Gå til indhold

Lyngdorf

Danske Lyngdorf Audio er en af verdens førende high-end producenter inden for digitalt hi-fi udstyr. Den digitale teknologi eliminerer en lang række begrænsninger fra analoge konstruktioner, og resultatet er en enestående ren og åben musikgengivelse.

17 produkter
17 produkter

  En unik produktrække

  Danske Lyngdorf Audio er grundlagt af Peter Lyngdorf, som også er Hi-Fi Klubbens og DALIs grundlægger. Han har i årenes løb også dybt involveret i højtestimerede varemærker som NAD, Snell Acoustics og det vildt ekstravagante Steinway Lyngdorf-projekt. Ved at bruge de absolut bedste tilgængelige komponenter og alliere sig med nogle af verdens allerstørste kapaciteter inden for digital lydgengivelse har Lyngdorf Audio skabt en række helt unikke digitale high-end produkter, som går deres sejrsgang hos musikelskere over hele verden.

  Millennium og RoomPerfect – to milepæle i hi-fi historien

  I 1998 kom verdens første fuldt digitale high-end forstærker, Millennium, til verden. Hvad der indtil da havde set ud som en umulighed selv for verdens største hi-fi producenter, lykkedes for Peter Lyngdorf. De unikke digitale løsninger fra Millennium er senere blevet suppleret med den revolutionerende RoomPerfect-teknologi, som udmåler akustikken i dit lytterum og på næsten magisk vis korrigerer for resonanser og reflektioner. Med RoomPerfect kan du roligt stille højttalerne helt ind til bagvæggen – du er ikke længere slave af akustikken, når du indretter dit lytterum.

  Krystalklar digital lyd i ethvert rum

  Lyngdorf Audio bryder med alle traditionelle forestillinger om, hvordan state-of-the-art elektronik og højttalere skal fungere, både teknisk og lydmæssigt. Lyngdorf-lyden sætter en tyk streg under de fantastiske muligheder i den nye digitale forstærkerteknologi. Det totale fravær af støj og farvning plus en næsten uendelig dynamik og detaljeringsevne går igen i alle produkterne. Fremtiden er digital!

  • Enestående klar og støjfri gengivelse
  • Enorm dynamik
  • Optimal udnyttelse af digitale lydformater
  • RoomPerfect for optimal lyd i ethvert lytterum
  • Særdeles solid mekanisk konstruktion