskalaen kan du som regel indstille billedkvaliteten elektronisk. Dette giver dog langt fra en optimal kvalitet, så Lens Shift, som findes på en række af de bedre modeller, er klart at foretrække, hvis du vil have et knivskarpt billede. 

Med Lens Shift kan du forskyde linsen og dermed billedet både lodret og vandret uden at ødelægge billedkvaliteten. Det giver dig mulighed for at få et helt skarpt og lige billede – også selvom projektoren måske ikke hænger helt i vatter. 

HiFi Klubben er din garanti for kvalitet

Vi har håndplukket vores udvalg af projektorer, så du er sikret god kvalitet, uanset hvilken model du vælger. Vores projektorer giver dig lækre toner og helt skarpe billeder og er derfor helt perfekte, hvis du skal lave din egen hjemmebiograf.

Vi står altid klar med hjælp og vejledning, hvis du har brug for det. Du kan skrive til os via chatten på hjemmesiden, eller komme ind i butikken, så vi kan vise dig de forskellige projektorer, og du kan mærke, løfte og opleve dem i virkeligheden, før du tager den endelige beslutning.